Vedonlyöntiyhtiöt - Kampanjat


Löydät alapuolelta kaikki vedonlyönti-markkinoiden kampanjat, arvonnat, kilpailut ja muut tarjoukset tiivistettynä. Tarjolla onkin jatkuvasti hirvittävät määrät ilmaisia vetoja, riskittömiä vetoja sekä erilaisia palkintoja arvontojen ja vedonlyöntikisojen kautta. Voit tsekata helposti kaikki lisätiedot ja lunastusohjeet kustakin kampanjasta vain klikkaamalla "Lue lisää" -painiketta kunkin kampanja-ikkunan ohesta.

Mikäli taas etsit itsellesi helposti lunastettavaa bonusrahaa, kannattaa sinun katsoa myös sivuiltamme löytyvä vedonlyöntibonukset -osio, jossa tarjoamme kaikki markkinoiden veikkausbonukset listattuna.

Existing customers

Käynnissä jopa 10 000€ eSports-vedonlyöntikisa!

Päättyy: 25 maalis 2019 at 00:59
Päättyy tänään

Unibet on käynnistänyt vedonlyönnissään huiman kisailun, jossa palkintopotissa möllöttää peräti täydet 10 000 euroa - riihikuivaa käteistä, tottakai. Kisan voittaja kuittaakin tästä potista muhkeat 3 000 euroa puhtaana käteen.

Kilpailu on rajoitettu pelkästään eSports-vedonlyöntiin, joten mikäli kilpapelaaminen on sinun erikoisalaa, kannattaa tähän kisaan heittää oma lusikka mukaan!

Lue lisää...

Existing customers

Vakuutettu veto futiksen EM-karsintoihin

Päättyy: 26 maalis 2019 at 21:45
Vain 1 päivää jäljellä

Bethardilla kaikki asiakkaat pääsevät nauttimaan vakuutetusta vedosta jalkapallon EM-karsintojen alkutaipaleelle. Tämä tarkoittaa siis sitä, että mikäli EM-karsintoihin asettamasi ennakkoveto menee puihin tietyin reunaehdoin, maksaa Bethard käyttämäsi panoksen sinulle takaisin pelitilille palautuksena.

Noudata vain alta löytyviä ohjeita, niin saat tämän EM-karsintabetsisi vakuutettua.

Lue lisää...

Existing customers

ILMAINEN TARJOUS! Saat 2 riskitöntä vetoa ilmaiseksi Huuhkajien EM-karsintapeleihin!

Päättyy: 26 maalis 2019 at 23:59
Vain 1 päivää jäljellä

Betsafe lataa Huuhkajien EM-karsintaurakan alkuun sellaisen tarjouksen, ettei tätä kannata jättää hyödyntämättä. Nyt kaikki peliyhtiön asiakkaat voivatkin lunastaa tililleen jopa kaksi 10€ arvoista riskitöntä vetoa pelkästään yhtä nappia painamalla! Tarjouksen hyödyntäminen ei siis edellytä mitään talletus- tai panostusrajoituksia!

Tämän ilmaisen tarjouksen oheen Betsafe on käynnistänyt myös oman vedonlyöntikilpailunsa, jossa yksi etevin, eniten pisteitä kerännyt pelaaja kuittaa palkinnoksi huiman futismatkapaketin, joka siivittää voittajan sekä hänen valitsemansa matkatoverin Madridiin katsomaan Mestarien liigan tulevaa loppuottelua!

Lue lisää...

Existing customers

KHL-playoff -tarjous: Nappaa 25€ riskitön veto!

Päättyy: 26 maalis 2019 at 23:59
Vain 1 päivää jäljellä

Optibet -peliyhtiö on mukana KHL:n alati kuumenevissa pudotuspeleissä niin vedonlyöntikohteiden kuin myös kampanjoidensa puolesta. Nyt yhtiö tarjoaakin pelaajilleen mahdollisuuden voittaa itselleen peräti 25€ arvoinen riskitön veto.

Tämä riskitön betsi voikin irrota sinun tilillesi vain 4,99 euron panostuksella!

Lue lisää...

Existing customers

5000€ arvonta: Voittajalle jopa 1000€ bonusrahaa!

Päättyy: 27 maalis 2019 at 00:59
Vain 2 päivää jäljellä

Guts latoo erilaisia vedonlyöntikampanjoita tiskiin varsin harvoin, mutta kun tällainen kampanja tarjolle lävähtää, on se lähes poikkeuksetta erittäin kovaa tavaraa. Ja näin on käynyt myös tällä kertaa, sillä uusi Gutsin arvontakampanja tuo pelaajien tarjolle peräti 5 000 euron arvoisen palkintorahapotin.

Ja arvonnan pääpalkintona komeileekin muhkeat 1 000 euroa rahaa vedonlyöntiin, ja tämä palkintorahasumma voikin olla sinun vain 10€ panostuksella!

Lue lisää...

Existing customers

Hyödynnä helppo ilmaisveto Liiga-playoffeihin! - Tarjolla myös MM-lätkämatka!

Päättyy: 27 maalis 2019 at 18:30
Vain 2 päivää jäljellä

Coolbet -peliyhtiö tarjoilee kaikille pelaajilleen nyt helppoakin helpomman ilmaisvedon (5€), joka on mahdollista hyödyntää kotoisen kiekkokeväämme huipennoksessa, eli Liigan pudotuspeleissä.

Sinun täytyykin vain tehdä vähintään 10€ talletus Coolbetille 16.-27. maaliskuuta välisenä aikana käyttäen bonuskoodia LIIGA19, ja pääset lyömään Liigan playoffeihin yhden 5€ ilmaisvedon!

Ja mikäli lunastat tämän 5€ ilmaisvetosi Coolbetilta kampanjan ohjeiden mukaisesti, pääset myös osallistumaan Coolbetin järjestämään "Coolbet Leaguen Liiga Playoffs" -kilpailuun, jossa paras ja etevin vedonlyöjä nappaa itselleen mahtavan matkapaketin Bratislavaan jääkiekon MM-kisoihin 2019!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa 10€ ilmaisveto futiksen EM-karsintamatseista!

Päättyy: 27 maalis 2019 at 23:59
Vain 2 päivää jäljellä

Jos aiot lyödä livessä vetoja tulevissa futiksen EM-karsintamatseissa, kannattaa näitä live-betsejä lapioida uuniin juuri Coolbetin vedonlyönnissä. Tämä peliyhtiö tarjoaa nimittäin kaikille asiakkailleen 10€ ilmaisen live-vedon, mikäli vain lyöt EM-karsintamatseista vetoa oikealla rahalla vähintään 25 euron edestä.

Kampanja on voimassa Coolbetilla 20.-27. maaliskuuta välisen ajan, eli 10€ ilmaisen vedon voi käydä kuittaamassa pois kuljeksimasta milloin vain ensimmäisten EM-karsintarypistysten aikana!

Lue lisää...

Existing customers

ILMAINEN ARVONTA! - Voita Perparim Hetemajn gameworn-pelipaita!

Päättyy: 28 maalis 2019 at 23:59
Vain 3 päivää jäljellä

Nyt kolisee ja kovaa! Unibet on laittanut sivustollaan pystyyn täysin ilmaisen arvonta-kampanjan, jossa yksi pelaaja kuittaa itselleen Chievo Veronaa edustavan Perparim Hetemajn aidon pelipaidan, jota suomalaistyömyyrä piti yllään Serie A -ottelussa Napolia vastaan!

Tämän huippupalkinnon ohella Unibet arpoo kampanjassaan jakoon myös 20 kappaletta peliyhtiön omia tuotepalkintoja. Ja osallistuminen tähän arvontaherkutteluun on siis kaikille pelaajille täysin ilmaista!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa 2 ilmaisvetoa joka viikko!

Päättyy: 31 maalis 2019 at 23:55
Vain 6 päivää jäljellä

NordicBet jatkaa kiekkohuumaa U20 MM-kisojen jälkeenkin uudella vedonlyöntikampanjallaan. Tässä kampanjassa onkin jaossa ilmaisvetoja ihan kunnolla kaikille peliyhtiön asiakkaille, eli myös vanhat pelaajat saavat siis tästä tarjouksesta huomattavat määrät etuja tileilleen - mikäli he näin vain haluavat.

Homman nimi onkin se, että nyt kaikki NordicBetin asiakkaat voivat lunastaa tililleen kaksi 10 euron ilmaisvetoa per viikko aina maaliskuun 2019 loppuun saakka!

Tarjolla onkin siis nyt peräti 240 euron edestä helppoja vedonlyöntibonuksia ilmaisbetsien muodossa!

Lue lisää...

Existing customers

Luo oma vetosi, ja saat 10€ ilmaisen livevedon!

Päättyy: 31 maalis 2019 at 23:59
Vain 6 päivää jäljellä

NordicBet tarjoaa kaikille asiakkailleen nyt poikkeuksellista mahdollisuutta. Voit nimittäin luoda oman vetosi NordicBetin vedonlyönnin jalkapallokohteissa, ja tienata tällä tavoin 10€ arvoisen, ilmaisen live-vedon käyttöösi!

Lue lisää...

Existing customers

Voita nyt matkapaketti lätkän MM-kisoihin Bratislavaan!

Päättyy: 31 maalis 2019 at 23:59
Vain 6 päivää jäljellä

Betssonin uusin jättikampanja tuo tarjolle sellaisen palkintokatraan, mistä monet muut peliyhtiöt pystyvät vain kampanjoidensa kohdalla unelmoimaan. Tarjolla on nimittäin peräti kaksi kahden hengen futismatkapakettia Manchesteriin, jossa voittajia ja heidän matkaseuralaisiaan odottaa Manchester Unitedin ja Chelsean välinen Valioliiga-kohtaaminen!

Mutta eipä tässä vielä kaikki. Kampanjassa jaetaan myös kaksi matkapakettia (1 hengen) tuleviin jääkiekon MM-kisoihin 2019!

Nämä kaikki neljä matkapakettia lähtee kampanjassa jakoon yksi kerrallaan, yksi per viikko tahtia aikavälillä 4.3. - 31.3.2019. Lue tarkat osallistumisohjeet alta ja lähde mukaan kisailuun huippuluokan urheilumatkapaketeista.

Lue lisää...

Existing customers

Tarjolla riskitön veto ilmaiseksi & muita jatkuvia etuja!

Päättyy: 31 maalis 2019 at 23:59
Vain 6 päivää jäljellä

Betssonilla käynnistyi näin 2019 vuoden alkajaisiksi iso Ilmaisvetoviikot-kampanja, jossa jaetaan kirjaimellisesti ilmaisvetoja ihan jokaviikkoiseen tahtiin. Näiden ilmaisbetsien ohessa kampanjaa on koristeltu myös ilmaiskiepeillä kasinopelien pariin, mutta paras herkkupala on kuitenkin täysin ilmainen riskitön veto, jonka jokainen Betssonin asiakas voi lunastaa vain yhtä nappia painamalla.

Sinun täytyykin vain käydä osallistumassa tähän Betssonin kampanjaan, ja peliyhtiö lisää tilillesi 10 euron riskittömän vedon heti välittömästi! Eli, vaikka jatkuvat ilmaisvedot eivät välttämättä sinua kiinnostaisikaan, kannattaa tämän kampanjaan osallistuminen käydä siis ehdottomasti suorittamassa Betssonin sivustolla!

Lue lisää...

Existing customers

KISA: Jaossa kaksi lätkämatkaa jääkiekon MM-kisoihin!

Päättyy: 31 maalis 2019 at 23:59
Vain 6 päivää jäljellä

Väkivahvana kampanjatykkinä tunnettu NordicBet pullistelee tällä tarjousten rintamalla jälleen hauiksiaan, kun tarjolle on lyöty uusi vedonlyöntikilpailu, jossa pääpalkintoina komeilee parit kaikenkattavat matkapaketit tuleviin jääkiekon MM-kisoihin!

Kyseessä on siis vedonlyöntikisa, jossa pelaajien tulee kerätä pisteitä voittavilla single- tai yhdistelmävedoilla, joissa kerroin on vähintään 1.50. Kisassa on kaksi kampanjaviikkoa, ja jokainen voittava vetosi kerryttää pistepottiasi "panos * kokonaiskerroin * kohteiden lukumäärä lapulla" -kaavalla. Tätä perinteisempää vedonlyöntikisaa ei siis markkinoilta löydy.

Eniten pisteitä kummallakin kilpailuviikolla keränneet vedonlyöjät nappaavatkin matkat NordicBetin piikkiin Bratislavaan seuraamaan lätkän MM-skabojen ratkaisupelit paikan päältä!

Lue lisää...

Existing customers

Aloita joka kuukausi ilmaisvedolla!

Päättyy: 1 huhti 2019 at 00:00
Vain 6 päivää jäljellä

Betsafe aloitti 2019 vuoden mukavalla ilmaisvetojen tarjouksellaan. Voitkin lunastaa nyt vain tallettamalla ja vetoja lyömällä itsellesi alkuvuoden ajan joka kuukausi uusiutuvia 10€ ilmaisbetsejä!

Ja näiden ilmaisvetojen lunastaminen ei maksakaan sinulle kuin 10 euron talletuksen ja panostuksen - yhden kalenterikuukauden aikana.

Lue lisää...

Existing customers

Tennis-vetoihin mukavasti extraa!

Päättyy: 1 huhti 2019 at 00:59
Vain 6 päivää jäljellä

LeoVegasilla tenniksen betsaaminen kannattaa suorittaa alkuvuodesta 2019 mobiilissa, sillä vain tällä tavoin pääset kiinni viikottaisiin vedonlyöntietuihin. Nämä edut ovatkin niin 20 euron arvoisia ilmaisvetoja sekä jopa 100 prosenttiin kasvavia voittojen korotuksia, joista molempia satelee tilillesi vain mobiilissa tennis-vetoja lyömällä.

Joka viides tennis-betsi sisältääkin LeoVegasilla nyt mukavat etuudet jok'ikinen viikko aina maaliskuun loppuun saakka!

Lue lisää...

Existing customers

Liigan playoffeihin jatkuvia vedonlyönti-tarjouksia!

Päättyy: 17 huhti 2019 at 23:59
23 päivää jäljellä

Liigan pudotuspelit ovat takuuvarma kevään merkki, ja kun nämä karkelot koittavat, ovat myös peliyhtiöt tottakai menossa mukana. Nyt Unibet -vedonlyöntiyhtiöt onkin lyönyt pystyyn jättisuuren kampanjakokonaisuuden, joka tarjoilee vedonlyöjille jatkuvia etuja ja kilpailuja koko Liigan pudotuspelikevään ajan!

Paraikaa kampanjassa on tarjolla toinen vedonlyönti-etu, ja tämä etu onkin lunastettavissa 18.-24.3 - eli sääli-playoffien jälkeen: saat tällöin tienattua itsellesi helposti 5€ ilmaisen live-vedon Unibetin vedonlyöntiin.

Peliyhtiö on myös käynnistänyt "Korkein kerroin" -vedonlyöntikisan Liigan playoffeihin, joka on käynnissä 15.3. alkaen aina 24.3.2019 saakka!

Unibetin "Liigan pudotuspeleihin tarjolla viikottaisia etuja" -kampanjasivua kannattaa siis pitää tasaiseen tahtiin, sillä uusia tarjous-etuja putoilee siis lunastettavaksi jatkuvalla syötöllä!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa 5€ ilmaisveto NBA:han!

Päättyy: 30 huhti 2019 at 23:55
36 päivää jäljellä

Betfari tarjoaa nyt kaikille pelaajilleen mahdollisuuden äärimmäisen helpon 5€ ilmaisvedon lunastamiseen. Tarjolla oleva ilmaisveto on käytettävissä vapaavalintaisesti missä tahansa koripellon pelikohteessa!

Lue lisää...

Existing customers

Tarjolla jopa 100€ riskittömiä vetoja Liigan playoffeihin!

Päättyy: 4 touko 2019 at 17:00
40 päivää jäljellä

Rizk -vedonlyöntisivustolla juhlitaan Liiga-kevättä todella maittavalla tarjouksella. Kaikki tämän peliyhtiön pelaajat voivatkin lunastaa tililleen Liigan playoffeihin 10-100 euron arvoisen riskittömän vedon!

Tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, mikäli aiot Liigan pudotuspeleihin betsejä sisään iskeä!

Lue lisää...

Existing customers

Jopa 100€ palautuksia Valioliiga-betseille!

Päättyy: 12 touko 2019 at 17:00
48 päivää jäljellä

Unibetilla Valioliiga-veikkaus heilahtaa kerta heitolla mielenkiintoisemmaksi. Nyt voitkin tienata itsellesi jopa 100 euroon asti kasvavia palautuksia hävityistä Valioliiga-betseistä, mikäli veikkaamassasi ottelussa vain tuomitaan yksikin rangaistuspotku varsinaisella peliajalla!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa 10€ ilmainen UCL-veto!

Päättyy: 1 kesä 2019 at 23:55
68 päivää jäljellä

NordicBet jakaa pelaajilleen jokaisella Mestarien liigan peliviikolla 10 euron ilmaisen live-vedon käytettäväksi näihin UCL-kohteisiin! Tässä onkin loistava paikka hankkia mukavasti lisäjännitystä viikon UCL-rypistyksen pariin!

Lue lisää...

Existing customers

Ilmainen UCL-veikkauskisa! - Voit voittaa 50 000€!

Päättyy: 1 kesä 2019 at 23:55
68 päivää jäljellä

Unibet pitää tapojensa mukaisesti yllä ilmaista veikkauskisaa jokaisella Mestarien liigan peliviikolla, eikä kyseessä ole todellakaan mikään ihan pikkurahoja pyörittävä kisailu. Tässä kisassa on nimittäin mahdollista voittaa jopa 50 000 euroa riihikuivaa käteistä!

Sinun täytyykin vain veikata tässä kisassa oikein neljän Mestarien liigan matsin lopputulokset, ja kuten sanottua, näiden veikkausten sisäänlatominen on Unibetilla täysin ilmaista.

Lue lisää...

Existing customers

Voita kahdella yhdistelmävedolla & saat 25€ ilmaisbetsin!

Päättyy: 31 heinä 2019 at 23:55
128 päivää jäljellä

Betfair tarjoaa kaikille pelaajilleen mahdollisuuden napata onnistuneilla yhdistelmäbetseillä mukavasti extraa.

Mikäli nimittäin onnistut lyömään peliyhtiön vedonlyönnissä yhden kalenteriviikon aikana kaksi voittavaa yhdistelmävetoa vähintään 5.00 kokonaiskertoimella, heilauttaa Betfair sinun pelitilillesi normaalien veikkausvoittojen kylkiäisenä näiden yhdistelmävetojen panostasoasi vastaavan ilmaisvedon!

Lue lisää...

Existing customers

Tarjolla 10€ ilmaisvetoja joka viikko!

Päättyy: 31 joulu 2019 at 23:00
281 päivää jäljellä

Betway -vedonlyöntisivustolla kaikki pelaajat voivat lunastaa itselleen 10€ arvosta ilmaisvetoja (2 kpl 5€ ilmaisvetoa) jokaisena viikkona vain lyömällä yhdistelmävetoja sivustolla oikealla rahalla.

Ja parasta tässä jatkuvassa tarjouksessa onkin se, että tämä viikkoinen 10€ ilmaisveto-etu irtoaa tilillesi vain 25€ panostusrajan täyttämällä. Sinun täytyykin lyödä viikon aikana (ennen lauantaita klo 02:00) yhdistelmävetoja tämän 25 euron arvosta, ja saat kaksi 5€ ilmaisbetsiä tilillesi!

Lue lisää...

Existing customers

Jaossa 250€ käteisvoittoja - joka kuukausi, läpi vuoden!

Päättyy: 1 tammi 2020 at 00:00
281 päivää jäljellä

LeoVegas käynnisti heti 2019 vuoden alkajaisiksi oman vedonlyönnin “Urheilumestari” -kisansa, jossa kaikki sen suomalaiset asiakkaat pääsevät kilpailemaan vedonlyönnissä kolmessa eri kategoriassa. Jokaiselle kolmen kategoria-kisan voittajalle napsahtaakin jokaisen kuun päätteeksi 250 euroa käteistä rahaa palkintona, eli joka kuu jaossa on siis yhteensä 750 euroa extra-rahaa!

Ja kun kyseiset, kuukausittaiset kisat ovat käynnissä läpi 2019 vuoden, tarjotaan palkintorahoja tässä kampanjassa LeoVegasilla yhteensä 9 000 euron edestä!

Lue lisää...

Existing customers

10€ takuu futiksen yhdistelmävetoihin!

Päättyy: 31 tammi 2020 at 00:00
311 päivää jäljellä

Coolbet tarjoaa kaikille pelaajilleen palautuksia hiiren hienosti pieleen menneistä futisvedoista. Mikäli nimittäin neljän kohteen yhdistelmävedossasi sakkaa vain yksi kohde, lävähtää tilillesi 10 euron ilmaisveto automaattisena hyvityksenä!

Tässä onkin siis yksi hyvä suu iskeä viikonloppuiset futisbetsit eetteriin juurikin Coolbetin huomassa.

Lue lisää...

Existing customers

10€ ilmaisvetoja jatkuvaan tahtiin

Päättyy: 31 joulu 2020 at 01:00
647 päivää jäljellä

Jetbull jakaa kaikille asiakkailleen ilmaisvetoja ihan tosissaan, sillä jokainen peluri voi napata itselleen sivustolla 10 euron ilmaisveto-bonuksen joka päivä seitsemänä päivänä viikossa. Ihan joka viikko!

Kyseiset ilmaisbetsit putoavatkin tilillesi lähestulkoon automaattisesti oikeiden vetojen lyömisen ohessa, sillä saat aina yhden 10€ ilmaisvedon joka kera, kun olet asettanut Jetbullilla 5 kpl vähintään kahden pelikohteen yhdistelmävetoa alta löytyvin ehdoin!

Lue lisää...

Existing customers

10€ ilmaisveto virtuaaliurheiluun ComeOn:lta!

Päättyy: 31 joulu 2020 at 23:55
647 päivää jäljellä

Virtuaalikohteita, mutta oikeita voittoja! Lähde veikkaamaan jalkapalloa, laukkakilpailuja sekä vinttikoirakisoja ja ComeOn! palkitsee sinut ilmaisvedolla – joka kuukausi!

Aseta virtuaaliurheiluveto vähintään 10€ panoksella, ja 10€ ilmaisveto maksetaan heti pelitilillesi.

Lue lisää...

Existing customers

30% voittotehostus yhdistelmävedoille!

Päättyy: 1 tammi 2021 at 00:00
647 päivää jäljellä

Unibetilla kaikki pelaajat voivat napata käyttöönsä joka viikko yhdistelmäveto-voittotehostuksen futiskohteiden parissa. Tämä viikottainen voittoboosti voikin tuoda tilillesi extra-voittoja jopa 30% lisällä!

Voittokorotuksen voi siis käyttää kertaalleen joka viikko futiskohdeissa lyödyissä yhdistelmävedoissa, ja korotusta saa voittaville vetolapuille sitä enemmän, mitä useampi kohde yhdistelmävetolapulta löytyy!

Lue lisää...

Existing customers

Korotettuja veikkausvoittoja - jopa 30%!

Päättyy: 1 tammi 2021 at 00:00
647 päivää jäljellä

Lyö nyt yhdistelmävetoja Bethardilla jalkapallon parissa, ja voit kerryttää tilillesi boostattuja voittoja! Korotetut voitot napsuvat kunnon rekka-vetolapuilla tilillesi 7-30 prosentin lisällä, kunhan vain kokoat yhdistelmävetosi niin, että kunkin futisvetokohteen kerroin on vähintään 1.20.

Lue lisää...

Palaute