mainos

Marsbet arvostelu

Päivitetty

Bets on Mars

Ensimmäiset ajatukset Marsbetistä pyörivät väistämättä samannimisen suklaapatukan ympärillä ja kenties joku ehkä saattaa olettaa kyseisen sivuston liittyvän suosittuun herkkuun. Näin ei tietenkään ole ja Marsbet juontaa juurensa aivan muusta. 

Vahvasti avaruuteen liittyvällä teemalla varustettu Marsbet on kaiken tarjoava kokonaisuus, jossa yhdistyvät kolikkopelit ja vedonlyönti. Nimestä päätellen homman nimi on kuitenkin se, että enemmän sivustolla panostetaan nimenomaan betsaamiseen. 

Vuonna 2017 perustettu sivusto ei ole liiemmin pitänyt itsestään meteliä isojen pelijättien tavoin, eikä Marsbetiin törmää hirveän monesti sattumalta. Marsbet operoi Curacaon lisenssillä, joten voitoista on maksettava veroa, mutta ei anneta tämän ikävän seikan vaikuttaa vielä tässä kohti arvostelua.

Marsbet -vedonlyönti

Marsbetin vedonlyönti-osio on melkoinen pläjäys infoa, kolumneja ja numeroita. Pöytäkoneen versiossa sivuston vasemmassa laidassa ovat liigat ja lajit, keskellä kohteet kertoimineen, oikealla erikoisvedot ja laidassa asetettava kuponki. Kaikki tärkeä ovat siis niin sanotusti suoraan edessä samalla sivulla. Harmillisesti vedonlyöntibonusta ensitalletukselle ei kuitenkaan ole tarjolla.

Vedonlyönnin ylivoimaisia suosikkeja ovat lähes tulkoon kaikki jalkapalloa, kuten Mestarien liiga, Eurooppa liiga, Valioliiga, Serie A, Allsvenskan, Bundesliiga, paitsi joukosta löytyy myös pallopelien musta lammas - jääkiekko.

Lajilista on noudattaa monella tapaa samaa kaavaa, kuin monet muut sivustot, vaikka muutamia mielenkiintoisia poikkeuksia löytyy. Esimerkiksi Marsbet tarjoaa erittäin päteviä kohteita painin maailmanmestaruuskisoihin. Tuuriansa voi koittaa myös petangin parissa ja löytyy Marsbetiltä myös kohteita 3 vastaan 3 -koripalloon.

Marsbet -kertoimet

Valitettavasti kertoimien valossa Marsbet ei yllä suurimpien kanssa samalle jalustalle laisinkaan. Kun esimerkiksi katsoo yleisesti ottaen, niin otannan perusteella Marsbetin kertoimet jäävät pahasti jalkoihin valitettavasti.

Ehkä jatkossa Marsbetin kohdalla voidaan uutisoida hieman positiivisempaan sävyyn kertoimien kohdalla. 

Marsbet ja live-vedonlyönti

Jos jokin on Marsbetillä hiottu minttiin, niin se on ehdottomasti live-vedonlyönti. Live-osiossa ruutu täyttyy saman tien tilastoista, reaaliaikaisista jalkapallo -tai muiden lajien kentistä, lukemattomista kohteista ja niin edelleen. Kyseessä on äärimmäisen taidokkaasti toteutettu kokonaisuus, joka ehdottomasti hipoo live-vedonlyönnin kärkeä. 

On myös syytä mainita, että Marsbet on myös ottanut asiakseen tarjota pelaajalle parasta mahdollista kokemusta livessä ja täten suorat lähetykset otteluista ovat myös läsnä. Mars TV eroaa monesta kilpailijasta siten, että tiettyjä lähetyksiä pystyy katsomaan ilman tiliä ja ilman talletusta. 

Sivusto & vedonlyöntialusta

Marsbetin sivusto on pitkälti valkoinen ja varsin datapainoitteinen kokonaisuus. Tämä siis tarkoitaa sitä, että visuaalisesti Marsbet ei todellakaan ole kaikista hienoin ja kimaltelevin, mutta tietoa kohteista on tarjolla äärimmäisen paljon. Sopii siis todennäköisesti kaiken kovimmille tilastoihin keskittyville betsaajille, jotka vähät välittävät visuaalisesta ilmeestä. 

Dataa löytyy uskomaton määrä ja pelaajat pystyvät räätälöimään mieleisensä etusivun vedonlyönnissä. Marsbet häviää visuaalisesti ja tyylissä, mutta niin vain tilannetta paikataan roimasta tärkeällä datalla. 

Marsbet mobiilissa

Marsbet on vähemmän yllättäen paljon maltillisempi kokonaisuus mobiilissa. Pienemmät näytöt eivät mahdollista yhtä laajaa kuvaa datasta ja muista tiedoista, joten ruutua on scrollattava melkoisella tatsilla alaspäin, jos haluaa ahmia kaiken mahdollisen tiedon

Kokonaisuus on siis tällä kertaa paljon parempi ja antoisampi pöytäkoneella mobiilin sijasta. Responsiiviset sivut toki tekevät parastaan, mutta sivusto ei yksinkertaisesti ole yhtä päräyttävä pienemmällä näytöllä. 

Maksutavat

Marsbet suosii nykyisiä, vanhoja ja uusia talletusmenetelmiä. Pankki- ja luottokortit toimivat normaalist, kuten myös sähköiset lompakot sekä verkkopankin avulla tehdyt siirrot. Marsbetillä käy myös kryptovaluutta eli bitcoin. 

Talletukset:

- Mastercard/Visa
- Skrill
- Neteller
- Ecopayz
- Bitcoin
+ monia muita

Kotiutukset:

- Mastercard/Visa
- Neteller/
Skrill
 -Monia muita

Asiakaspalvelu

Sivusto toimii neljällä eri kielellä, jotka ovat englanti, portugali, brasilian portugali ja turkki. Suomea ei siis ole saatavilla. Asiakaspalvelu myös ontuu suomalaisesta näkökulmasta, sillä palvelijat eivät tarjoa suomen kielistä palvelua. 

Aikaisemmin mainittu Curacaon lisenssi todennäköisesti työntää myös suomalaisia pelaajia loitommalle voitoista maksettavien verojen takia. 

Joka tapauksessa Marsbetiin voi ottaa yhteyttä joko live-chatin avulla reaaliaikaisesti tai vaihtoehtoisesti lähettämällä tukeen sähköpostia. 

Yhteenveto

Mikäli kankea visuaalinen ilme, Curacaon lisenssi ja keskinkertaiset kertoimet eivät haittaa, niin Marsbet on sinua varten. Datan määrä on sen verran kova, että tämän sivuston betsipuoli on suunniteltu varta vasten ajatteleville pelaajille, jotka haluavat hyödyntää mahdollisimman paljon tilastoja. Toki vastaavanlaisia sivustoja löytyy muitakin ja Maltan lisenssillä sekä suomeksi. Sietää siis pohtia, että onko Marsbet välttämättä paras vaihtoehto suomalaiselle betsaajalle.

Marsbet kommentit

Marsbet haluaa toivottaa uudet asiakkaat avosylin tervetulleeksi ensitalletusbonuksen voimin. Luvassa on ryhdikäs 100% bonus, joka takaa pelajaalle pelirahaa 100 euroon asti ja mikäli kolikkopelit kiinnostavat, niin kaupan päälle vielä 100 ilmaiskierrosta suosituun Book of Dead-slottiin. 

Näin lunasta Marsbetin ensitalletusbonuksen: 

  1. Luo tili Marsbetille
  2. Tee ensitalletus 
  3. Saat käyttöösi 100% bonuksen aina 100 euroon asti
  4. Bonus on kierrätettävä pelaamalla vähintään 1.50 kertoimen kohteita

Vieraile sivustolla
Kierrätysvaatimukset: 15.00x bonus vähimmäiskertointasolla 1,50.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 1500 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Marsbet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Marsbet Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Marsbet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Marsbet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Marsbet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Marsbet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Marsbet -vedonlyöntisivusta.

Palaute