mainos

Bet2U arvostelu

Päivitetty

Monipuolisesti pelattavaa!

Tällä kertaa lähdemme arvostelemaan hieman vanhempaa vedonlyöntisivua, joka avasi ovensa jo vuonna 2014. Arvostelussamme oleva Bet2u on siis ollut pystyssä jo melkein kuusi vuotta, joten uskoisimme sivulla olevan kokemusta alalta todella paljon.

Vedonlyöntisivun omistaa Bet2u.com B.V niminen firma, jolta ei ole aikaisemmin tullut julki muita sporttisivuja. Yhtiö haluaa siis selvästi panostaa heidän ainoaan vedonlyöntisivuunsa. Tulemme kuitenkin käymään läpi tässä arvostelussa kaikki tärkeimmät asiat Bet2u -vedonlyöntisivusta, joten kannattaa lukaista koko artikkeli läpi.

Bet2u tarjoaa pelattavaa niin kasino- kuin vedonlyöntipuolella, mutta tulet huomaamaan veikkauksen olevan pääpointin sivulla. Jos siis tykkäät betsaamisen ohessa käydä pyörittelemässä kolikkopelejä, se onnistuu tällä sivustolla.

Bet2u vedonlyönti

Bet2u -vedonlyöntisivulta tulet löytämään betsattavaa yllättävän paljon, sillä sivu tarjoaa kohteita yli 40 eri lajiin. Tälläkin hetkellä kohteita on auki jalkapallossa vajaat 900, joten tulet varmasti löytämään haluamasi liigan pelikohteet.

Suurimmat ja suosituimmat vedonlyöntilajit Bet2un sivulla ovat tottakai jalkapallo, jääkiekko, tennis, pesäpallo, koripallo, käsipallo, snooker ja MMA. Jos tykkäät lyödä vetoa e-urheilun kohteista, se onnistuu myös moitteetta. Voit siis esimerkiksi iskeä vetoa sisään Counter-Strike: Global Offensivesta, League of Legensistä ja Dota 2 -pelistä.

Suosituimpien vedonlyöntilajien lisäksi voit betsata hieman erikoisempiin vetokohteisiin Bet2u -vedonlyöntisivulla. Kohteita on siis tarjolla muun muassa Oscar-gaaloista, politiikasta, Golden Globe Awardseista ja monista muista spesiaali-kohteista.

Voimme siis ainakin tältä osa-alueelta antaa hyvät plussapisteet Bet2u -vedonlyöntisivulle.

Bet2U Kertoimet

Tarkastelimme Bet2u -vedonlyöntisivun kohteiden kertoimia ja yllätyimme positiivisesti. Esimerkiksi Valioliigan kohteissa kertoimet olivat melkein jokaisessa kierroksen ottelussa paremmat verrattuna isompiin bookkereihin. Erot eivät olleet mitään kauhean suuria, mutta huomattavissa kuitenkin.

Bet2u tarjoaa yleisesti korkeampia kertoimia altavastaajan roolissa oleville joukkueille 1X2 -vetokohteissa ja ennakkosuosikin kertoimet olivat paikoin melko normaalit. Erot liikkuivat noin 0.05-0.80 -kertoimen erolla.

Tsekkasimme läpi esportsin vedonlyöntikertoimet, mutta ne puolestaan heittelivät aivan täysin. Välillä kertoimet olivat samat mitä löydät isoimmilta vedonlyöntisivuilta, mutta joissain kohteissa kertoimet olivat selvästi huonommat. Jos siis tykkäät lyödä esportsista vetoa sisään, kannattaa tarkistaa muiden sivujen kertoimet ensin.

Bet2U Live-vedonlyönti

Jos tykkäät iskeä vetoa sisään live-vedonlyönnin puolella, se onnistuu tottakai Bet2un vedonlyöntisivulla. Kohteita löytyy esimerkiksi perinteisistä jalkapallo, jääkiekko, tennis, koripallo, lentopallo, darts ja esports -vedonlyöntilajeista.

Valinnanvaraa live-peleistä löytyy siis huolella. Voit siis veikata kaikista suurimpia ja suosituimpia liigoja Bet2u -sivujen kautta. Tarkastelimme live-vedonlyönnin kertoimia ja ne näyttivät pysyvän ajan tasalla normaalisti. 

Pelikohteita olisi kuitenkin voinut olla hieman enemmän tarjolla, mutta kirjoitushetkellä liigojen kierrokset eivät olleet vielä alkaneet. Pääset siirtymään live-vedonlyöntiin näppärästi sivun yläreunassa olevan LIVE -napin kautta.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Bet2u -sivun vedonlyöntialusta on huomattavasti vanhan tyylinen ja napit näyttää melko tönköiltä ajoittain. Kyseessä on siis Curacaon vedonlyöntisivu, joten tämä ei yllätä mitenkään suuresti. Uskoisimme siis että sivuja ei ole kummemmin päivitelty avauspäivän jälkeen.

Vedonlyöntialusta omaa myös toisen huonon puolen, sillä sivuja ei ole saatu käännettyä kokonaan suomeksi. Tämäkin on melko perinteistä Curacaota, emmekä usko tähän tulevan päivitystä ainakaan lähitulevaisuudessa.

Jos siis englannin kieli ei sinulta taitu, joudut turvautumaan Google Kääntäjän apuun Bet2u -vedonlyöntisivulla.

Bet2U Mobiili

Mobiilipelaajilla on tottakai mahdollista lyödä vetoa sisään Bet2un vedonlyöntisivulla normaalisti. Mobiipelaaminen on tullut niin suosituksi, joten mobiilipuoli pitää olla myös täysin kunnossa.

Pääsetkin iskemään vetoa sisään suuntaamalla Bet2un verkkosivuille laitteellasi, eli sinun ei tarvitse alkaa latailemaan mitään sovelluksia erikseen. Testasimme mobiilipelaamista emmekä törmänneet mihinkään ongelmiin tai vikoihin sivuilla.

Voit normaalisti betsata ennakko- ja live-vedonlyönnissä käyttäen mobiiliversioita sivusta.  

Maksutavat

Maksutavat kannattaa tottakai tarkistaa aina ennen pelaamisen aloittamista uudella vedonlyöntisivulla. Bet2u -vedonlyöntisivu tarjoaakin onneksemme useita suosittuja kotiutus- ja talletustapoja suomalaisille asiakkailleen.

Pääset esimerkiksi käyttämään maksunsiirtoihin Visaa, Mastercardia, Netelleriä, Skrilliä, Paysafecardia ja pankkisiirtoa. Minimitalletus Bet2un sivulle on 20 euroa ja käyttäessäsi Paysafecardia 10 euroa. Minimikotiutus puolestaan on 10 euroa, mikäli käytät nettilompakoita.

Pääset tarkistamaan kaikki suosituimmat ja käytetyimmät maksunsiirtotavat alapuolelta.

Talletustavat:

- Visa
- Mastercard
- Neteller
- Skrill
- Ecopayz
- PaysafeCard -kortit

Kotiutustavat:

- Pankkisiirto
- Visa
- Mastercard
- Skrill
- Neteller

Asiakaspalvelu

Bet2un nettisivuja ei ole vielä tässä vaiheessa saatu käännettyä suomeksi, mistä voi hieman päätellä asiakaspalvelun laitaa. Bet2u ei siis tarjoa ollenkaan suomenkielistä asiakastukea, mikä on tottakai iso miinus.

Pääset kuitenkin ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun ympäri vuorokauden. Käytössäsi on live-chat ja sähköpostipalvelu. Live-chattiin pääset ottamaan yhteyttä sivun oikeasta alareunasta sinivalkoisen napin kautta. Jos puolestaan haluat lähettää sähköpostia Bet2un vedonlyöntisivun asiakastukeen sähköpostiosoite on support(at)bet2u.com.

Yhteenveto

Vaikka kyseessä on useamman vuoden kokemuksen omaava vedonlyöntisivu, emme voi sitä kehua mahdottoman paljoa. Sivulla on hyvät kertoimet ja paljon betsattavaa, mutta nykyään jokainen sporttisivu tarjoaa vähintäänkin yhtä paljon. 

Bet2u -vedonlyöntisivu omaa myös useita huonoja puolia, minkä takia emme välttämättä bookkerista tekisi kantapaikkaa. Isoin miinus sivulle tulee tottakai Curacaon lisenssistä, minkä takia voitot eivät ole verovapaita. Toinen isompi miinus tulee englanniksi olevista verkkosivuista ja asiakaspalvelusta.

Voimme siis loppuarviona sanoa, että Bet2u on testaamisen arvoinen vedonlyöntibonuksen kanssa. Emme kuitenkaan jäisi sivulle pyörimään pidemmäksi aikaa.

Bet2U kommentit

Bet2u -vedonlyöntiyhtiö ottaa vastaan uudet pelaajat 100% talletusbonuksella ensimmäiselle talletukselle. Pääset lunastamaan tarjolla olevan bonuksen 20 euron minimitalletuksella. Muista aktivoida talletusbonari käyttöösi pelitilin asetuksien kautta ennen talletusta!

Pääset lukemaan tarkemmat ohjeet tarjouksen lunastamiseen alapuolelta.

Näin lunastat Bet2u vedonlyöntibonukset:

  1. Siirry Bet2un verkkosivuille.
  2. Avaa oma Bet2u -pelitilisi.
  3. Valitse vedonlyöntibonus pelitilin asetuksista ja tee sen jälkeen ensimmäinen talletuksesi. Talleta vähintään 20€.
  4. Saat tälle talletukselle 100% bonusta 300 euroon asti.
  5. Bonus on kierrätettävä vedonlyönnissä 16 kertaa (16x) 30 päivän sisällä vähintään 2.00 kertoimella.

Vieraile sivustolla
Kierrätysvaatimukset: 16.00x bonus vähimmäiskertointasolla 2,00.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 4800 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Lisäehdot Bonus tulee kierrättää single-kohteissa.
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Bet2U nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Bet2U Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Bet2U-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Bet2U bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Bet2U -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Bet2U uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Bet2U -vedonlyöntisivusta.

Palaute