mainos

22BET arvostelu

Päivitetty

22 Bet

Olemme nähneet vedonlyöntimarkkinoilla jos jonkinmoista erilaista numerokombinaatiota peliyhtiöiden nimissä kuten vaikkapa 888sport, 10Bet, ja 21Bet. Tänään pääsemme kuitenkin vuonna 2018 julkaistun uutuussivuston matkassa vielä asteen 21:stäkin kovemmalle tasolla, sillä Urheiluveikkaus.comin arvosteluvuorossa on 22Bet! 

Monipuolinen sivusto tarjoaa pelaajilleen vedonlyönnin ohella myös netticasinon - kombinaatio jota kovinkaan moni uutuussivusto ei ole heti lähtenyt kokeilemaan. Bet 22 Betin nimessä kuitenkin kertoo että pääpaino sivustolla ollaan heitetty laadukkaiden vedonlyöntipalveluiden taakse, joten eiköhän lähdetä katsomaan mitä kaikkea tarjolla oikein on!

22Bet vedonlyönti

Jos vedonlyöntisivusto olisi hampurilainen valikoima urheilulajeja ja vetoja joita se tarjoaa olisi ehdottomasti sen pihvi. Ilman laadukasta valikoimaa ei voi oikeastaan mitenkään ilman täysin järjettömiä kertoimia olla laadukasta sivustoakaan. Tämän vuoksi 22Betillä ollaan varmaankin panostettu siihen että pelattavaa riittää, ja panostus on ollut melkoisen maailmanlaajuinen mitä lajivalikoimaan tulee.

Sivuston päälajit ovat kuitenkin monilta muiltakin saiteilta tutut jalkapallo, tennis, koripallo, jääkiekko ja lentopallo. Pienemmistä lajeista suurimman panostuksen 22Betiltä voi löytää hieman yllättäen e-sportsista, mutta tämä ei ole ollenkaan huono asia. E-sports tekee nimittäin alalla melkoista nousua mitä suosioon tulee, ja kaikki suosituimmat pelit ovat valikoituneet mukaa - e-sportsille on jopa sivuilla oma kategoriansa! Lisäksi tarjolla on muun muassa TV-kertoimia eri tv-sarjoista, vinttikoirakisoja, hevosurheilua ja paljon muuta.

22BET Kertoimet

Valikoiman osalta asiat ovat siis paremmin kuin hyvällä mallilla, mutta kertoimet eivät ikävä kyllä ole aivan yhtä laadukkaita. Syy tähän on varmaankin resurssien puute, mutta ei huolta - rahoilleen saa kyllä 22 Betillä vastinetta! Oikea sana kuvailemaan sivuston kertoimia onkin kenties keskiverto, sillä mitään valittamisen aihettakaan niissä ei todellakaan ole. Sivustolta löytyy myös monia kohteita joita ei muilta pelisivustoilta löydy, joten niiden osalta kertoimet ovat tietenkin aivan parhaimmistoa.

22BET Live-vedonlyönti

Pre match -vetojen osalta modernin pelisivuston tulee ehdottomasti tarjota pelaajilleen myös live-vedonlyöntiä ja sellaisen osastohan myös 22 Betiltä löytyy. Live-betsien lyöminen onkin sivustolla hauskempaa kuin monella muulla kilpailijalla, sillä pelattavaa riittää paljon useammasta lajista kuin mitä voisi odottaa. Pääpaino on totta kai isoissa lajeissa kuten jalkapallossa ja tenniksessä, mutta satojen live-kohteiden joukosta löytyy yhtä sun toista mielenkiintoista. 

Vielä kun jokaisesta kohteesta löytyy runsaasti erilaista pelattavaa niin aika ei todellakaan käy 22Betin live-osastolla pitkäksi. Ei mitään valittamista siis tältä osin, ja kertoimet noudattavat live-puolellakin samaa tasoa kuin muuallakin 22Betin sivustolla muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. 

Sivusto & vedonlyöntialusta

Väriltään 22Bet on pääosin sininen tai tarkemmin sanottuna turkoosi, ja vaikka tuo ei välttämättä kuulostakaan kaikista muodikkaimmalta valinnalta se toimii silti yllättävän hyvin. Kokonaisuudessaan saitti on toteutettu tyylikkäästi ilman rasittavia välianimaatiota tai muitakaan ylimääräisiä tilpehöörejä muutaman tunnelmaa luovan kuvan ohella. Sinisen ohella sivuston värimaailma koostuu myös valkoisesta ja punaisesta.

Kun kaikki turhuudet on sivuutettu sehän tarkoittaa sitä että 22Betillä ollaan panostettu erityisesti juuri käytettävyyteen. Se onkin kahden kakkosen sivustolla erittäin hyvällä mallilla, ja kovinkaan montaa selkeämpää sivustoa ei vedonlyöntimaailmasta löydy. Lajivalikko näkyy kätevästi sivupalkissa ja suosituimmat betsit ovat aina etusivulla automaattisesti hakutoiminnon kera. Pienenä miinuksena itse toimivuudessa on kyllä satunnaisesti joitain ongelmia. 

22Betin sivusto on myös käännetty täysin suomeksi, ja vaikka käännöstyö ei ole ollut aivan täydellistä saitti on tuoreeksi tuttavuudeksi silti yllättävän hyvällä mallilla. Vielä on kuitenkin jonkin verran matkaa täydelliseen pelikokemukseen, ja suomen ohella 22Betin palveluista voi nauttia yli 50 muulla kielellä (esim. englanti, ruotsi, norja jne...) joka on aivan järjetön määrä!

22BET Mobiili

22Bet ei olisi kovinkaan nykypäiväinen tapaus jos se ei tarjoaisi pöytäkonesivuston ohella palveluitaan myös muille kuin tietokoneilla betsaaville pelaajille. Tämän vuoksi saitille onkin luotu responsiiviset mobiilisivut, eli pelaaminen ei vaadi sinulta minkäänlaisen sovelluksen lataamista. Sovelluksen olemassa olisi tosin halukkaille ihan hyvä asia, mutta tärkeintähän on että pelaamaan ylipäätään pääsee!

Skaalautuminen sujuukin 22 Betin mobiilisivuilta loistavasti näytön kuin näytön kokoon, mutta tavallisten sivujen tapaan myös joitain pieniä ongelmia voi ilmetä itse sivuston käytössä. Nämä ovat onneksi melko harvassa ja ratkeavat yleensä sivun päivittämisellä. Pelaamisen ohella 22Betille voi myös luoda tilin, tallettaa rahaa ja lunastaa vedonlyöntibonuksia myös mobiilissa.

Maksutavat

Rahansiirtomenetelmiä riittää 22Betillä lukuisia, ja itse asiassa vain aniharva sivusto pystyy vastaamaan puhtaaseen lukemaan mitä eri tapoja tallettaa ja kotiuttaa tänään esittelyssä olevalta puljulta löytyy. Suomalaisten suosituimpien menetelmien kuten pankki/luottokorttien ja pankkisiirtojen ohella tarjolla on nimittäin todella suuri määrä vähemmän käytettyjä mutta silti hyviä tapoja kuten Paysafecardit, Eutellerit ja kumppanit.

Mielenkiintoisesti saatavilla on myös Bitcoin, jota ei todellakaan usealta pelisivustolta löydy. Yhteensä menetelmiä onkin yli 200 kappaleen edestä! Aikamäärällisesti valittamisen aihetta ei myöskään ole, sillä kaikki talletukset tapahtuvat täysin reaaliajassa ja nettilompakoiden avulla sama pätee myös kotiutuksiin! Muilla tavoilla aikaa voi mennä muutamia pankkipäiviä kotiutustavasta riippuen.

Tähän mennessä 22Bet on saanut pääosin kehuja, mutta valitettavasti yksi osa-alue on hoidettu sivustolla aivan käsittämättömän surkealla tavalla. Peliyhtiö toimii nimittäin Curacaon peliviranomaisten myöntämän lisenssin alaisena, eli toisin sanoen verovapaita voittoja ei suomalaisille pelaajille valitettavasti ole saatavilla. 

Talletustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkitalletukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)
- Euteller
- PaysafeCard -kortit
- Bitcoin
- EcoPayz

Kotiutustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkikotiutukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)
- Euteller
- Bitcoin
- WebMoney

Asiakaspalvelu

Yksi tärkeä osa vedonlyöntisivustoa on se miten se palvelee pelaajiaan, ja valitettavasti suomalaisen asiakaspalvelun puuttuminen tuo 22Betin laariin jonkin verran miinusta. Joudut siis pärjäämään 22Betin palvelutiimin kanssa asioidessa englannilla, mutta suurimmalle osalle meistä tämähän ei ole mikään ongelma vaikka joillekin se saattaakin olla ylitsepääsemätön este. 

Palvelua saa Iso-Britannian murteella kahdella eri tapaa: sähköpostitse ja live chatin kautta. Live chat ei valitettavasti ole kellon ympäri auki joka on harmillista, mutta oman viestin jättäminen palvelutiimille käy onneksi helposti ja vastaus luvataan 24 tunnin kuluessa kaikesta huolimatta.

Yhteenveto

22Bet on muuten oikein vakuuttava uusi vedonlyöntisivusto joka valitettavasti putoaa kahteen tuoreiden pelifirmojen sudenkuoppaan - heikohkoon asiakaspalveluun ja verollisiin voittoihin. Nämä asiat voivat toki muuttua tulevaisuudessa, ja tuon tapahtuessa 22Bet voisi hyvinkin ansaita jo huomattavasti korkeamman arvosanan.

Sivuston testaaminen on kuitenkin tällä hetkellä silti vaivan arvoista, sillä ensitalletuksesi tuplataan 100% vedonlyöntibonuksella! Valikoima on myös yksi laajimpia koko alalla, ja etenkin e-sports -fanit tulevat varmasti syttymään 22Betin tarjonnasta. Pieniä hienosäätöjä siis vielä vaaditaan, mutta potentiaalia tältä sivustolta löytyy yllin kyllin!

22BET kommentit

22Betiltä irtoaa uusille veikkaajille 100% ensitalletusbonus aina 122 euroon saakka ilman bonuskoodien käyttöä! Voit täten aloittaa vedonlyöntimatkasi 22Betillä jopa 244 euron pelikassalla.

Minimitalletus bonuksen lunastamiseen on ainoastaan 1 euroa, mutta kehotamme tottakai nappaamaan koko 122 euron arvoisen bonuksen tervetulotarjouksesta. Pääset tsekkaamaan tarkemmat ohjeet vedonlyöntibonuksen lunastamiseen alapuolelta!

Näin lunastat 22Betin vedonlyöntibonukset:

  1. Avaa oma 22Bet-pelitilisi nyt.
  2. Tee ensimmäinen talletus 22Bet-tilillesi, ja valitse "vedonlyöntibonus" -vaihtoehto talletuksen yhteydessä.
  3. Saat 100% bonusta ensitalletuksellesi automaattisesti, maksimissaan 122 euroon asti!
  4. Voit käyttää bonusrahat 22Betin vedonlyönnissä ja/tai live-vedonlyönnissä vapaasti!

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 5.00x bonus vähimmäiskertointasolla 1,40.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 610 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto 22BET nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

22BET Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole 22BET-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei 22BET bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää 22BET -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän 22BET uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat 22BET -vedonlyöntisivusta.

Palaute