mainos

SportingBet arvostelu

Päivitetty

Vedonlyöntiä jo vuodesta 1998!

Tällä kertaa Urheiluveikkaus.comin asiantuntijat pääsevät tutkimaan todellista pelialan veteraania, kun suurennuslasin alle otetaan jo kunnioitettavaan 20 vuoden ikään ehtinyt Sportingbet. Se onkin alalla yksi pisimpään toimineista vedonlyöntibookkereista ja nyt viimeistään onkin korkea aika ottaa tämä sinipunavalkoinen vedonlyöntiyhtiö tarkempiin tutkimuksiin. 

SportingBet avasi betsiluolan ovensa asiakkaille jo vuonna 1998 ja tämä legendaarinen bookkeri kuuluukin ehdottomasti alan konkareihin, sillä 20 vuoden kokemuksella alalla operoivat vedonlyöntitalot on laskettavissa yhden käden sormin. Sportingbet on Britanniasta käsin toimiva kokonaisuus ja se kuuluu samaan samaan kategoriaan Betwayn kanssa. 

Nykypäivänä Sportingbet on tunnettu todella korkeista kertoimistaan ja monet vedonlyöjät suosivatkin Sportingbetiä juuri korkeiden ja mahdollisimman hyvin rahat palauttavien kertoimien takia. 

Sportingbet vedonlyönti

Sportingbetin pitkä kokemus alalta näkyy heti sivustolle siirryttyämme, sillä nopealla vilkaisulla huomaamme, että tarjolla on varsin runsas kattaus pelattavaa kymmeniin eri lajeihin. Nopean laskutoimituksen perusteella voimme todeta, että lajivalikoima on yhteensä 38 lajin suuruinen, joten mukaan mahtuu myös kymmeniä vähemmän tunnettuja marginaalilajeja, jotka loistavat poissaolollaan pienemmillä saiteilla. Yhteensä pelikohteita on tarjolla yli 70 000 kappaletta, mikä on kyllä varsin kunnioitettava määrä. 

Eniten pelikohteita on tarjolla tottakai kuningaslaji jalkapalloon, johon onkin tarjolla aivan mielenvikainen määrä pelattavaa. Pelattavana on nimittäin yli 60 000 eri futiskohdetta, joten SportingBetiltä löytää pomminvarmasti pelattavaa jokainen jalkapallosta kiinnostunut vedonlyöjä. Myös tennikseen, koripalloon, jääkiekkoon, baseballiin, amerikkalaiseen jalkapalloon, lentopalloon, käsipalloon, moottoriurheiluun, käsipalloon, pyöräilyyn sekä kamppailu-urheiluun on tarjolla niin ikään varsin runsaat pelivalikoimat. 

SportingBetin ainoa miinus vedonlyönti-osiossa on se, että tarjolla ei ole laisinkaan pelikohteita viime aikoina kovasti nousussa olevaan e-urheiluun. 

SportingBet Kertoimet

Yksi Sportingbetin ehdottomasti parhaista valttikorteista uusien pelaajien hankinnassa on korkeat kertoimet, joita se tarjoaa pelaajilleen. Sportingbetin kerrointaso on yleisesti markkinoiden parhaita ja täältä pelaajat löytävät säännöllisesti markkinatoppeja lukuisiin eri lajeihin ja sarjoihin. 

Sportingbet on yksi markkinoiden parhaista vedonlyöntitaloista jos otetaan tarkempaan syyniin bookkerin katteet ja palautusprosentit. Pitkässä juoksussa nämä asiat maksavat pelaajalle rahaa jos pelit jättää sisään aina huonolla kertoimella ja huonolla palautusprosentilla toimivalla bookkerilla. 

Kertoimiensa puolesta Sportingbet kuuluu alan kärkipäähän ja pelaajien käytössä on jatkuvasti markkinatoppeja ja muutenkin hyvää pelattavaa lukuisiin eri lajeihin ja sarjoihin, joten se sopii mainiosti niin ammatikseen vedonlyöntiä harjoittavalle pelaajalle kuin myös aloittelevallekin vedonlyöjälle.

SportingBet Live-vedonlyönti

Normaalien ennakkovetojen lisäksi Sportingbet tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden laittaa pelit sisään myös jo käynnissä oleviin urheilutapahtumiin ja otteluihin. Live-vedonlyönti Sportingbetillä onnistuu Live-Betting -välilehden takaa. 

Live-vedonlyönti on normaalin vedonlyönnin tapaan varsin runsas kokonaisuus, jossa on tarjolla runsaasti pelikohteita kymmeniin eri lajeihin ja sarjoihin. Normaalin ennakkovedonlyönnin tapaan myös live-vedonlyönnin kertoimet ovat varsin hyvää tasoa ja täältä löytää pelattavaa varmasti jokainen betsari.

Sivusto

Sportingbetin suurimmat ongelmat löytyvät sivustolla käytettävästä alustasta, ulkoasusta sekä käytettävyydestä. Suomalaisten pelaajien kannalta harmillista on tottakai se, että SportingBet on tarjolla härmäläisille ainoastaan englannin kielellä. Englannin lisäksi sivuston voi kääntää kielivalikon kautta unkariksi, saksaksi, brasiliaksi, espanjaksi ja chileksi. 

Myös sivuston ulkoasussa ja käytettävydessä olisi paljon parannettavaa, sillä ulkoasu on valitettavasti jämähtänyt 2000-luvun alkupuolelle ja huomaa, että siihen ei ole juurikaan Sportingbetin web-osastolla panostettu. Sivuston navigointipalkki löytyy kymmenien muiden bookkereiden tapaan vaakatasosta sivuston ylälaidasta ja sitä kautta sivustolla pystyy liikkumaan paikasta toiseen yhdellä napin painalluksella. 

Sivuston käytettävyys on ihan kohtalaista tasoa, mutta mahdollisen ulkoasun uudistuksen ohessa myös sitä pystyisi parantamaan. Jotkut alasivut ovat valitettavasti hieman sekavat ja niillä selailu on ajoittain hankalaa.  

SportingBet Mobiili

Mobiilipelaamisen suosio on ollut viime vuosina hurjassa kasvussa ja nykyään lähes puolet nettikasinoilla ja vedonlyöntibookkereilla pelaavat asiakkaat käyttävät pelaamiseen myös mobiililaitteita. Tämän takia onkin ensiarvoisen tärkeää, että operaattori pystyy tarjoamaan asiakkailleen myös helppokäyttöisen ja toimivan mobiilisivuston, jolla pystyy tekemään kaikki samat asiat kuin tietokoneen selainversiossakin. 

Sportingbet ei ole luonut omaa mobiiliohjelmistoaan vedonlyöjille, mutta käytössä on helppokäyttöinen ja responsiivinen mobiilikäyttöliittymä, joka rullaa mutkitta niin iOS- kuin Android-laitteidenkin näytöllä. Tietokoneversion tapaan myös mobiilialusta on pyritty pitämään mahdollisimman simppelinä ja yksinkertaisena, että se pyörii varmasti sujuvasti kaikilla mobiili- ja älylaitteilla. 

Maksutavat

Rahansiirrot Sportingbetillä onnistuu helposti, nopeasti ja luotettavasti kaikilla suomalaisille pelaajille tunnetuimmilla maksutavoilla. Voit tallettaa pankki- ja luottokorteilla, e-lompakoilla, verkkopankkitunnuksilla sekä ennalla maksetuilla prepaid-korteilla. Kaikki talletukset ovat maksuttomia Sportingbetillä ja minimitalletus vaihtelee käytettävän rahansiirtomenetelmän mukaan. 

Kotiutukset Sportingbetin pelitililtä pelaajalle tapahtuu samoilla yllämainituilla menetelmillä poislukien prepaid-kortit, jotka eivät luonnollisesti tue nostoja. Nostokulut ja siirtojen kesto vaihtelee käytettävästä siirtomenetelmästä.

Sportingbet käyttää sivustollaan Gibraltarin peliviranomaisten myöntämää ja valvomaa lisenssiä mikä takaa suomalaisille pelaajille verovapaat voitot.

Talletustavat:

— Pankki- ja luottokortit: Visa, Mastercard.
— E-lompakot: Skrill, Neteller.
— Verkkopankkisiirrot: Trustly.
— Prepaid-kortit: Paysafecard.

Kotiutustavat:

— Pankki- ja luottokortit: Visa, Mastercard.
— E-lompakot: Skrill, Neteller.
— Pankkisiirto: Trustly.

Asiakaspalvelu

Mahdollisessa ongelmatilanteessa apunasi on Sportingbetin asiantunteva asiakaspalvelutiimi, joka on valmiina auttamaan sinua päivittäin puhelimen (0800 0280348), yhteydenottolomakkeen sekä livechat-palvelun kautta. Asiakasneuvonta palvelee maanantaista sunnuntaihin aikavälillä 11:00-19:30.

Suosittelemme käyttämään yhteydenottotapana livechat-palvelua, josta apua saa asiakaspalvelun aukioloaikoina kaikista helpoiten ja nopeiten. Valitettavasti Sportingbetillä ei ole asiakaspalvelussaan suomenkielen taitoisia asiakaspalvelijoita vaan suomalaisen pelaajan on asioitava englanniksi.

Yhteenveto

Sportingbet on niin kokenut toimija alalla, että se on selättänyt suurimmat lastentaudit jo vuosia sitten. Parannettavaa on silti yhä ja isoimpana kehityskohteena voidaan suomalaisen pelaajan kannalta mainita suomenkielinen sivusto sekä asiakaspalvelu. Myös sivuston ulkoasua ja käytettävyyttä voisi parantaa. 

Sportingbetin suurimmat vahvuudet ovat ehdottomasti vedonlyönti- ja pelikohdetarjonnassa sekä korkeissa kertoimissa, jotka houkuttelevat pelaamaan Sportingbetillä. Suosittelemme kuitenkin kaikkia suomalaisia vedonlyöjiä tutustumaan Sportingbetin tarjoamiin kertoimiin, sillä niiden avulla omien peli-ideoiden palautukset saa mahdollisimman korkeaksi.

SportingBet kommentit

Pahoittelut, tällä vedonvälittäjällä ei ole tällä hetkellä yhtään aktiivisia bonuksia.

SportingBet Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole SportingBet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei SportingBet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää SportingBet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän SportingBet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat SportingBet -vedonlyöntisivusta.

Palaute