mainos

Bethard arvostelu

Päivitetty

Zlatanin suosittelema!

Bethard saapui vedonlyöntimarkkinoille jo vuonna 2014 tuohon aikaan suljetun Cardbetin tilalle. Tuosta hetkestä lähtikin sitten Bethardin tasaisen tappava nousu koko vedonlyöntimaailman huipulle, ja nyt, nelisen vuoden matkan jälkeen peliyhtiö kieppuukin aivan alan absoluuttisella huipulla. Kyseinen nousu tälle huipulle kliimaksoituikin kesällä 2018, kun Bethard nousi otsikoihin "kohtalaisen" suuren ilmoitukset muodossa: se nappasikin omaksi mainoskasvokseen, ei enempää eikä vähempää kuin itse Zlatan Ibrahimovicin!

Tämä suuri resurssipankki näkyy Bethardilla myös mahtavien kampanjoiden ja kilpailuiden muodossa, joita järjestetääm myös vedonlyöjien iloksi erittäin aktiivisesti. Nämä jättimäiset kampanjakokonaisuudet mitä upeampine palkintoineen tekevätkin Bethardilla veikkamisesta huomattavasti palkitsevampaa moniin muihin sivustoihin verrattuna. 

Jos et siis vielä ole Bethardin vedonlyöntiin tutustunut, kannatta sivusto laittaa ehdottomasti testiin.

Bethard vedonlyönti

Betsattavaa Bethardilla riittää vaikka millä mitalla, sillä pelikohteiden määrä kipuaa muihin vedonlyöntisivustoihin verrattuna aivan sinne korkeimmalle tasolle. Kaiken kaikkiaan kohteita onkin tarjolla päältä 30:sta lajista yhteensä yli 60 000 kappaletta jokaikinen päivä, ja tämä pelikohteiden määrä vain kasvaa entisestään järjestettävien arvokisojen myötä.

Suurimpien ja suosituimpien lajien ohella Bethardilla voi lyödä vetoja myös huomattavasti eksoottisempiin lajeihin, sillä kohteita löytyy sivustolta myös muun muassa australialaisen jalkapallon, shakin, kelttiläisen jalkapallon ja speedwayn pariin. Valikoimaa siis riittää.

Tähän laji- ja pelikohdevalikoimaan pääseekin syöskymään Bethardilla hyvätasoisen vedonlyöntibonuksen voimin. Okei, aiemminhan Bethardille oli tarjolla jopa 200% veikkausbonusta, joka oli eittämättä yksi markkinoiden parhaista bonus-diileistä. Nykyinen 50 euron käteisbonus ei ole aivan samaa tasoa, mutta kyseessä on silti käyttökelpoinen tervetuliaistarjous - etenkin kaikille oikealla rahalla pelaaville veikkaajille.

Bethard Kertoimet

Bethardilla vedonlyönnin kertoimet kieppuvat siellä aivan kärkitasolla muihin peliyhtiöjätteihin verrattuna, joten ei olekaan mikään harvinaisuus löytää Bethardilta jopa markkinatoppeja suosituimpiin vetokohteisiin. Etenkin jalkapallon ja jääkiekon osalta kertoimet ovat hyvällä tasolla, joten suomalaisittain suosituimpien lajien betsaaminen on tietty erittäin hyvällä mallilla.

Sivustolla on tarjolla myös tasaiseen tahtiin vaihtuvia price boost -etuja, joita jokainen pelaaja voi hyödyntää. Nämä price boostit ovatkin perinteisiä kerroin-boosteja, eli tiettyihin pelikohteisiin saa näissä tapauksissa huomattavasti markkinatasoa kovemman kertoimen.

Bethard Live-vedonlyönti

Jos olet live-vedonlyönnin ystävä, löytyy Bethardilta sinulle melkoinen määrä erilaisia pelikohdevaihtoehtoja harkittavaksi. Päivittäisiä live-kohteita tarjotaan peräti yli 15:sta eri lajin parista, ja mukana päivittäisissä live-kohteissa onkin esimerkiksi jääkiekko, jalkapallo, koripallo, jenkkifutis, käsipallo, tennis, baseball, esports, futsal, lentopallo, pöytätennis, kriketti, darts, sulkapallo, rugby ja vesipoolo.

Valinnanvaraa siis löytyy riittämiin, sillä näistä lajeista kaikki suurimmat sarjat ovat myös live-vedonlyönnin piirissä mukana. Esimerkiksi NHL:ää, Liigaa, Valioliigaa, Mestarien liigaa, Veikkausliigaa, NFL:ää, NBA:ta ja kaikkia muitakin supersuosittuja urheilusarjoja pääsee siis veikkaamaan myös live-vetojen muodossa.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Modernilla otteella, tyylistä ja laadusta tinkimättä. Siinä Bethardin vedonlyöntisivusto kiteytettynä pariin sanaan. Sivustolla onkin käytössä Bethard Groupin oma vedonlyöntialusta, jota käyttää muun muassa Fastbet ja Betive, mutta näistä kumpikaan ei yllä kyllä ulkoasun puolesta samalle tasolle kuin Bethard. Tässä tapauksessa vedonlyöntialustasta onkin otettu niin sanotusti kaikki teho irti - ja se näkyy ja tuntuu.

Lajien ja sarjojen valikoima löytyy vedonlyöntisivuston vasemmasta laidasta, ja kyseinen listaus on myös hyvin muokattavissa omien preferenssien mukaisesti. Keskustakaistelle listautuu taasen lajin tai sarjan tarjolla olevat pelikohteet sekä kertoimet. Ja kerrointa klikkaamalla kohde nousee oikeaan laitaan sijoitetulle vetokupongille, johon pääset sitten määrittämään käyttämäsi panoksen ja lopulta myös vahvistamaan vetosi. Vetojen asettamisen toimintakaava on siis tuttu ja turvallinen.

Oikealta kaistalta löytyy Bethardilta myös mahdollisuus niin sanottujen "Nopeiden vetojen" -lyömiseen. Esimerkiksi näin 21. syyskuuta Bethard tarjoaa tuolla paikkaa tuplavetoa Real Sociedadin ja Monacon voitoille, ja 5€ panoksella voittosumma olisi 19,20 euroa. Tämän tupla-kohteen voikin lisätä omalle vetokupongille mainoksen kohtaa vain yhtä nappia painamalla.

Bethardin sivustolta löytyy myös omat "Tilastot" ja "Tulokset" -osiot, joita voi käyttää vetokuponkien hahmottelussa hyvin apuna. Näiden lisäksi tarjolla on nykyisin myös oma "Blogi" -osio, jonne peliyhtiön toimitustiimi kirjoittaa omatoimisesti ennakoita muun muassa Valioliigan, Veikkausliigan ja NFL:n pariin.

Tyyliltään Bethardin vedonlyöntisivut ovat yhdet netin tyylikkäimmistä, ja sivuston ulkoasuun onkin panostettu viimeisinä vuosina isosti resursseja. Sen verkkosivuja onkin rukattu uuteen uskoon vuosien saatossa jo pariinkin kertaan, mikä osoittaa juuri sen, että Bethard pyrkii pysymään kehityksessä kärkijoukoissa. Kelta-musta -teema toimii myös mallikkaasti, eli sivusto on kertakaikkisesti ilo silmälle.

Sivusto on käännetty myös ammattimaisesti suomen kielelle, eli myös tältä osin kaikki on hyvällä mallilla. Muut kielivaihtoehdot ovat englanti, ruotsi, norja ja saksa. Ja Maltan lisenssi takaa taasen ETA-alueen sisälle kaikki voitot verovapaina tuloina, ja kun Suomikin tähän ETA-alueeseen kuuluu, on kyseessä siis tuttuun tapaan täysin verovapaa vedonlyöntisivusto.

Bethard Mobiili

Mobiilipelaajille tarjotaan kaksi erillistä tapaa viihtyä Bethardin vedonlyönnin parissa älylaitteilla. Voitkin joko ladata itsellesi Bethardin mobiilisovelluksen, joka on tarjolla sekä Android- että IOS-käyttöjärjestelmille ilmaiseksi Google Play tai Apple Store -sovelluskaupasta. Toinen vaihtoehto on taasen siirtyä Bethardin verkkosivuille vain mobiililaitteen Internet-selaimella, jolloin näyttöösi avautuu sivuston mobiili-optimoitu versio.

Mobiilisovellus on näistä kuitenkin piirun verran laadukkaampi kokonaisuus, joten suosittelemme tietty tämän sovelluksen lataamista. Kyseisellä sovelluksella rahansiirtojen tekeminen on myös helpompaa. Bethardin mobiilisovelluksella voi vedonlyönnin ohessa pelata myös kasinopelejä, mikäli sellainen sattuu sinua vain betsien lyömisen lisäksi kiinnostamaan.

Maksutavat

Talletusten tekoon Bethardilta löytyy kaikki turvallisimmat rahansiirtomenetelmät, jotka ovat käytössä ihan jokaisella luotettavalla vedonlyöntisivustolla. Rahat liikkuvat siis Bethardilla pelatessa molempiin suuntiin aina kätevästi, helposti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Myös mobiilipelaajia hemmotellaan helpoilla talletustavoilla, sillä Bethardin maksutapojen listauksesta löytyvät myös laskulla tallettamisen menetelmät SIRU Mobile ja Zimpler. Molemmat näistä maksutavoista ovat käteviä mobiilipelaajille juuri siinä mielessä, että voit siirtää rahaa pelitilillesi vain parilla puhelimen näpäytyksellä, ja maksaa talletuksesi sitten myöhemmin sähköisenä laskuna.

Talletukset ovat normaaliin tapaan välittömiä, eli talletettavat varat siirtyvät Bethard-tilillesi aina viipyilemättä heti maksun vahvistamisen jälkeen. Myöskään kotiutuksissa ei pelaajat tarvitse paljoa odotella, etenkin nettilompakoihin tehtävissä nostoissa. Skrilliin ja Netelleriin voikin saada rahat kotiutettua jopa 24 tunnin sisällä. Luottokortti- ja verkkopankkikotiutuksissa voi kestää muutamia pankkipäiviä riippuen siitä, minkä pankin asiakas kotiutusta tekevällä pelaaja on.

Talletustavat:

- Verkkopankkitalletukset: Trustly
- Nettilompakot: Skrill, Neteller
- Luottokortit / Debit-kortit: Mastercard, VISA
- Laskulla tallettaminen: Zimpler, SIRU Mobile
- PaysafeCard -kortit

Kotiutustavat:

- Verkkopankkikotiutukset: Trustly
- Nettilompakot: Skrill, Neteller
- Luottokortit / Debit-kortit: Mastercard, VISA

Asiakaspalvelu

Bethardilla suomalaisia pelaajia laadukkaasti ja ennen kaikkea ripeästi toimivalla, suomenkielisellä asiakastuella, eli myös tämä osa-alue pelittää sivustolla. Suomalaiseen asiakaspalvelu-tiimiin saakin Bethardille yhteyden niin sähköpostiviestien kuin myös kätevän live chatin kautta joka arkipäivä klo 09:00-00:00, ja viikonloppuisin/pyhäpäivinä klo 12:00-21:00.

Näiden aikamääreiden ulkopuolella suomalaisia pelaajia palvelee Bethardin englanninkielinen asiakastuki, eli apua on saatavilla ongelmatilanteisiin myös silloin, kun suomalainen asiakastuki ei ole paikalla.

Mikäli haluat laittaa sähköpostia Bethardin asiakaspalveluun, kannattaa viestit lykätä osoitteeseen [email protected]. Live-chat -palvelun saa taasen päälle Bethardin verkkosivuilla oikeasta yläkulmasta, päämenupalkin laidasta löytyvästä "Asiakaspalvelu" -painikkeesta tai alakulman "Live Chat" -nappulasta.

Yhteenveto

Bethard on ollut ehdottomasti vedonlyöntisivustojen maailmassa se viini, joka vain paranee vuosi vuodelta vanhetessaan. Sivusto onkin ottanut jo useamman suuren harppauksen eteenpäin, ja tällä hetkellä sitä voidaankin huoletta nimittää vedonlyöntimarkkinoiden todelliseksi huippunimeksi. Zlatanin nappaaminen omaksi mainoskasvoksi oli myös äärimmäinen hauiksennäyttö Bethardilta, sillä tämän tason supertähti kiinnosti satavarmasti myös muita peliyhtiöjättejä.

Pelikohtevalikoima, kertoimet, asiakaspalvelu, rahansiirrot ja sivuston toimivuus ovat nykyisin Bethardilla äärimmäisen vahvalla pohjalla, ja samaa voidaan sanoa myös uusille asiakkaille tarjotuista vedonlyöntibonuksista. Eikä sovi tietty unohtaa myöskään niitä lukuisia kampanjoita ja tarjouksia, joiden kautta Bethardin asiakkaat voivat tienata itselleen lisää etuja ja voittaa myös mitä herkullisempia palkintoja!

Bethard kommentit

Bethard vaihtoi kesällä 2019 oman vedonlyöntibonuksensa jälleen kunnon vanhan liiton ensitalletusbonariksi. Tämä uusittu tervetuliaistarjous takaakin sinulle 100% bonusta aina 100€ asti avaustalletuksellesi.

Eli 100€ talletuksella pääset aloittamaan vetojen lyömisen Bethardilla 200 euron pelivaroilla. Minimitalletus bonuksen lunastamiseen on 20 euroa.

Näin lunastat Bethard vedonlyöntibonukset:

  1. Siirry Bethardin verkkosivuille.
  2. Avaa oma Bethard -pelitilisi.
  3. Valitse bonukseksesi vedonlyöntibonus, ja tee ensimmäinen talletuksesi. Talleta vähintään 20€.
  4. Saat tälle avaustalletukselle 100% bonusta 100 euroon asti.
  5. Talletus ja bonus on kierrätettävä Bethardin vedonlyönnissä 4 kertaa (4x) 60 päivän sisällä vähintään 1.80 kertoimella.

Lunasta Bethardin bonus tästä!
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 4.00x talletus ja bonus vähimmäiskertointasolla 1,80.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 800 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Lisäehdot Bethardin vedonlyöntibonusta ei ole mahdollista lunastaa PaysafeCardeilla tehdyillä ensitalletuksilla.
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Bethard nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Bethard Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Pelaa fantasia NBA-liigaa Bethardilla ja voita Rolex!

Koripallon kuningassarja, NBA oli tauolla aina maaliskuun lopusta heinäkuun loppuun saakka, mutta vihdoin maailman paras koripallosarja on taas tapetilla ja sen kunniaksi vedonlyöntijätti Bethard on laittanut käyntiin upean skaban, jossa pääpalkintona jaetaan yli 8 000€ arvoinen Rolex-kello!

Bethardin vedonlyöntiosiosta löytyy satapäin pelikohteita NBA-peleihin, mutta myös fantasiaurheilun puolella on täysi kuhina päällä ja toimintaa riittää aina aikaisesta aamusta myöhäiseen yöhön!

Jos NBA-koripallo on lähellä sydäntäsi ja fantasiaurheilu kiinnostaa, niin nyt kannattaa osallistua tähän maistuvaan tarjoukseen ja syyskuussa tuliterä Rolex saattaa kimmeltää juuri sinun ranteessa!

Lue lisää...

Existing customers

Korotettuja veikkausvoittoja - jopa 30%!

Lyö nyt yhdistelmävetoja Bethardilla jalkapallon parissa, ja voit kerryttää tilillesi boostattuja voittoja! Korotetut voitot napsuvat kunnon rekka-vetolapuilla tilillesi 7-30 prosentin lisällä, kunhan vain kokoat yhdistelmävetosi niin, että kunkin futisvetokohteen kerroin on vähintään 1.20.

Lue lisää...

Existing customers

Jos Wimbledon-vetosi häviää 5. erässä, Bethard palauttaa panoksesi 25€ asti!

Wimbledonin legendaarinen tennisturnaus on parhaillaan käynnissä Lontoossa ja pelit ovat edenneet toisen turnausviikon alkajaisiksi neljännesvälieriin. Kaikki turnauksen suurimmat ennakkosuosikit ovat vielä mukana, joten luvassa on huipputennistä läpi viikon.

Jos tennisvedot ovat lähellä sydäntäsi, niin suosittelemme keskittämään ne tällä viikolla Bethardille, sillä tämä vedonlyöntijätti palauttaa panoksesi aina 25 euroon asti jos vetosi sulaa pahimmalla mahdollisella hetkellä, eli ratkaisevassa viidennessä erässä.

Lue lisää...

Existing customers

Bethard jakaa 20€ bonuspalautuksia Copa América-ennakkovetoihin!

Copa América käynnistyi viime perjantaina Brasiliassa ja olemme saaneet todistaa jo lukuisia huippuotteluita, kun mm. altavastaaja Kolumbia kaatoi Argentiinan 0-2 varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa. Luvassa on vielä useita lohkovaiheen otteluita sekä pudotuspelit, joten tätä futisherkkua riittää aina heinäkuun 7. päivään asti!

Kasino- ja vedonlyöntijätti Bethard haluaa tarjota sinulle balsamia haavoihin jos Copa América -ennakkovetosi karahtaa maalittomaan tasapeliin, lisäajan osumaan tai punaiseen korttiin! Katso alta tarkemmat ohjeet tarjouksen hyödyntämiseen ja suuntaa pikimmiten Bethardille iskemään Copa América-betsit sisään!

Lue lisää...

Existing customers

Bethard jakaa MM-kisojen kaikkiin otteluihin 25€ käteispalautuksia 1X2-kohteissa!

Jokaisen suomalaisen kiekkofanin kevään kohokohta, jääkiekon MM-kisat ovat parhaillaan käynnissä Slovakiassa ja Leijonien turnaus on alkanut paremmin kuin kukaan osasi odottaa, sillä kolmen ottelun jälkeen Suomi johtaa omaa lohkoaan!

Suomen ykköstähtenä MM-kisoissa on häärännyt vasta 18-vuotias turkulaisnuorukainen Kaapo Kakko, joka on iskenyt turnauksen kolmessa ensimmäisessä ottelussa huimat viisi maalia!

Bethard haluaa tuoda sinulle lisäjännitystä jo ennalta kiihkeän MM-kiekon seuraamisen ja siksi se tarjoaa sinulle käteispalautus-kampanjan käyttöön! Jos betsaamasi ottelu venyy jatkoajalla ja ottelussa nähdään jatkoaikamaali, niin saat panoksesi takaisin aina 25 euroon asti, joten nyt voit pelata MM-otteluiden 1X2-pelikohteita huomattavasti pienemmä riskillä!

Katso alta tarkemmat ohjeet siitä miten saat aktivoitua jatkoaikamaaleista tarjolla olevat käteispalautukset ja iske MM-kiekkovedot sisään Bethardilla!

Lue lisää...

Existing customers

Bethardin pääsiäistietovisasta joka päivä uusia palkintoja!

Tietäjät tietää. Nyt Bethardilla odotellaan pääsiäistä maukkaan tietovisa-kampanjan parissa, jossa kaikki peliyhtiön asiakkaat pääsevät tienaamaan itselleen uusia etuja ja bonuksia niin vedonlyöntiin kuin myös kasinon puolelle.

Visa toimii kuten tunnetut joulukalenterit, eli jokaiselle kampanjapäivälle on tarjolla oma "pääsiäismuna", jonka sisältä löydät päivittäisen visailukysymyksen ja täten myös tuohon kysymykseen liittyvät edut. Kampanja on käynnissä nyt Bethardilla aina 22.4. saakka, joten päivittäisiä palkintoetuja siis riittää varsin mukavasti!

Lue lisää...

Existing customers

Vakuutettu veto futiksen EM-karsintoihin

Bethardilla kaikki asiakkaat pääsevät nauttimaan vakuutetusta vedosta jalkapallon EM-karsintojen alkutaipaleelle. Tämä tarkoittaa siis sitä, että mikäli EM-karsintoihin asettamasi ennakkoveto menee puihin tietyin reunaehdoin, maksaa Bethard käyttämäsi panoksen sinulle takaisin pelitilille palautuksena.

Noudata vain alta löytyviä ohjeita, niin saat tämän EM-karsintabetsisi vakuutettua.

Lue lisää...

Existing customers

Tienaa 5€ vedonlyöntibonuksia Spursin maaleilla!

Bethard tarjoaa tämän illan UCL-kierrokselle maukkaan edun, kun voit tienata nyt jokaisesta Tottenhamin tekemästä maalista 5€ vedonlyöntibonuksen tilillesi!

Homman nimi onkin se, että jos vain teet 13.2. klo 22:00 pelattavaan Tottenham-Dortmund -matsiin vähintään 25€ panoksella ja 1.70 kertoimella lyödyn ennakkovedon (ennen pelin alkua), tienaat automaattisesti 5€ bonuksen jokaisesta Spursin tekemästä maalista tässä ottelussa!

Lue lisää...

Palaute