mainos

Neo Bet arvostelu

Päivitetty

Neo Bet: Eurooppalainen klassikko!

Neobet on vuonna 2018 avattu saksalaista käsialaa oleva vedonlyöntisivusto. Siinä missä useimmat vedonlyöntitoimistot keskittyvät siinä sivussa myös kolikkopeleihin ja kasinotoimintaan, omistautuu Neobet ylpeästi ainoastaan vedonlyöntipalveluille.

Vaikka Neobet aloittikin taipaleensa jo edellisellä vuosikymmenellä, avautui se suomalaisten käyttöön vasta viime aikoina. Tänä päivänä sivusto toimii Maltan peliviranomaisen lisenssillä, joten kaikki saatavat voitot ovat suomalaisille taatusti verovapaita!

Alla muutamia plussia ja miinuksia tälle kokeneelle saksalaissaitille:

+ Voitoista ei tarvitse maksaa veroja Maltan lisenssin alaisuudessa

+ Tarjolla on peräti kaksi tervetuliaisbonusta

+ Bonusten säännöt ja ehdot ovat erinomaiset

+ Sivusto on insinöörimäisen helppokäyttöinen

- Ei suomalaisia liigoja kohdevalikoimissa

- Asiakaspalvelu oli kohdallamme töykeää

Ja sitten ei muuta kuin Neobet-arvostelun pariin!

Neobet: Kohdevalikoima

Heti kun asiakas saapuu Neobetille, käy selväksi, että erilaisia kohteita on roimasti. Kun kirjoitimme tätä arviota muuan sunnuntaina, oli Neobetillä veikattavissa yhteensä 1563 kohdetta. Näistä jalkapalloa oli yli puolet kohteista, 783 kappaletta, kun taas monien muiden lajien määrät olivatkin sitten paljon pienempiä. Esimerkiksi jääkiekkokohteita oli tarjolla vain 67 ja koripallokohteita 66 kappaletta. Nämä luvut kuitenkin tietysti riippuvat aina siitä, missä vaiheessa minkäkin urheilulajien seuroissa ja kausissa ollaan.

Niin laaja ei Neobetin valikoima ikävä kyllä ole, että suomalaiset liigat olisivat päässeet mukaan. Valioliigan ja SM-liigan kaltaiset vetokohteet nimittäin loistavat poissaolollaan. Näitä liigoja etsivien kannattaa siis surutta ainakin toistaiseksi kääntää katseensa muualle. Esportsia puolestaan löytyy laajalti, mutta esimerkiksi TV-ohjelmiin tehtäviä erikoisvetoja ei lainkaan.

Neobet: Vetotyypit ja vetomuodot

Modernit vedonlyöntisivustot suhtautuvat alaansa nykyään hyvin vakavasti. Jos jokin ottelu ylipäätään löytyy kohdevalikoimista, laitetaan siihen usein runsaasti erilaisia vetomuotoja saataville. Näin on asian laita myös Neobetillä, joka tarjoaa otteluihinsa enemmän vetotyyppejä kuin kriitikko jaksaa edes luetella. Ilmiselvää kuitenkin on se, että esimerkiksi tulosvetoja, voittajavetoja, handicap-vetoja ja yli/alle-vetoja on tarjolla valtavasti.

Otettakoon esimerkiksi sattumanvarainen Bundesligan ottelu VfB Stuttgartin ja Werder Bremenin välillä. Tähän otteluun pääsi lyömään vetoa muun muassa jopa siitä, kumpi joukkue saa ensin 3, 5, 7 tai 9 kulmapotkua – vai saako kumpikaan. Tämän kaltaisilla vetomuodoilla pääsee elävöittämään katselukokemustaan tavoilla, joita ei ehkä edes tulisi ajatelleeksi ennakkoon!

Kertoimet

Netin vedonlyöntisivustot eroavat paljon siltä osin, millaisia kertoimia kohteisiin tarjotaan. Monikaan vedonlyöjä ei välttämättä tarkasta näitä asioita ennakkoon, joten sivustot voivat melko vapaasti itse päättää kertoimiensa koon ja laadun. Meidän sivustomme kuitenkin tarkkailee tällaisiakin asioita, joten meitä seuraamalla saat aina totuudenmukaisen tiedon siitä, mitä sinulla on minkäkin vedonlyöntitoimiston osalta lupa odottaa.

Neobetin kertoimet eivät netin keskustelupalstoilla ole saaneet kovinkaan suurta suitsutusta. Yleisesti ottaen tarjolla on kilpailutasoa heikompia kertoimia, mutta kohdekohtaisesti ja oikeaan aikaan vetonsa tekemällä voi saada parempaakin vastinetta rahoilleen. Jos sinulla siis on jo valmiiksi yksittäinen vetokohde mielessäsi, on järkevää kurkata Neobetin tarjolla oleva kerroin ja verrata sitä muihin saitteihin ennen betsipäätöksen tekemistä

Live-vedot

Aivan kuin kaikki muutkin parhaat vedonlyöntisivustot maailmassa, myös Neobet mahdollistaa tänä päivänä vedonlyönnin myös livenä. Erillisiä livestriimejä tai muuta hauskaa ei ole tarjolla, mutta noin muutoin tämäkin puoli kyllä toimii sivustolla vallan mainiosti. Huomionarvoista tosin on, että koska kohteita ei muutenkaan ole saitilla aivan mahdottomasti, on niiden valikoima myös livenä jokseenkin rajoitettu.

Nettisivu

Kuten jo esipuheessamme mainitsimme, edustaa Neobet saksalaista laatutyötä. Etenkin auto- ja mekaniikka-alalla saksalaiset tunnetaan insinöörimäisestä otteestaan ja millintarkasta työnjäljestään. Näiden tietojen valossa ei olekaan mitenkään yllättävää, että tämä brühwrustin kotimaasta kotoisin oleva vedonlyöntitoimisto on niin ikään päättänyt rakentaa nettisivunsa hyvinkin ammattimaisen ja vakavan näköiseksi.

Neobetin ulkoasu saattaa vedonlyöntiä tuntemattomalle näyttää heprealta, mutta me kokeneet betsaajat osaamme arvostaa loputtomin numeraalein koristeltua käyttöliittymää. Sivupalkin sijasta eri lajit ja kohteet on laitettu tarjolle yläpalkkiin kuin livevedonlyöntipuolella konsanaan. Kokonaisuus toimii kuin junan vessa, vaikka tavallaan jotain tuntuukin puuttuvan. Neobetiltä on jätetty pois kaikki turhanpäiväinen hehkutus ja elostelu, jotta betsaamaan pääsee saman tien ilman viivettä!

Mobiili

Vedonlyönti on usein hetkessä elämistä. Aina otteluita ei välttämättä odoteta kieli pitkällä kauan aikaa, vaan sitä vain satutaan laittamaan televisio päälle ja huomaamaan, että sieltähän tulee urheilua. Tällöin voi olla, että pelaaja ei ole edes tietokoneensa ääressä, vaan seurana on ainoastaan aina mukana kulkeva matkapuhelin tai muu mobiililaite.

Neobetillä pystyy betsaamaan kätevästi millä tahansa asianmukaisella mobiililaitteella. Mobiilivedonlyönti onnistuu itse asiassa kahden eri sovelluksen kautta – Androidille ja iOS:lle –, mutta varsin hyvän käyttökokemuksen saa ihan jo mobiiliselaimenkin kautta. Jos kuitenkin tahdot ottaa Neobetin pidemmäksikin aikaa elämääsi, saattaa nopeasti toimivan sovelluksen lataaminen olla paikallaan!

Maksutavat

Neobetillä pystyt tallettamaan ja nostamaan rahaa muun muassa seuraavilla keinoilla:

 • Trustly
 • Visa
 • Mastercard
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Neteller

Mobiilimaksutapoja ja kryptovaluuttoja ei Neobetillä ole käytössä, mutta tämä tuskin haittaa useimpia pelaajia. Voitot nekin käsitellään yleensä hyvin nopeasti – yleensä vain muutamissa tunneissa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun suhteen jouduimme hieman pettymään Neobettiin. Suomalaista tukea ei ainakaan vielä ilmeisesti ole tarjolla ollenkaan, ja englanniksikin palvelua saa ainoastaan 16 tuntia vuorokaudessa. Live chatissa jonotusaika oli meidän osaltamme parin minuutin luokkaa.

Meitä live chatissa palvellut asiakaspalvelija vaikutti aluksi melko ystävälliseltä, mutta hieman haastettaessa alkoi hieman lapsellinenkin tiuskiminen. Kokonaisuudessaan kokemus ei siis jäänyt plussan puolelle.

Yhteenveto

Neobet onnistui tekemään meihin melkoisen suuren vaikutuksen. Melkein kaikki tällä sivustolla on vähintäänkin oikeinkin hyvällä tasolla, ja muutama erinomainen asiakin löytyy. Erityisesti tahdomme kehua sivuston kahta tervetuliaisbonusta, joiden bonusehdot ovat erittäin reilut ja tekevät pelaamisesta rennon ja mukavan kokemuksen. Sapiskaa sen sijaan tulee kohteiden vähäisyydelle, sillä etenkin kotimaisten sarjojen poissaolo on suomalaisten pelaajien kannalta ankea asia.

Neo Bet kommentit

Kaksi erilaista vedonlyöntibonusta Neonbetiltä! 

 • 1. bonusvaihtoehto: 200% bonus 50 euroon saakka
 • 2. bonusvaihtoehto: 100% bonus 150 euroon saakka
 • Edulliset kierrätysvaatimukset: Vain 5 x kierrätys!
 • Bonukset voimassa jopa 100 vuorokautta!

Vieraile sivustolla
Kierrätysvaatimukset: 0.00x bonus vähimmäiskertointasolla 0,00.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 0 EUR euroa, 100 päivän kuluessa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Neo Bet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Neobet tarjoaa tuoreille asiakkailleen itse asiassa kaksikin erilaista bonusvaihtoehtoa. Nämä ovat 200 %:n bonus 50 euroon saakka sekä 100 %:n bonus 150 euroon saakka. 200 %:n bonuksessa pääset käytännössä lunastamaan 50 euron arvosta bonusrahaa ainoastaan 25 euron talletuksella, kun taas 100 %:n bonus merkitsee yksinkertaisemmin miellettävää talletussumman tuplaamista.

Säännöt Neobetin bonukseen ovat pelaajan kannalta varsin edulliset. Talletus- ja bonussummat tulee kierrättää ainoastaan 5-kertaisesti, ja prosessiin saa käyttää niinkin alhaisia kuin 1,5:n kertoimia. Mikä ehkäpä parasta, aikaa tähän annetaan vieläpä 100 vuorokautta, joten kiirettä ei pitäisi juuri tulla. Maksimipanos on rajattu maksimibonussumman suuruiseksi, joskin kohdekohtaiset maksimipanokset tietenkin saattavat muutoin vaihdella.

  1. muut bonukset, kampanjat ja VIP-asiakkuus

Tervetuliaisbonuksensa lisäksi Neobet palkitsee asiakkaitaan myös muilla tavoin. Mikäli saat houkuteltua kaverisi mukaan maksavaksi asiakkaaksi, palkitaan sinua ylimääräisellä 50 euron bonusrahalla. Lisäksi käytössä on mielenkiintoinen uskollisuusjärjestelmä, jossa suurista vedoista ja pitkästä asiakkuudesta palkitaan pelimerkeillä, joita voi mielensä mukaan vaihtaa uusiin talletusbonuksiin sekä pelirahaksi. Viime kädessä pelaaja toki itse päättää, haluaako hän jatkaa asiakkuuttaan Neobetillä vai muualla.

Vieraile sivustolla

Neo Bet Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Neo Bet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Neo Bet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Neo Bet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Neo Bet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Neo Bet -vedonlyöntisivusta.

Palaute