Vedonlyöntiyhtiöt - Kampanjat


Löydät alapuolelta kaikki vedonlyönti-markkinoiden kampanjat, arvonnat, kilpailut ja muut tarjoukset tiivistettynä. Tarjolla onkin jatkuvasti hirvittävät määrät ilmaisia vetoja, riskittömiä vetoja sekä erilaisia palkintoja arvontojen ja vedonlyöntikisojen kautta. Voit tsekata helposti kaikki lisätiedot ja lunastusohjeet kustakin kampanjasta vain klikkaamalla "Lue lisää" -painiketta kunkin kampanja-ikkunan ohesta.

Mikäli taas etsit itsellesi helposti lunastettavaa bonusrahaa, kannattaa sinun katsoa myös sivuiltamme löytyvä vedonlyöntibonukset -osio, jossa tarjoamme kaikki markkinoiden veikkausbonukset listattuna.

Existing customers

Bonusrahaa jaossa Australian Openin vedoilla!

Päättyy: 27 tammi 2019 at 23:00
Vain 6 päivää jäljellä

Mobilebet on myös käynnistänyt omat kampanjassa Australian Avointen pariin. Tässä tapauksessa voitkin lunastaa itsellesi bonusrahaa sitä mukaan, mitä enemmän olet tähän turnaukseen live-vetoja lyönyt.

Voitkin lunastaa pelkästään tennis-live-betsejä lyömällä 35 euron helppoa bonusrahaa Australian Avointen päätteeksi!

Lue lisää...

Existing customers

10% voittotehostus Australian Avoimiin!

Päättyy: 27 tammi 2019 at 23:59
Vain 6 päivää jäljellä

Betsafella on nyt todelliset tennis-betsaajien juhlapäivät. Australian Avointen aikaan kaikki kyseisen turnauksen pelikohteissa saadut voitot napsuvat nimittäin pelaajien tileille 10% boostin kerta, eli veikkausvoitot kasvavat siis täysin automaattisesti. Voitkin saada tällä tavoin extra-voittoja jopa 50 euroa normaalien nettovoittojesi kylkeen.

Mikäli taasen jäät turnaukseen asettamillasi vedoilla tappiolle, saat näistä nettotappioistasi samaisen 10% hyvityksen aina 50€ asti.

Lue lisää...

Existing customers

Ilmainen riskitön veto Australian Avoimiin!

Päättyy: 27 tammi 2019 at 23:59
Vain 6 päivää jäljellä

Nyt sinun täytyy vain osallistua NordicBetin Asutralian Open -kampanjaan, ja seuraava 10€ vetosi on tällä sivustolla täysin riskitön!

Saatkin tässä operaatiossa pieleen menneen vetosi panoksen palautuksena itsellesi takaisin aina 10€ asti ilman minkäänlaisia kierrätysehtoja.

Lue lisää...

Existing customers

30 000€ veikkauskisa Australian Avoimiin!

Päättyy: 27 tammi 2019 at 23:59
Vain 6 päivää jäljellä

Unibetilla käydään Australian Avointen aikaan massiivinen vedonlyöntikilpailu, jossa jaetaan palkintoina käteistä rahaa yhteensä peräti 30 000 euron edestä. Koko skaban voittaja kuittaakin takataskuunsa muhkeat 10 000 euroa - puhtaana käteen, tottakai!

Lue lisää...

Existing customers

5000€ veikkauskisa Australian Avoimiin!

Päättyy: 28 tammi 2019 at 00:59
Vain 6 päivää jäljellä

Guts on käynnistänyt 5 000€ rahapalkintopotilla varustetun veikkauskisan Australian Avointen pariin. Se pelaaja, joka lyö tämän tennis-turnauksen aikana eniten voittavia vetoja Gutsilla, nappaa pääpalkintona mukavat 1 500 euroa bonusrahaa ja kakkosellekin riittää voittorahoja nelinumeroisen summan verran!

Lue lisää...

Existing customers

Veikkaus-haaste: Tarjolla jopa 500€ rahapalkinto!

Päättyy: 29 tammi 2019 at 00:59
7 päivää jäljellä

Expektillä laitetaan nyt vedonlyönti-taidot testiin uuden kisan muodossa. Kerää tilillesi pisteitä millä tahansa oikella rahalla asetetuilla vedoilla, ja mitä enemmän keräät pisteitä, sitä paremmat palkinnot sinua odottaa! Voitkin tienata täten parhaimmillaan 500 euroa extra-rahaa tilillesi.

Ja eniten pisteitä kerännyt pelaaja nappaa tililleen vielä 100 euroa extra-rahaa palkintona.

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa 2 ilmaisvetoa joka viikko!

Päättyy: 31 maalis 2019 at 23:55
69 päivää jäljellä

NordicBet jatkaa kiekkohuumaa U20 MM-kisojen jälkeenkin uudella vedonlyöntikampanjallaan. Tässä kampanjassa onkin jaossa ilmaisvetoja ihan kunnolla kaikille peliyhtiön asiakkaille, eli myös vanhat pelaajat saavat siis tästä tarjouksesta huomattavat määrät etuja tileilleen - mikäli he näin vain haluavat.

Homman nimi onkin se, että nyt kaikki NordicBetin asiakkaat voivat lunastaa tililleen kaksi 10 euron ilmaisvetoa per viikko aina maaliskuun 2019 loppuun saakka!

Tarjolla onkin siis nyt peräti 240 euron edestä helppoja vedonlyöntibonuksia ilmaisbetsien muodossa!

Lue lisää...

Existing customers

Tarjolla riskitön veto ilmaiseksi & muita jatkuvia etuja!

Päättyy: 31 maalis 2019 at 23:59
69 päivää jäljellä

Betssonilla käynnistyi näin 2019 vuoden alkajaisiksi iso Ilmaisvetoviikot-kampanja, jossa jaetaan kirjaimellisesti ilmaisvetoja ihan jokaviikkoiseen tahtiin. Näiden ilmaisbetsien ohessa kampanjaa on koristeltu myös ilmaiskiepeillä kasinopelien pariin, mutta paras herkkupala on kuitenkin täysin ilmainen riskitön veto, jonka jokainen Betssonin asiakas voi lunastaa vain yhtä nappia painamalla.

Sinun täytyykin vain käydä osallistumassa tähän Betssonin kampanjaan, ja peliyhtiö lisää tilillesi 10 euron riskittömän vedon heti välittömästi! Eli, vaikka jatkuvat ilmaisvedot eivät välttämättä sinua kiinnostaisikaan, kannattaa tämän kampanjaan osallistuminen käydä siis ehdottomasti suorittamassa Betssonin sivustolla!

Lue lisää...

Existing customers

Aloita joka kuukausi ilmaisvedolla!

Päättyy: 1 huhti 2019 at 00:00
69 päivää jäljellä

Betsafe aloitti 2019 vuoden mukavalla ilmaisvetojen tarjouksellaan. Voitkin lunastaa nyt vain tallettamalla ja vetoja lyömällä itsellesi alkuvuoden ajan joka kuukausi uusiutuvia 10€ ilmaisbetsejä!

Ja näiden ilmaisvetojen lunastaminen ei maksakaan sinulle kuin 10 euron talletuksen ja panostuksen - yhden kalenterikuukauden aikana.

Lue lisää...

Existing customers

Tennis-vetoihin mukavasti extraa!

Päättyy: 1 huhti 2019 at 00:59
69 päivää jäljellä

LeoVegasilla tenniksen betsaaminen kannattaa suorittaa alkuvuodesta 2019 mobiilissa, sillä vain tällä tavoin pääset kiinni viikottaisiin vedonlyöntietuihin. Nämä edut ovatkin niin 20 euron arvoisia ilmaisvetoja sekä jopa 100 prosenttiin kasvavia voittojen korotuksia, joista molempia satelee tilillesi vain mobiilissa tennis-vetoja lyömällä.

Joka viides tennis-betsi sisältääkin LeoVegasilla nyt mukavat etuudet jok'ikinen viikko aina maaliskuun loppuun saakka!

Lue lisää...

Existing customers

Jopa 100€ palautuksia Valioliiga-betseille!

Päättyy: 12 touko 2019 at 17:00
111 päivää jäljellä

Unibetilla Valioliiga-veikkaus heilahtaa kerta heitolla mielenkiintoisemmaksi. Nyt voitkin tienata itsellesi jopa 100 euroon asti kasvavia palautuksia hävityistä Valioliiga-betseistä, mikäli veikkaamassasi ottelussa vain tuomitaan yksikin rangaistuspotku varsinaisella peliajalla!

Lue lisää...

Existing customers

Jaossa 250€ käteisvoittoja - joka kuukausi, läpi vuoden!

Päättyy: 1 tammi 2020 at 00:00
344 päivää jäljellä

LeoVegas käynnisti heti 2019 vuoden alkajaisiksi oman vedonlyönnin “Urheilumestari” -kisansa, jossa kaikki sen suomalaiset asiakkaat pääsevät kilpailemaan vedonlyönnissä kolmessa eri kategoriassa. Jokaiselle kolmen kategoria-kisan voittajalle napsahtaakin jokaisen kuun päätteeksi 250 euroa käteistä rahaa palkintona, eli joka kuu jaossa on siis yhteensä 750 euroa extra-rahaa!

Ja kun kyseiset, kuukausittaiset kisat ovat käynnissä läpi 2019 vuoden, tarjotaan palkintorahoja tässä kampanjassa LeoVegasilla yhteensä 9 000 euron edestä!

Lue lisää...

Existing customers

10€ takuu futiksen yhdistelmävetoihin!

Päättyy: 31 tammi 2020 at 00:00
374 päivää jäljellä

Coolbet tarjoaa kaikille pelaajilleen palautuksia hiiren hienosti pieleen menneistä futisvedoista. Mikäli nimittäin neljän kohteen yhdistelmävedossasi sakkaa vain yksi kohde, lävähtää tilillesi 10 euron ilmaisveto automaattisena hyvityksenä!

Tässä onkin siis yksi hyvä suu iskeä viikonloppuiset futisbetsit eetteriin juurikin Coolbetin huomassa.

Lue lisää...

Existing customers

Korotettuja veikkausvoittoja - jopa 30%!

Päättyy: 1 tammi 2021 at 00:00
710 päivää jäljellä

Lyö nyt yhdistelmävetoja Bethardilla jalkapallon parissa, ja voit kerryttää tilillesi boostattuja voittoja! Korotetut voitot napsuvat kunnon rekka-vetolapuilla tilillesi 7-30 prosentin lisällä, kunhan vain kokoat yhdistelmävetosi niin, että kunkin futisvetokohteen kerroin on vähintään 1.20.

Lue lisää...

Existing customers

30% voittotehostus yhdistelmävedoille!

Päättyy: 1 tammi 2021 at 00:00
710 päivää jäljellä

Unibetilla kaikki pelaajat voivat napata käyttöönsä joka viikko yhdistelmäveto-voittotehostuksen futiskohteiden parissa. Tämä viikottainen voittoboosti voikin tuoda tilillesi extra-voittoja jopa 30% lisällä!

Voittokorotuksen voi siis käyttää kertaalleen joka viikko futiskohdeissa lyödyissä yhdistelmävedoissa, ja korotusta saa voittaville vetolapuille sitä enemmän, mitä useampi kohde yhdistelmävetolapulta löytyy!

Lue lisää...

Palaute