mainos

JetBull arvostelu

Päivitetty

Play the Bull!

Tänään Urheiluveikkauksen arvostelutiimi ottaa laivan alleen ja seilaa sillä aina Pohjanmeren toiselle puolelle Iso-Britanniaan. Kyseisellä saarella riehuu nimittäin härkä nimeltä Jetbull joka tarjoaa pelaajilleen jopa hävyttömän kattavia vedonlyöntipalveluita! Pitäähän se tälläinen Bull Mentulan veroinen sivusto käydä tsekkaamassa ihan varta vasten paikan päällä!

Jetbull on itse asiassa painanut vedonlyönnin ihmeellisessä maailmassa pyyteetöntä jo vuodesta 2007 lähtien, mutta vasta aivan viime aikoina tämä jet-moottoreilla varustettu härkä on alkanut keskittymään täysillä myös suomalaisten pelaajien palvelemiseen. Lähdetäänpä siis katsomaan mitä kaikkea Iso-Britannian yhdeltä ylpeyksistä voi oikein löytääkään!

Jetbull vedonlyönti

Valikoima on leijonanosa lähes jokaisen vedonlyöntisivuston arvosanaa, ja tämän vuoksi onkin erityisen tärkeää että myös Jetbullilta löytyy kaikenlaista hauskaa pelattavaa jokaiseen makuun. Tylsyydestä ei olekaan onneksi mitään pelkoa, sillä lajivalikoimaa riittää rapian 30 eri urheilumuodon verran. Kun on kyseessä Brittien pyörittämä sivusto ei tarvitse olla kummoinenkaan ruudinkeksijä tajutakseen että jalkapallohan on ilman muuta Jetbullin päälaji.

Potkupallon ohella sivusto on panostanut erityisen kovaa myös muihin rehtien lädien suosimiin lajeihin kuten tennikseen, amerikkalaiseen jalkapalloon ja vinttikoiriin. Jääkiekko on myös suomalaisia ilahduttavasti valikoitunut yhdeksi päälajeista, ja riittääpähän pieniäkin lajeja aivan tarpeeksi mielenkiinnon säilymiseksi. Yhteenvetona tarjolla on tavallista vedonlyöntiä, live-vetoja sekä jopa virtuaaliurheilua.

JetBull Kertoimet

Brittein saarilta kotoisin olevat pelijätit hakkaavat yleisesti ottaen pohjoismaalaiset kilpakumppaninsa ja pienemmät firmat mitä kertoimiin tulee, eikä Jetbull ole tästä mikään poikkeus. Rahoilleen onkin totta vie saatavilla vastinetta, etenkin mikäli tykkäät betsata futista tai NFL:ää. Näistä kahdesta voikin löytää Jetbullilta usein jopa markkinatoppeja, eivätkä muiden lajienkaan kertoimet jää missään nimessä alan yleisen keskiarvon alapuolelle. Erittäin hyvää työtä tältä osin siis.

JetBull Live-vedonlyönti

Olisi melkoinen shokki jos Jetbullin kokoinen firma olisi unohtanut lisätä sivustolleen tavallisten betsien ohelle myös live-vedonlyöntiä, ja näinhän ei ole tietenkään päässyt käymään. Voitkin vaihdella normaalin vedonlyönnin ja live-vetojen välillä kätevästi ja nopeasti sivuston yläpalkin välityksellä. Valikoiman kattavuus jatkuu myös Jetbullin live-puolilla, sillä hieman epämääräisempinäkin kellonaikoina betsattavaa löytyy jopa 100 kohteen edestä.

Näistä suurin osa on melko tuttuun tapaan jalkapalloon ja tennikseen, mutta myös pienet lajit (etenkin englannissa suositut) ovat päässeet ottamaan roolia myös live-betsien puolella. Kertoimien voittokulku jatkuu ilahduttavasti myös tässä osiossa sivustoa, eli valitsit sitten minkä puolen Jetbullia haluat saitti ei todellakaan petä!

Sivusto & vedonlyöntialusta

Sivustonsa osalta Jetbull on selvästikin noudattanut klassista kaavaa - yksinkertainen on kaunista. Tämä onkin ollut oiva valinta, sillä mitään turhia tilpehöörejä sun muita välianimaatioita et tule Jetbullilta löytämään. Kyseessä ei kuitenkaan ole missään määrin ruma sivusto, ja värimaailmaltaan mustaan ja punaiseen luottava saitti näyttääkin kiistatta melkoisen hyvältä. Ulkoisesti kaikki on siis Jetbullilla oikein hyvällä mallilla.

Kuten tämän kokoluokan sivustolta sopiikin odotttaa myös käytettävyys on aivan huippuluokkaa, ja vedonlyönnin etusivulta löydät heti kaikki kyseisen päivän suosituimmat ja kiinnostavimmat kohteet. Myös sivupalkista riittää pelkästään hyvää sanottavaa, sillä sen välityksellä sujuu niin lajin etsiminen, vetotyypin valinta tai tarkempia tapauksia varten jopa manuaalinen haku!

Kuten introssa lyhyesti jo mainittiinkin, Jetbullin sivusto on myös käännetty suomeksi melko äskettäin. Tämä olikin loistouutinen, sillä aiemmin Jetbullilla pelatessa joutui pärjäämään englannilla joka oli turn-off hyvin monelle kotimaiselle betsaajalle. Nykyiseltään kielivalikoimaan kuuluu myös saksa, ruotsi, venäjä, egypti ja portugali.

JetBull Mobiili

Jetbull ei ole ainakaan vielä tässä vaiheessa luonut omaa mobiilisivustoaan, mutta se ei suinkaan tarkoita etteikö muilla kuin tietokoneilla pelaavia palveltaisi. Saat nimittäin säästettyäsi laitteesi muistia pelaamalla suoraan selaimesi kautta kaikilla tunnetuimmilla älypuhelimilla ja tableteilla. Oma sovellus olisi toki vaihtoehtona ihan mukava, mutta eivät asiat nytkään mitenkään huonosti ole. 

Voit löytää mobiilipelit niin vedonlyöntiin kuin kasinollekin osoitteesta m.jetbull.com. Responsiiviset mobiilisivut skaalautuvatkin loistavasti näytön kuin näytön kokoon ja Jetbullin sivusto pelittää loistavasti myös mobiilissa, joten ei mitään valittamista tältä osin. Kuten voikin odottaa koko pöytäkoneversionkin valikoima on saatavilla myös mobiilissa.

Maksutavat

Yksi tärkeimpiä asioita joka kannattaa tarkistaa ennen tilin luomista uudelle vedonlyöntisivustolle on se tarvitseeko siellä saavutetuista voitoista maksaa veroa. Tämä riippuukin aina siitä minkä peliviranomaisten lisenssin alaisena sivusto toimii, ja ilahduttavasti tuo viranomainen on Jetbullin kohdalla Maltalta. Maltan lisenssi takaa nimittäin verovapaat voitot kaikille suomalaisille pelaajille sivuston turvallisuuden ja luotettavuuden ohella!

Nyt kun verovapaus on selviö voidaankin tallettaa rahaa, ja tähänhän löytyy Jetbullilta oikein kattava määrä erilaisia tapoja. Vaikka kyse onkin britti-sivustosta kaikki suomalaisten pelaajien eniten käyttämät menetelmät löytyvät rosterista kuten Visa ja Mastercard -kortit, pankkisiirrot Trustlyn kautta sekä esim. nettilompakot kuten Skrill ja Neteller.

Viimeksi mainittu parivaljakko sopiikin sinulle parhaiten jos halajat saada Jetbullilta mahdollisimman nopeita kotiutuksia, sillä nettilompakot ovat ainoa menetelmä joiden avulla saat rahasi heti takaisin käyttöön. Jokainen Jetbullille tapahtunut talletushan tapahtuu täysin reaaliajassa. 

Talletustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkitalletukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)
- PaysafeCard -kortit

Kotiutustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkikotiutukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)

Asiakaspalvelu

Suomenkielisen sivuston ohella voit saada Jetbullilta myös asiakaspalvelua selkeällä suomen kielellä. Tämä onkin ilahduttava uutinen, sillä monellakaan brittien pyörittämällä sivustolla tämä ei ole mahdollista. Jetbullin live chat palvelee kuitenkin onneksi ihan puhtaalla kotimaisella, joten jeesiä kaikkiin mahdollisiin ongelmiin jotka voit kohdata saa kyllä.

Muut sivustolta löytyvät asiakaspalvelumenetelmät ovat valitettavasti tarjolla vain englanniksi, kuten esimerkiksi tietopankki joka on täynnä useimpia kysymyksiä joita pelaajien mieleen tulee. Lisäksi apua ikäviin pulmiin saa toki myös sähköpostitse osoitteen [email protected] kautta. Kokonaisuutena meillä on siis positiivinen kokemus Jetbullin asiakaspalvelusta.

Yhteenveto

Brittiläiset totta vie osaavat luoda laadukkaita vedonlyöntisivustoja, ja Jetbull kuuluu ehdottomasti tähän kategoriaan. Valikoima on enemmän kuin kattavat, kertoimet sellaisia joihin vain aniharva pystyy vastaamaan eikä varsinaisia heikkouksia tunnu joiltain kohdin hieman uupuvaa käännöstä lukuunottamatta olevan. Asiakaspalvelunkin muut osat vielä suomeksi niin hyvin menee!

Uusille pelaajille on tarjolla 100% vedonlyöntibonus aina 100 euroon saakka, joten lisäarvoa liittymiseenkin on tarjolla ihan mukavasti. Yhteenvetona emme voi kuin suositella Jetbullia kaikille lukijoillemme, etenkin heille jotka nauttivat korkeakertoimisista jalkapallo- tai NFL-vedoista!

JetBull kommentit

Jetbullilta uudet pelaajat saavat 100% vedonlyöntibonuksen 100 euroon saakka ensimmäisellä talletuskerralla. Tämä tarkoittaa siis sitä, että saat maksimaalisen, rahallisen edun, kun talletat ensimmäisellä talletuskerralla tilillesi 100 euroa, jolloin pelikassasi euromäärä näyttää yhteensä lukemaa 200€ (100€ talletus + 100€ bonusraha).

Bonuksen voi lunastaa Jetbullilta ensitalletuksella myös vain 10 euron minimitalletuksella, jolloin saat 10 euroa bonusrahaa talletuksesi päälle.

Näin lunastat Jetbullin vedonlyöntibonukset:

  1. Avaa oma Jetbull-pelitilisi.
  2. Talleta 10-100 euroa ensimmäisellä talletuskerrallasi Jetbullille.
  3. Jetbull tarjoaa talletukseesi 100% vedonlyöntibonusta aina 100 euroon saakka.
  4. Bonuskoodien käyttöä ei tarvita.

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 10.00x talletus ja bonus vähimmäiskertointasolla 1,70.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 2000 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Lisäehdot Bonus tulee kierrättää 60 päivän sisällä. Maksimipanos bonusta kierrättäessä on 50 euroa. Maksimikotiutus bonuksen kanssa 10x talletus.
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto JetBull nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

JetBull Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole JetBull-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei JetBull bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää JetBull -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän JetBull uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat JetBull -vedonlyöntisivusta.

Palaute