mainos

Vedonlyöntiyhtiöt - Kampanjat


Löydät alapuolelta kaikki vedonlyönti-markkinoiden kampanjat, arvonnat, kilpailut ja muut tarjoukset tiivistettynä. Tarjolla onkin jatkuvasti hirvittävät määrät ilmaisia vetoja, riskittömiä vetoja sekä erilaisia palkintoja arvontojen ja vedonlyöntikisojen kautta. Voit tsekata helposti kaikki lisätiedot ja lunastusohjeet kustakin kampanjasta vain klikkaamalla "Lue lisää" -painiketta kunkin kampanja-ikkunan ohesta.

Mikäli taas etsit itsellesi helposti lunastettavaa bonusrahaa, kannattaa sinun katsoa myös sivuiltamme löytyvä vedonlyöntibonukset -osio, jossa tarjoamme kaikki markkinoiden veikkausbonukset listattuna.

Existing customers

Kesärekassa jaossa 1 000€ käteistä, VIP-lippuja Jyväskylän MM-Ralliin sekä kaksi ilmaisvetoa!

Päättyy: 28 heinä 2019 at 23:55
8 päivää jäljellä

Betsafe haluaa juhlistaa kesän saapumista kylmään pohjolaan Kesärekka-kampanjallaan, jossa haetaan eniten pelikohteita sisältänyttä kesärekkaa!

Koko heinäkuun kestävässä kampanjassa jaetaan joka viikko tuhat euroa käteistä sekä VIP-lippuja Jyväskylän MM-ralliin ja lisäksi kaikki kampanjassa mukana olevat pelaajat saavat viikottain kaksi ilmaisvetoa käyttöönsä! Yhteensä jaossa on siis kahdeksan takuuvarmaa ilmaisvetoa.

Rakenna oma kesärekka Betsafen vedonlyöntikampanjassa ja voita mahtavia palkintoja!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa 10-25€ ilmaisveto joka viikko Coolbetilta!

Päättyy: 31 heinä 2019 at 01:00
10 päivää jäljellä

Kuten me täällä Urheiluveikkaus.comilla olemme aiemminkin todenneet, niin vedonlyönti Coolbetilla todellakin kannattaa, sillä Coolbet palkitsee aktiiviset asiakkaat tästä eteenpäin ilmaisvetotarjouksella joka viikko!

Kampanjaan osallistuminen on äärimmäisen helppoa, joten tämä tarjous kannattaa kaikkien Coolbetin, niin uusien kuin vanhojenkin asiakkaiden hyödyntää!

Alta näet tarkemmat ohjeet siitä miten saat oman viikottaisen ilmaisvedon lunastettua helposti Coolbetilta!

Lue lisää...

Existing customers

Voita kahdella yhdistelmävedolla & saat 25€ ilmaisbetsin!

Päättyy: 31 heinä 2019 at 23:55
11 päivää jäljellä

Betfair tarjoaa kaikille pelaajilleen mahdollisuuden napata onnistuneilla yhdistelmäbetseillä mukavasti extraa.

Mikäli nimittäin onnistut lyömään peliyhtiön vedonlyönnissä yhden kalenteriviikon aikana kaksi voittavaa yhdistelmävetoa vähintään 5.00 kokonaiskertoimella, heilauttaa Betfair sinun pelitilillesi normaalien veikkausvoittojen kylkiäisenä näiden yhdistelmävetojen panostasoasi vastaavan ilmaisvedon!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa riskittömiä vetoja pesikseen ja voita VIP-liput Itä-Länsi -otteluun!

Päättyy: 3 elo 2019 at 23:00
14 päivää jäljellä

Pesäpallokausi on ollut käynnissä jo tovin aikaa ja Superpesiksessä miesten puolella sarjaa johtaa Vimpelin Veto ja naisissa Lapuan Virkiä. Coolbetilla on käynnissä koko pesiskauden ajan kampanja, jossa pystyt lunastamaan pesäpalloon 10€ riskittömän vedon joka viikko koko kauden ajan!

Nyt kampanja on kokenut päivityksen ja tällä vielä tänään lauantaina sinulla on mahdollisuus voittaa VIP-liput pesäpallon vuosittaiseen all stars-tapahtumaan, Seinäjoella pelattavaan Itä-Länsi -otteluun! Toimi kuitenkin nopeasti, sillä kampanja päättyy jo tänään lauantaina klo 16:00.

Viikottaisia 10€ suuruisia kierrätysvapaita riskittömiä vetoja on jaossa kuitenkin koko kauden ajan, joten jos et ehdi mukaan VIP-lippujen metsästykseen, niin muista lunastaa joka viikko oma 10€ suuruinen riskitön ja kierrätysvapaa pesisveto!

Lue lisää...

Existing customers

Lunasta 5 € ilmainen e-sports -liveveto viikoittain Nordicbetilta!

Päättyy: 1 syys 2019 at 23:55
43 päivää jäljellä

E-urheilun saralla ei kesälomia vietellä vaan kaikki suurimmat sarjat ja turnaukset rullaavat taukoamatta läpi kesän! Myös ryminällä CS:GO-pelin maailman huipulle kavunnut ENCE pelaa useammassa isossa turnauksessa kesän 2019 aikana.

Nordicbet haluaa olla kanssasi jännittämässä e-urheiluotteluita ja siksi se tarjoaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden lunastaa joka viikko aina syyskuun alkuun asti yhden 5€ arvoisen esports-livevedon!

Ilmaisen e-urheilu-livevedon lunastaminen on todella helppoa, joten katso alta tarkemmaat ohjeet ja suunnista Nordicbetille poimimaan ensimmäinen 5€ arvoinen liveveto talteen!

Lue lisää...

Existing customers

Tarjolla 10€ ilmaisvetoja joka viikko!

Päättyy: 31 joulu 2019 at 23:00
164 päivää jäljellä

Betway -vedonlyöntisivustolla kaikki pelaajat voivat lunastaa itselleen 10€ arvosta ilmaisvetoja (2 kpl 5€ ilmaisvetoa) jokaisena viikkona vain lyömällä yhdistelmävetoja sivustolla oikealla rahalla.

Ja parasta tässä jatkuvassa tarjouksessa onkin se, että tämä viikkoinen 10€ ilmaisveto-etu irtoaa tilillesi vain 25€ panostusrajan täyttämällä. Sinun täytyykin lyödä viikon aikana (ennen lauantaita klo 02:00) yhdistelmävetoja tämän 25 euron arvosta, ja saat kaksi 5€ ilmaisbetsiä tilillesi!

Lue lisää...

Existing customers

Jaossa 250€ käteisvoittoja - joka kuukausi, läpi vuoden!

Päättyy: 1 tammi 2020 at 00:00
164 päivää jäljellä

LeoVegas käynnisti heti 2019 vuoden alkajaisiksi oman vedonlyönnin “Urheilumestari” -kisansa, jossa kaikki sen suomalaiset asiakkaat pääsevät kilpailemaan vedonlyönnissä kolmessa eri kategoriassa. Jokaiselle kolmen kategoria-kisan voittajalle napsahtaakin jokaisen kuun päätteeksi 250 euroa käteistä rahaa palkintona, eli joka kuu jaossa on siis yhteensä 750 euroa extra-rahaa!

Ja kun kyseiset, kuukausittaiset kisat ovat käynnissä läpi 2019 vuoden, tarjotaan palkintorahoja tässä kampanjassa LeoVegasilla yhteensä 9 000 euron edestä!

Lue lisää...

Existing customers

10€ takuu futiksen yhdistelmävetoihin!

Päättyy: 31 tammi 2020 at 00:00
194 päivää jäljellä

Coolbet tarjoaa kaikille pelaajilleen palautuksia hiiren hienosti pieleen menneistä futisvedoista. Mikäli nimittäin neljän kohteen yhdistelmävedossasi sakkaa vain yksi kohde, lävähtää tilillesi 10 euron ilmaisveto automaattisena hyvityksenä!

Tässä onkin siis yksi hyvä suu iskeä viikonloppuiset futisbetsit eetteriin juurikin Coolbetin huomassa.

Lue lisää...

Existing customers

10€ ilmaisvetoja jatkuvaan tahtiin

Päättyy: 31 joulu 2020 at 01:00
529 päivää jäljellä

Jetbull jakaa kaikille asiakkailleen ilmaisvetoja ihan tosissaan, sillä jokainen peluri voi napata itselleen sivustolla 10 euron ilmaisveto-bonuksen joka päivä seitsemänä päivänä viikossa. Ihan joka viikko!

Kyseiset ilmaisbetsit putoavatkin tilillesi lähestulkoon automaattisesti oikeiden vetojen lyömisen ohessa, sillä saat aina yhden 10€ ilmaisvedon joka kera, kun olet asettanut Jetbullilla 5 kpl vähintään kahden pelikohteen yhdistelmävetoa alta löytyvin ehdoin!

Lue lisää...

Existing customers

10€ ilmaisveto virtuaaliurheiluun ComeOn:lta!

Päättyy: 31 joulu 2020 at 23:55
530 päivää jäljellä

Virtuaalikohteita, mutta oikeita voittoja! Lähde veikkaamaan jalkapalloa, laukkakilpailuja sekä vinttikoirakisoja ja ComeOn! palkitsee sinut ilmaisvedolla – joka kuukausi!

Aseta virtuaaliurheiluveto vähintään 10€ panoksella, ja 10€ ilmaisveto maksetaan heti pelitilillesi.

Lue lisää...

Existing customers

Korotettuja veikkausvoittoja - jopa 30%!

Päättyy: 1 tammi 2021 at 00:00
530 päivää jäljellä

Lyö nyt yhdistelmävetoja Bethardilla jalkapallon parissa, ja voit kerryttää tilillesi boostattuja voittoja! Korotetut voitot napsuvat kunnon rekka-vetolapuilla tilillesi 7-30 prosentin lisällä, kunhan vain kokoat yhdistelmävetosi niin, että kunkin futisvetokohteen kerroin on vähintään 1.20.

Lue lisää...

Existing customers

30% voittotehostus yhdistelmävedoille!

Päättyy: 1 tammi 2021 at 00:00
530 päivää jäljellä

Unibetilla kaikki pelaajat voivat napata käyttöönsä joka viikko yhdistelmäveto-voittotehostuksen futiskohteiden parissa. Tämä viikottainen voittoboosti voikin tuoda tilillesi extra-voittoja jopa 30% lisällä!

Voittokorotuksen voi siis käyttää kertaalleen joka viikko futiskohdeissa lyödyissä yhdistelmävedoissa, ja korotusta saa voittaville vetolapuille sitä enemmän, mitä useampi kohde yhdistelmävetolapulta löytyy!

Lue lisää...

Palaute