Vedonlyöntiyhtiöt - Kampanjat


Löydät alapuolelta kaikki vedonlyönti-markkinoiden kampanjat, arvonnat, kilpailut ja muut tarjoukset tiivistettynä. Tarjolla onkin jatkuvasti hirvittävät määrät ilmaisia vetoja, riskittömiä vetoja sekä erilaisia palkintoja arvontojen ja vedonlyöntikisojen kautta. Voit tsekata helposti kaikki lisätiedot ja lunastusohjeet kustakin kampanjasta vain klikkaamalla "Lue lisää" -painiketta kunkin kampanja-ikkunan ohesta.

Mikäli taas etsit itsellesi helposti lunastettavaa bonusrahaa, kannattaa sinun katsoa myös sivuiltamme löytyvä vedonlyöntibonukset -osio, jossa tarjoamme kaikki markkinoiden veikkausbonukset listattuna.

Existing customers

Nappaa ilmaisveto joka viikko + voita matka Jääkiekon MM-kisoihin!

Kuten me täällä Urheiluveikkaus.comilla olemme aiemminkin todenneet, niin vedonlyönti Coolbetilla todellakin kannattaa, sillä Coolbet palkitsee aktiiviset asiakkaat tästä eteenpäin ilmaisvetotarjouksella joka viikko!

Kampanjaan osallistuminen on äärimmäisen helppoa, joten tämä tarjous kannattaa kaikkien Coolbetin, niin uusien kuin vanhojenkin asiakkaiden hyödyntää!

Alta näet tarkemmat ohjeet siitä miten saat oman viikottaisen ilmaisvedon lunastettua helposti Coolbetilta!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa 10€ ilmainen UCL-veto Nordicbetilta!

Päättyy: 1 kesä 2019 at 23:55
Vain 5 päivää jäljellä

NordicBet jakaa pelaajilleen jokaisella Mestarien liigan peliviikolla 10 euron ilmaisen live-vedon käytettäväksi näihin UCL-kohteisiin! Tässä onkin loistava paikka hankkia mukavasti lisäjännitystä viikon UCL-rypistyksen pariin!

Lue lisää...

Existing customers

Voita unelmien futismatka Brasiliaan katsomaan Copa Americaa!

Päättyy: 2 kesä 2019 at 00:00
Vain 5 päivää jäljellä

Miltä kuulostaisi upea futismatka Etelä-Amerikkaan? No todella hienolta tottakai ja nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa sellainen, sillä vedonlyöntijätti Betssonin tuoreessa kampanjassa on jaossa peräti neljä futismatkaa Brasilian Rio de Janeiroon, jossa pääset katsomaan Copa American puolivälierää ja loikoilemaan maailmankuululla Copacabanan hiekkarannalla.

Kampanjaan osallistuminen on tehty Betssonin puolelta todella helpoksi ja se on käynnissä aina kesäkuun alkuun asti. Kesäkuun alkuun asti joka viikko yksi onnellinen voittaja saa itselleen palkintomatkan Brasiliaan, joten nyt jos koskaan kannattaa katsoa alta tarkemmat ohjeet ja osallistua tähän upeaan kampanjaan, niin se voit olla juuri sinä joka lähdet Betssonin kustantamana Brasiliaan katsomaan huippujalkapalloa samban tahdissa!

Lue lisää...

Existing customers

Lyö vetoa NHL:n playoffeista nyt pienemmällä riskillä!

Päättyy: 30 kesä 2019 at 23:00
34 päivää jäljellä

NHL:n pudotuspelit jylläävät alati kuumenevissa merkeissä aina kesäkuulle asti, jolloin Stanley Cup laitetaan tunnetusti viimeistään jakoon. Vedonlyöntävää siis tulee pohjoisamerikkalaisen kiekkokevään suhteen riittämään, ja onneksi myös tarjouksia napsuu tiskiin edelleen näihin lätkäkarnevaaleihin.

Rizk onkin tässä NHL:n playoff-huumassa nimittäin mukana loistavan, riskittömän vedonlyöntitarjouksensa muodossa, joka takaa jokaiselle Rizkin asiakkaalle yhden riskittömän betsin jokaiselle NHL:n pudotuspelien kierrokselle (puolivälierä, semifinaali, finaali).

Tämä tarkoittaakin sitä, että saat aina 10, 20 tai 50 euron arvoisen riskittömän vedon jokaisesta, kierroksen ensimmäisestä häviävästä vedosta. Seuraa siis vain alta löytyviä ohjeita, ja pääset minimoimaan riskit NHL-playoffien vedonlyönnissä!

Lue lisää...

Existing customers

Voita kahdella yhdistelmävedolla & saat 25€ ilmaisbetsin!

Päättyy: 31 heinä 2019 at 23:55
65 päivää jäljellä

Betfair tarjoaa kaikille pelaajilleen mahdollisuuden napata onnistuneilla yhdistelmäbetseillä mukavasti extraa.

Mikäli nimittäin onnistut lyömään peliyhtiön vedonlyönnissä yhden kalenteriviikon aikana kaksi voittavaa yhdistelmävetoa vähintään 5.00 kokonaiskertoimella, heilauttaa Betfair sinun pelitilillesi normaalien veikkausvoittojen kylkiäisenä näiden yhdistelmävetojen panostasoasi vastaavan ilmaisvedon!

Lue lisää...

Existing customers

Tarjolla 10€ ilmaisvetoja joka viikko!

Päättyy: 31 joulu 2019 at 23:00
218 päivää jäljellä

Betway -vedonlyöntisivustolla kaikki pelaajat voivat lunastaa itselleen 10€ arvosta ilmaisvetoja (2 kpl 5€ ilmaisvetoa) jokaisena viikkona vain lyömällä yhdistelmävetoja sivustolla oikealla rahalla.

Ja parasta tässä jatkuvassa tarjouksessa onkin se, että tämä viikkoinen 10€ ilmaisveto-etu irtoaa tilillesi vain 25€ panostusrajan täyttämällä. Sinun täytyykin lyödä viikon aikana (ennen lauantaita klo 02:00) yhdistelmävetoja tämän 25 euron arvosta, ja saat kaksi 5€ ilmaisbetsiä tilillesi!

Lue lisää...

Existing customers

Jaossa 250€ käteisvoittoja - joka kuukausi, läpi vuoden!

Päättyy: 1 tammi 2020 at 00:00
218 päivää jäljellä

LeoVegas käynnisti heti 2019 vuoden alkajaisiksi oman vedonlyönnin “Urheilumestari” -kisansa, jossa kaikki sen suomalaiset asiakkaat pääsevät kilpailemaan vedonlyönnissä kolmessa eri kategoriassa. Jokaiselle kolmen kategoria-kisan voittajalle napsahtaakin jokaisen kuun päätteeksi 250 euroa käteistä rahaa palkintona, eli joka kuu jaossa on siis yhteensä 750 euroa extra-rahaa!

Ja kun kyseiset, kuukausittaiset kisat ovat käynnissä läpi 2019 vuoden, tarjotaan palkintorahoja tässä kampanjassa LeoVegasilla yhteensä 9 000 euron edestä!

Lue lisää...

Existing customers

10€ takuu futiksen yhdistelmävetoihin!

Päättyy: 31 tammi 2020 at 00:00
248 päivää jäljellä

Coolbet tarjoaa kaikille pelaajilleen palautuksia hiiren hienosti pieleen menneistä futisvedoista. Mikäli nimittäin neljän kohteen yhdistelmävedossasi sakkaa vain yksi kohde, lävähtää tilillesi 10 euron ilmaisveto automaattisena hyvityksenä!

Tässä onkin siis yksi hyvä suu iskeä viikonloppuiset futisbetsit eetteriin juurikin Coolbetin huomassa.

Lue lisää...

Existing customers

10€ ilmaisvetoja jatkuvaan tahtiin

Päättyy: 31 joulu 2020 at 01:00
583 päivää jäljellä

Jetbull jakaa kaikille asiakkailleen ilmaisvetoja ihan tosissaan, sillä jokainen peluri voi napata itselleen sivustolla 10 euron ilmaisveto-bonuksen joka päivä seitsemänä päivänä viikossa. Ihan joka viikko!

Kyseiset ilmaisbetsit putoavatkin tilillesi lähestulkoon automaattisesti oikeiden vetojen lyömisen ohessa, sillä saat aina yhden 10€ ilmaisvedon joka kera, kun olet asettanut Jetbullilla 5 kpl vähintään kahden pelikohteen yhdistelmävetoa alta löytyvin ehdoin!

Lue lisää...

Existing customers

10€ ilmaisveto virtuaaliurheiluun ComeOn:lta!

Päättyy: 31 joulu 2020 at 23:55
584 päivää jäljellä

Virtuaalikohteita, mutta oikeita voittoja! Lähde veikkaamaan jalkapalloa, laukkakilpailuja sekä vinttikoirakisoja ja ComeOn! palkitsee sinut ilmaisvedolla – joka kuukausi!

Aseta virtuaaliurheiluveto vähintään 10€ panoksella, ja 10€ ilmaisveto maksetaan heti pelitilillesi.

Lue lisää...

Existing customers

Korotettuja veikkausvoittoja - jopa 30%!

Päättyy: 1 tammi 2021 at 00:00
584 päivää jäljellä

Lyö nyt yhdistelmävetoja Bethardilla jalkapallon parissa, ja voit kerryttää tilillesi boostattuja voittoja! Korotetut voitot napsuvat kunnon rekka-vetolapuilla tilillesi 7-30 prosentin lisällä, kunhan vain kokoat yhdistelmävetosi niin, että kunkin futisvetokohteen kerroin on vähintään 1.20.

Lue lisää...

Existing customers

30% voittotehostus yhdistelmävedoille!

Päättyy: 1 tammi 2021 at 00:00
584 päivää jäljellä

Unibetilla kaikki pelaajat voivat napata käyttöönsä joka viikko yhdistelmäveto-voittotehostuksen futiskohteiden parissa. Tämä viikottainen voittoboosti voikin tuoda tilillesi extra-voittoja jopa 30% lisällä!

Voittokorotuksen voi siis käyttää kertaalleen joka viikko futiskohdeissa lyödyissä yhdistelmävedoissa, ja korotusta saa voittaville vetolapuille sitä enemmän, mitä useampi kohde yhdistelmävetolapulta löytyy!

Lue lisää...

Palaute