mainos

Bettoday arvostelu

Päivitetty

BetToday - aukeaa tammikuussa 2019!

Nyt on tarjolla täysin uusi tulokas vedonlyöntimaailmaan. BetToday -nimellä varustettu vedonlyöntisivusto avataan nimittäin aivan vuoden 2019 alkajaisiksi, joten tätä tulokasta saadaankin odotella saapuvaksi vielä jokusen tovin... Urheiluveikkaus.comin toimitus on kuitenkin saanut pienen ennakkotietopaketin tästä sivustosta, joten nyt onkin hyvä aika katsoa jo ennakkoon, millaista vedonlyöntisivustoa tässä on markkinoille oikein pystyttämässä.

BetToday vedonlyönti

Se mitä BetTodayn vedonlyöntipuoli tulee veikkaajille tarjoamaan, on vielä kokonaisuudessaan pimennossa. Suurempia ennakkotietoja ei siis tästä uutuudesta ole meille tarjottu, joten pelikohteiden määrä ja näiden vedonlyöntikohteiden lajikirjo on siis vielä vain yksi massiivinen arvoitus.

Odotettavissa on kuitenkin, että BetTodaylla pääsee lyömään vetoa kyllä ihan kaikista suurimmista ja tunnetuimmista lajeista, aivan kuten muillakin vedonlyöntisivustoilla. Suurimmat pelikohdemäärät kohdistuvat oikeastaan kaikilla peliyhtiöillä jalkapallon maailmaan, sillä kyseessähän on tunnetusti maailman pelatuin joukkueurheilulaji. Tämän ohella isoimmin pelikohteita on taasen tarjottu usein jääkiekon, koripallon, tenniksen ja jenkkifutiksen parista. Myös kaikki arvokisat ja muut suuret urheilutapahtumat ovat normaalisti edustettuna samanlaisten pelikohteiden muodossa lähes jokaisella vedonlyöntisivustolla.

Tämän jälkeen arvoituksellisuus alkaakin sitten nostamaan päätään, sillä esimerkiksi talvilajit, yleisurheilu esports ja vaikkapa muut suomalaisten suosimat lajit, kuten jääpallo ja salibandy onkin sitten huomattavasti erilainen juttu. Suurimmat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat tottakai pelikohteet myös näihin lajeihin, mutta pienimmiltä toimijoilla ei kyseiset lajit ole välttämättä kovinkaan näkyvästi esillä pelikohdevalikoimissa. Aika näyttääkin sen, mihin BetToday positioituu tässä suhteessa.

Bettoday Kertoimet

Mutta tämä ei tietty tarkoita sitä, etteikö pelattavia kertoimia tulisi BetTodayltä löytymään. Urheiluveikkauksen arvoteluraati onkin aivan täysin sitä mieltä, että voittavaan vedonlyöntiin tarjotaan kaikki edellytykset myös BetTodaylla.

Bettoday Live-vedonlyönti

Live-vedonlyönti on BetTodaylla esillä aivan normaaliin tapaan, sillä live-betsaaminen on noussut kaiken kehityksen myötä erittäin suosituksi vedonlyöntitavaksi nykymarkkinoilla. Pelikohteiden ja eri lajien määrä ei ole vielä ennakkoon tiedossa, mutta odotettavissa on, että ainakin kaikki suurimmat valtalajit ovat tarjolla myös live-vedonlyönnin puolella.

Sivusto & vedonlyöntialusta

bettodaySivustosta on julkaistu ennakkoon vain yksittäinen promo-kuva, joka paljastaa hivenen BetTodayn tulevaa ulkoasua. Toki tässä vaiheessa täytyy muistaa myös, että kyseessä on vasta pieni ennakkotieto-lohkaisu, joka voi muuttua vielä useaan kertaan ennen kuin pelipaikka avautuu markkinoille. Joskus onkin nimittäin nähty, että annetut ennakkotiedot eivät varsinaisesti vastaakkaan sitä, miksi uusi veikkaissivusto on lopulta muotoutunut.

Yksi asia on kuitenkin varmaa BetTodayn kohdalla. Tämä uusi vedonlyöntisivu toimii samalla Together Gaming -firman luomalla vedonlyöntialustalla kuin vastikään uuden tulemisen betsi-markkinoille tehnyt Fastbet. Ja kuten pieni testaaminenkin osoittaa, on Fastbetin uusittu sivusto erittäin toimiva paketti, joten samaa huippuluokan laatua voikin odottaa näkyvän siis myös BetTodaylla.

Bettoday Mobiili

Mobiilissa vedonlyöntiä harjoittavat pystyvät viihtymään satavarmasti myös BetTodayn sivustolla, sillä se on kauttaaltaan optimoitu myös näitä mobiilipelaajia silmälläpitäen. Omaa mobiilisovellusta ei ole BetTodaylla tarjolla, vaan vetoja pääsee iskemään sisään tässä tapauksessa suoraan Internet-selaimen kautta ihan jokaisella mobiililaitteella kokoon, selaintyyppiin tai käyttöjärjestelmään katsomatta.

Maksutavat

Tarkkaa tietoa kaikista BetTodaylla tarjolla olevista maksutavoista ei ennakolta ole, joten talletus- ja kotiutusmenetelmien suhteen kaikki on vielä toistaiseksi täyttä spekulaatioita. Tässä tapauksessa täytyykin siis vain odottaa, millaiseksi vedonlyöntisivustoksi BetToday aikoo profiloitua. Jos se avaa ovensa normaalina vedonlyöntisivustona, on tarjolla satavarmasti kaikki tunnetuimmat talletus- ja kotiutustavat verkkopankki-, luottokortti, debit-kortti- ja nettilompakkosiirtoineen, mutta mikäli BetToday lähtee rekisteröitymisvapaiden pelipaikkojen tielle, tulee käytössä olemaan mitä todennäköisemmin vain ja ainoastaan salamannopeat verkkopankkisiirrot kotiutusten ja talletusten hoitamiseen.

Talletustavat:

- Ei vielä tiedossa.

Kotiutustavat:

- Ei vielä tiedossa.

Asiakaspalvelu

Jos tarvitset apua tai haluat muuten vain tiedustella erilaisia asioita BetTodayn asiakastuesta, hoituu tällainen operaatio hyvin pitkälti samaa tapaa kuin muillakin vedonlyöntisivustoilla. Tarjolla onkin mahdollisuudet niin sähköpostiviestittelyyn kuin myös live-chatin käyttöön.

Kerromme tässä tarkemmat asiakaspalvelu-tiedot sähköpostiosoitteineen ja mahdollisine puhelinnumeroineen, kun BetToday vain avaa ovensa vuoden 2019 alussa.

Yhteenveto

Urheiluveikkaus -toimituksemme on vahvasti sitä mieltä, että jokainen uusi vedonlyöntisivusto on enemmän kuin tervetullut tälle suurelle vedonlyönti-hiekkalaatikolle. Jokainen uusi tulokas tuo nimittäin mukanaan uusia tuulia näille markkinoille, ja samalla tarjottujen vedonlyöntietujen ja veikkausbonusten määrä kasvaa kasvamistaan.

Aika siis näyttää, mitä BetToday onnistuu tuomaan mukanaan tälle mainitulle hiekkalaatikolle, mutta ennakkotietojen perusteella vedonlyöjät voivat olla edes hitusen verran innoissaan tästä tulokkaasta. Kyseessä on siis vedonlyöntisivusto, joka toimii samalla vedonlyöntialustalla kuin uusi Fastbet, joka on toiminut alkutalvesta 2018 lähtien rekisteröitymisvapaana vedonlyöntisivustona.

Tsekkaamalla Fastbetin voitkin saada hyvin ennakkotietoja siitä, mitä BetTodaynkin kohdalla tulevan pitää.

Bettoday kommentit

Pahoittelut, tällä vedonvälittäjällä ei ole tällä hetkellä yhtään aktiivisia bonuksia.

Bettoday Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Bettoday-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Bettoday bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Bettoday -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Bettoday uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Bettoday -vedonlyöntisivusta.

Palaute