mainos

Pinnacle arvostelu

Päivitetty

Vedonlyöntimaailman korkeimmat kertoimet!

Mistä tämä sitten johtuu, vaikka on ollut alusta lähtien selvää, että Pinnaclella korkeat kertoimet mahdollistavat parhaiten voittavan vedonlyönnin harjoittamisen? Pinnacle pitkään Curacaon lisenssin alla toimiva, ei-verovapaa vedonlyöntisivusto suomalaisten näkövinkkelistä. Tämä varmasti vieraannutti monet sen pelikohteiden parista muille maille...

... Nykyisin Pinnacle operoi kuitenkin Maltan lisenssillä, eli voittojen verotuksesta ei tarvitse siis enää suomalaisten kantaa huolta. Sivusto on käännetty myös hyvin laadukkaasti suomen kielelle, ja jopa kaikki säännöt ja ehdot on kirjattu esiin suomeksi. Tämä onkin eittämättä erinomainen juttu, sillä valitettavan usein vedonlyöntisivustot ovat hoitaneet tällaiset suomi-käännökset vähän vasemmalla kädellä ja puolivillaisesti. Pinnaclella hommat on kuitenkin hoidettu tällä sektorilla mallikkaasti, ja mainittu Maltan pelilisenssi takaa myös voitot verovapaasti suomalaisille pelaajille.

Kyseessä onkin siis nykyisin loistavasti myös suomalaispelaajille soveltuva vedonlyöntisivusto.

Pinnacle vedonlyönti

Pelikohteita Pinnaclelta löytyy varsin mukavasti, vaikkea aivan kärkikahinoihin se ei tässä kategoriassa nousekaan. Suomalaisille urheiluveikkaajille sivustolla on tarjolla kaikki oleellisimmat kohteet niin Jääkiekko Liigaan että futiksen Veikkausliigaan, mutta alempia divisioonia ei pelikohteiden listauksesta löydy. 

Eri lajeja on Pinnaclella noin 20 kappaletta, ja lajikirjo ylttää suurimmista ja Pohjoismaissa tunnetuismmista lajeista lähtien aina muun muassa crossfittiin, rugbyyn ja krikettiin saakka. Myös eSporst on vahvasti sivustolla esillä, ja pelikohteita tarjotaankin e-urheiluun esimerkiksi CS:GO:n, Dota 2:n, Starcraft 2:n, Hearthstonen ja Heroes of the Stormin pariin. Vaihtoehtoja on siis vedonlyöntiin ihan mukavasti.

Pinnacle tarjoaa sivustollaan myös kattavasti tietoa vedonlyönnistä erilaisten artikkelien muodossa. Sivustolta löytyykin muun muassa analyysejä erilaisista vedonlyöntistrategioista, tietoiskuja vedonlyönti-termistöstä ja -työkaluista, erilaisia vedonlyöntilaskimia, kuten arbitraasi-, kate- ja kerroinmuunnnos-laskimet sekä tasoistusvetotaulukon Valioliigaan. Tällaisia info-paketteja toivoisikin näkyvän myös muilla vedonlyöntisivustoilla.

Myös toinen seikka kertoimien lisäksi erottaa Pinnaclen monista muista vedonlyöntisivustoista - tämä seikka on vedonlyöntirajojen minimointi. Sivusto sopiikin siis loistavasti juurikin voittaville vedonlyöjille, sillä Pinnaclella ei ole tapana asettaa voitollisille pelaajille mitään erillisiä panosrajoituksia, jota monet muut vedonlyöntisivut harrastavat huometessaan yksittäisten pelaajien voittoputkia. Pinnacle ilmoittaakin aina vedonlyöntikohteidensa kohdalla maksimipanosrajat kuhunkin kohteeseen, ja nämä rajat ovat aina samat kaikilla.

Pinnacle Kertoimet

Kuten jo tässäkin tekstissä on tullut sanottua, ovat kertoimet Pinnaclella tunnetusti se ykkösjuttu. Eli mikäli etsit vedonlyönti-markkinoilta vain niitä parhaita mahdollisia kertoimia, tulisi Pinnaclen olla ehdottomasti sinun haarukassasi. Pinnacle onkin tullut tunnetuksi juurikin korkeista kertoimistaan, mikä tarkoittaa siis sitä, että kyseisen vedonlyöntisivuston palautusprosentti onkin muita kilpailijoita korkeampi.

Kovimmillaan tämä Pinnaclen palautusprosentti kieppuukin jopa 98 prosentin lukemissa.

Joihinkin kohteisiin saattaa tietysti löytyä niitä markkinatoppeja kertoimien osalta myös muilta suurilta vedonlyöntisivustoilta. Pitkässä juoksussa Pinnacle on kuitenkin asetettujen kertoimien osalta selvä ykkönen, ja tulee sitä myös olemaan tulevaisuudessa.

Pinnacle Live-vedonlyönti

Live-vetokohteita löytyy Pinnaclelta toki myös, joskin aivan samaa valikoimaa ei näitä live-betsikohteita sivustolla ole normaaliin, ennakkovedonlyöntiin verrattuna. Tämä on kuitenkin ihan ymmärrettävää, sillä eihän yksikään vedonlyöntisivusto tarjoa enempää live-vetokohteita kuin ennakkokohteita.

Suurimmat lajit ovat kuitenkin edustettuna hyvin Pinnaclen live-vedonlyönnissä, ja samaten kaikki tärkeimmät arvokisat ovat mukana tällä osastolla aina kun sellaisia vain järjestetään. Kertoimet ovat kohdillaan myös live-vedonlyönnissä Pinnaclella, mutta sivuston ykkösjuttu on kuitenkin eittämättä juuri ennakkovetokohteet kaikkine huippukertoimineen.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Pinnaclen vedonlyöntisivutPinnaclen vedonlyöntisivusto on rakenteeltaan normaali, eli lajikattaus löytyy sivuilta vasemmalta kaikkine urheilusarjoineen ja kertoimet sekä pelikohteet listataan sitten sivustolla keskikaistalle. Pohjamalli onkin siis tuttu ja turvallinen, joten kaikki vähänkin netti-vedonlyönnin parissa aikaansa viettäneet onnistuvat kyllä navigoimaan sivustolla helposti.

Käyttäjäystävällisyys korostuu myös sivuston tyylissä, sillä hillityt värimaailmat kaikkine koristekuvineen pysyvät niin sanotusti hyvin lapasessa, eikä mitään silmille räikeitä väriratkaisuja tai hyppääviä pop-upeja ja mainosräjähdyksiä sivustolla todellakaan nähdä. Vedonlyöntialusta ei välttämättä ole mikään modernein paketti, mutta toimiva ja käyttäjäystävällinen se on alusta loppuun.

Pinnaclen sivut on myös siis käännetty kokonaisuudessaan suomeksi, eli tämänkin osalta sivusto on kasattu ammattitaitoiseen tapaan. Muita kielivaihtoehtoja on peräti 16 kappaletta, mikä kertookin Pinnaclen massiivisesta asemasta maailmanlaajuisilla vedonlyöntimarkkinoilla.

Pinnacle Mobiili

Erillistä mobiilisovellusta ei Pinnaclelta löydy, mutta se on luonut sivustostaan oman mobiiliversion, jolle voi siirtyä suoraan mobiililaitteen Internet-selainta käyttäen. Tämä mobiilisivusto mahdollistaakin sekä pelikohteiden selaamisen että vedonlyöntilappujen vahvistamisen, mutta myös helppojen mobiili-talletusten tekemisen.

Mobiilisivut ovat Pinnaclella huomattavasti yksinkertaistetut ja riisutut normaaliin sivustoon nähden, mutta kaikki tärkeimmät ominaisuudet ovat siis tässäkin tapauksessa tarjolla. Eri pelikohteiden selaaminen onkin myös mobiilissa helppoa ja vaivatonta, ja ennakko- sekä live-vetojenkin asettaminen hoituu myös käyttäjäystävälliseen malliin. Mobiilisivuilla pääsee myös kasinon puolelle, joka toimii älylaitteilla niinikään riisuttuna, yksinkertaisena versiona.

Maksutavat

Maksutapojen lista talletusten ja kotiutusten tekemiseen on Pinnaclella todella vakuuttava, ja ainoa puute tällä listalla onkin laskulla tallettamisen vaihtoehto Zimplerin tai SIRU Mobilen muodossa. Muutoin rahansiirtomenetelmiä on kuitenkin erittäin hyvin tarjolla, ja luottokortit, nettilompakot PaysafaCardit Trustlyn kautta tehtävät verkkopankkisiirrot toimivat sivustolla mainiosti.

Mukana on myös WebMoneyn, Qiwi Walletin, EntroPayn ja iDebitin kaltaisia maksutapavaihtoehtoja, mikäli sellaisia vain tykkäät rahojen liikutteluun käyttää. Eikä Bitcoinejakaan ole sysätty tämän vedonlyöntisivuston ulkopuolelle.

Kotiutukset ovat Pinnaclella nopeudeltaan normaalia hyvää tasoa, sillä verkkopankkiin ja luottokortteihin kotiutukset kolisevat läpi keskimäärin 3-6 pankkipäivän aikana. Nettilompakoihin, kuten Skrilliin ja Netellleriin voi kotiutukset napsahtaa läpi vielä tätäkin nopeammin, sillä pankit itse eivät ole hidastamassa näiden rahojen liikkumista.

Yksi erikoinen seikka Pinnaclen kotiutuksista kuitenkin löytyy, joka on se, että nämä nostot ovat maksullisia. Pinnacle kertookin perivänsä jokaisesta tehdystä kotiutuksesta 12 euron maksun nostotavasta riippumatta, jonka myötä sivustolla pelatessa kannattaakin tehdä vain suurempia kotiutuksia yhdellä kertaa. Talletukset ovat sen sijaan maksuttomia, joskin pariin maksutapaan - PaysafeCard-kortit (3,45%) ja Qiwi Wallet (2%) - liittyy omat maksutapakohtaiset käsittelymaksut.

Talletustavat:

- Luottokortit / Debit-kortit: VISA, Mastercard
- Nettilompakot: Neteller, Skrill
- Verkkopankki-talletukset: Trustly
- Qiwi Wallet
- PaysafeCard
- EntroPay
- EcoPayz
- iDebit
- WebMoney
- Bitcoin
- Sofort
- MuchBetter

Kotiutustavat:

- Luottokortit / Debit-kortit: VISA, Mastercard
- Nettilompakot: Neteller, Skrill
- Verkkopankki-kotiutukset: Trustly
- Qiwi Wallet
- EntroPay
- EcoPayz
- iDebit
- WebMoney
- Bitcoin
- MuchBetter

Asiakaspalvelu

Pinnaclella on nykyisin oma suomalainen asiakaspalvelu, jonka tavoittaa sähköpostitse osoitteesta [email protected]. Sivusto pyytää yhteydenotto-ohjeistuksissaan, että mikäli kirjoitat sähköpostitse viestin sen asiakastukeen, kannattaa tähän viestiin liittää mukaan myös oman pelitilin asiakastunnus, jotta mahdollisen ongelman selvittäminen on helpompaa.

Sivuston alapalkista eli footerista löytyy myös oma "Ota yhteyttä" -linkki, jota klikkaamalla näytöllesi avautuu suora viestilomake asiakastukeen kirjoittamiseen. Tämä kaavake on kuitenkin tarjolla vain englanniksi.

Yhteenveto

Pinnacle on pääosin ammattimaisesti opevoiville vedonlyöjille suunnattu sivusto, ja se pystyykin lyömään tiskiin monia houkuttavia, positiivisia ominaisuuksia, jotka nostavat sen monien kilpailijoiden yläpuolelle. Ykkösasia on ehdottomasti mainostetut, korkeammat kertoimet sekä panostusrajoitusten puuttuminen, ja tämä yhdistelmä tuokin suuret voitot ja isot voittoputket osaavien vedonlyöjien ulottuviin.

Miinusta kuitenkin löytyy myös, ja suurin miinus on nostojen maksullisuus. Tämä ei tietty haittaa sellaisia vedonlyöjiä, jotka kasvattavat voittokassaansa pitkällä aikavälillä, ja kotiuttavat sitten nelinumeroisia summia voittoja takataskuunsa - tällaisissa kertakotiutuksissa 12 euron maksu ei nimittäin paljoa paina. Pienemmillä rahasummilla pelaavien kotiutuksia kyseinen lisämaksu kuitenkin lohkaisee aika pahastikin.

Myös vedonlyöntibonuksen puuttuminen on selkeä miinus Pinnaclella, ja sen myötä aloittelevat vedonlyöjät kääntävätkin katseensa uuden pelipaikan etsinnässä Pinnaclesta poispäin. Näin ollen sivusto sopiikin parhaiten juuri sellaisille vedonlyöjille, jotka veikkaavat niin sanotusti "tosissaan" oikealla rahalla. Perus viihde-betsaajille ei Pinnacle ehkä parasta antia markkinoilla kuitenkaan ole.

Pinnacle kommentit

Pahoittelut, tällä vedonvälittäjällä ei ole tällä hetkellä yhtään aktiivisia bonuksia.

Pinnacle Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Pinnacle-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Pinnacle bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Pinnacle -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Pinnacle uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Pinnacle -vedonlyöntisivusta.

Palaute