mainos

SvenBet arvostelu

Päivitetty

Hej, jag heter Sven!

Uusia vedonlyöntisaitteja on noussut kuluvan vuoden aikana kuin sieniä sateella ja tällä kertaa suurennuslasin alle otetaan syyskuussa 2018 ovensa avannut Svenbet, joka tavoittelee omaa paikkaansa tuulisilta vedonlyöntimarkkinoilta. 

Nimen perusteella voisi luulla, että kyseessä on legendaarisen sotilaan Sven Tuuvan nimikkobookkeri, mutta hieman tarkempien tutkimusten mukaan selvisi nopeasti, että Tuuvalla ei ole mitään tekemistä tämän bookkerin kanssa vaan Svenbetin takaa löytyy CW Marketing B.V. niminen yhtiö, joka on tuttu nimi mm. Campeonbetin sekä Evobetin takaa, jotka on myös esitelty aiemmin Urheiluveikkaus.comilla. 

CW Marketing B.V on rekisteröity Karibianmereltä löytyvälle Curacaon saarelle ja sen toimintaa valvoo Curacaon peliviranomainen. Valitettavasti se tarkoittaa sitä, että EU- ja ETA-alueelta pelaavien asiakkaiden on lain mukaan maksettava voitoistaan verot kotimaahansa.

Svenbet tarjoaa asiakkailleen nimensä mukaisesti ennakko- ja live-vedonlyöntiä sekä erilaisia kasino-, kolikko- ja pöytäpelejä. Tässä arvostelussa keskitymme kuitenkin ainoastaan Svenbetin vedonlyönti-osioon sekä yleisiin asioihin, kuten maksutapoihin, asiakaspalveluun ja muihin tärkeisiin ominaisuuksiin.

Svenbet vedonlyönti

Svenbetin vedonlyönti-osio löytyy sivuston ylälaidassa näkyvän Prematch-linkin takaa, josta pääsee yhdellä klikkauksella lyömään ennakkovetoja otteluihin, jotka eivät ole vielä käynnissä. Svenbetin vedonlyönti on varsin monipuolinen ja runsas kokonaisuus, josta löytyy kaikki yleisimmät ja suosituimmat lajit sekä tapahtumat. Vedonlyöntivalikosta avautuu tarjolle kymmeniä eri lajeja ja mukana on kaikki suosituimmat lajit, kuten jalkapallo, tennis, koripallo, jääkiekko, lentopallo, amerikkalainen jalkapallo, baseball, e-urheilu sekä monet muut vedonlyöjille tutut suosikkilajit. Lisäksi sivuilla päsee lyömään vetoa tottakai myös vähemmän tunnetuista marginaalilajeista, kuten verkkopallosta, vesipoolosta sekä kymmenistä muista urheilulajeista. 

Vedonlyönnin lajikattaus on todella runsas ja Svenbetiltä löytyy pelikohteita lukuisiin suosittuihin urheilutapahtumiin sekä -sarjoihin. Kaikista eniten pelivalikoimaa löytyy tottakai kuningaslaji jalkapalloon. Vedonlyöntiaula on helppokäyttöinen ja kohteita pystyy kategorioimaan suoraan suosittujen tapahtumien, lajien tai ottelun alkamisajankohdan mukaan. Lisäksi käytössä on Haku-kenttä, josta ottelua voi hakea suoraan joukkueen tai tapahtuman nimen mukaan. Vedonlyönnistä löytyy myös liuta erikoiskohteita, joissa asiakas pystyy lyömään veto esimerkiksi politiikkaan tai TV-ohjelmiin. 

Kokonaisuudessaan Svenbetin vedonlyönti on kohtalaisen runsas kokonaisuus, josta löytää pelikohteet lähes kaikkeen mahdolliseen vedonlyöntiin. Näin ollen Svenbet sopiikin niin aloittelevalle vedonlyöjälle kuin kokeneille konkareillekin. 

SvenBet Kertoimet

Yksi bookkereiden tärkeimmistä ellei tärkein ominaisuus on tottakai tarjota pelaajille mahdollisimman korkeat kertoimet, sillä vedonlyöjän tärkein tavoite on tottakai saada peli-ideat kiinni mahdollisimman hyvin rahat palauttavalla kertoimella. Valitettavasti Svenbet ei yllä kertoimiensa puolesta aivan alan huippujen tasolle, mutta tarjolla on silti ihan kilpailukykyistä pelattavaa.

Esimerkiksi tunnetuimpiin jalkapallosarjoihin on tarjolla varsin keskinkertaiset kertoimet. Svenbet tarjoaa kuitenkin myös paljon kertoimia sellaisiin lajeihin ja sarjoihin mitä ei monilta muilta bookkereilta löydy, joten tarjolla on ajoittain myös markkinatoppeja.

SvenBet Live-vedonlyönti

Normaalin ennakkovedonlyönnin lisäksi Svenbet tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden lyödä vetoa myös jo käynnissä oleviin otteluihin ja urheilutapahtumiin. Näiden vetojen pelaaminen onnistuu päävalikon Live-napin takaa aukeavassa live-vedonlyönnissä. Nykypäivänä live-vedonlyönti onkin iso osa bookkereiden vedonlyöntikokonaisuutta, joten yksi laatubookkereiden tärkeistä kulmakivistä on ehdottomasti live-vedonlyönnin mahdollisuus.

Svenbetin live-vedonlyönnin valikoima on varsin monipuolinen ja listoilta löytyy kaikki suosituimmat lajit jalkapallosta jääkiekkoon, krikettiin ja e-urheiluun. Arkipäivisin kohdevalikoima vaihtelee muutamasta kymmenestä ottelusta lähes sataan tapahtumaan. Viikonloppuisin, kun urheilumaailma sykkii kiivaimmillaan, niin Svenbetin live-vedonlyönnistä löytyy jopa satoja tapahtumia joihin live-vetoa pääsee pelaamaan. 

Live-vedonlyönnin kertoimet ovat ennakkovedonlyönnin tapaan hieman heikolla tasolla, joten tunnetuimpiin sarjoihin ja lajeihin ei valitettavasti ole tarjolla huippuluokan pelattavaa.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Svenbetin suurimmat heikkoudet löytyvät sivuston ulkoasusta ja käytettävyydestä. Suomalaisen vedonlyöjän kannalta verovapaan lisenssin puuttumisen lisäksi suurimmat ongelmat aiheuttaa itse sivusto, joka ei valitettasti ole tarjolla suomeksi. Svenbetillä asiointi täytyykin hoitaa englanniksi, ruotsiksi, norjaksi tai saksaksi. Sivuston kielen pystyy vaihtamaan sivuston oikeasta ylälaidasta löytyvästä kielivalikosta. 

Vedonlyönnin sekä live-vedonlyönnin aulat ovat hieman sekavia kokonaisuuksia ja uudella asiakkaalla menee varmasti hetki ennen kuin hän oppii käyttämään Svenbetin vedonlyöntiä ja pystyy luovimaan nopeasti sivustolla. Vedonlyönnin ja live-vedonlyönnin päävalikot löytyvät pystysuunnasta molempien aulojen vasemmasta reunasta. 

Svenbetillä näytöllä on kokoajan hieman liikaa täytettä, joten hieman selkeämpi ulkoasu houkuttelisi varmasti enemmän pelaajia sekä olisi käyttäjäystävällisempi valinta pelaajille. Kerroinmuotoa pystyy Svenbetillä vaihtamaan seuraavien vaihtoehtojen välillä: desimaali, fractional, american, hongkong, malay, indo.

SvenBet Mobiili

Mobiilipelaamisen suosio on kasvanut viime vuosina hurjalla vauhdilla ja siksi on ensiarvoisen tärkeää, että bookkerit pystyvät palvelemaan laadukkaasti myös mobiiliasiakkaitaan. Muutamat suuret vedonlyöntiyhtiöt ovat kehittäneet mobiiliasiakkaidensa iloksi myös omia mobiiliohjelmistoja, joiden kautta vedonlyönti onnistuu helposti ja nopeasti missä päin maailmaa tahansa. 

Svenbet ei ole kehittänyt ainakaan toistaiseksi vielä omaa mobiiliohjelmistoa, mutta mobiiliasiakkaille on tarjolla responsiivinen mobiilikäyttöliittymä, joka skaalautuu asiakkaan tabletin tai puhelimen näytölle. Sinun tarvitsee siis ainoastaan mennä mobiililaiteesi selaimella Svenbetin verkkosivuille ja järjestelmä tunnistaa, että olet liikkeellä mobiililaitteella ja skaalaa sivuston mobiililaitteesi näytölle sopivaksi.

Maksutavat

Nopeat ja turvalliset rahansiirtomenetelmät ovat myös isossa osassa, kun eri bookkereita vertaillaan keskenään, sillä jokainen asiakas haluaa varmasti, että raha liikkuu nopeasti, helposti ja turvallisesti bookkerin ja asiakkaan välillä. Svenbetillä on käytössä lukuisia rahansiirtomenetelmiä ja mukana on myös lähes kaikki suomalaisillekin betsareille tutuimmat ja suosituimmat maksutavat. 

Talletukset Svenbetillä onnistuvat reaaliajassa luottokorttien, e-lompakoiden, verkkopankkitunnusten sekä ennalta maksettujen prepaid-korttien avulla. Minimitalletus Svenbetille on 10 euroa.

Kotiutukset Svenbetiltä asiakkaalle tapahtuu samoja yllä mainittuja rahansiirtomenetelmiä käyttäen pois lukien prepaid-kortit, jotka eivät tue nostomahdollisuutta. Svenbet käsittelee kaikki kotiutuspyynnöt 48 tunnin sisällä ja rahan siirtyminen asiakkaalle kestää menetelmästä riippuen 1-7 vuorokautta siitä hetkestä, kun Svenbetin maksuosasto on käsitellyt nostopyyntösi. Nopeiten raha kotiutuu e-lompakoihin ja pisimpään kestää luottokortille kotiuttaessa. 

Talletustavat:

— Pankki- ja luottokortit: Visa, Mastercard.
— E-lompakot: Skrill, Neteller.
— Prepaid-kortit: Paysafecard.
— Verkkopankkisiirrot / pankkisiirrot.

Kotiutustavat:

— Pankki- ja luottokortit: Visa, Mastercard.
— E-lompakot: Skrill, Neteller..
— Tili-/pankkisiirto.

Asiakaspalvelu

Kuten arvata saattaa, niin asiakaspalvelua Svenbetillä ei ole tarjolla suomalaisasiakkaille kuin englanniksi. Mahdollisessa ongelmatilanteessa asiointi Svenbetin asiakaspalvelijan kanssa on siis hoidettava lontoon kielellä. Jos oma rallienglanti on niin pahasti ruosteessa, että järkeviä lauseita ei tunnu syntyvän, niin suosittemme käyttämään apuna esimerkiksi Google-kääntää, joka on mainio aputyökalu kieliongelmista kärsiville pelureille. 

Yhteyden Svenbetin asiakaspalvelijoihin saa joko sähköpostin tai live-chat -palvelun kautta. Suosittelemme käyttämään yhteydenottoon live-chatia, josta apua saa parhaimmillaan muutamassa sekunnissa. Valitettavasti Svenbet ei ilmoita asiakaspalvelunsa aukioloaikoja laisinkaan sivustolla, joten emme uskalla luvata teille palvelua ympäri vuorokauden. 

Yhteenveto

Svenbet on hyvin perinteinen uusi, Curacaon lisenssillä toimiva vedonlyöntisivusto puutteineen ja heikkouksineen. Sivusto ja vedonlyöntialusta ei ole parhaasta päästä vaikka tarjolla onkin kohtalaisen runsaasti pelattavaa. Englanninkielinen sivusto ja ei-verovapaa sivusto ovat nimittäin suomalaisille pelaajille hiukset pystyyn nostava yhdistelmä ja niistä on pakko rankaista arvosanaa alaspäin. 

Svenbetissä on myös muutamia hyviä ominaisuuksia, joista mainittakoon helppokäyttöinen mobiilikäyttöliittymä sekä erittäin monipuolinen lajivalikoima vedonlyönnissä ja live-vedonlyönnissä. Myös 100% / 100€ suuruinen vedonlyöntibonus on ihan hyvää tasoa ja suosittelemmekin kaikkia uusia asiakkaita tutustumaan Svenbetiin juuri tämän vedonlyöntibonuksen turvin! 

SvenBet kommentit

Svenbetillä uuden asiakkaan pelit käynnistetään 100% suuruisella vedonlyöntibonuksella, jonka avulla betsareiden on mahdollista tuplata pelikassansa ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Bonus on voimassa 100 euroon asti, joten voit halutessasi lunastaa jopa 100 euroa bonusrahaa käyttöösi!

Tee 20-100 euron suuruinen ensitalletus Svenbetille ja valitse vedonlyöntibonus-vaihtoehto talletusta tehdessäsi, niin saat bonus-edun automaattisesti pelitilillesi.

Näin lunastat Svenbetin vedonlyöntibonuksen:

  1. Mene Svenbetin sivustolle.
  2. Avaa itsellesi oma pelitili.
  3. Tee ensimmäinen 20-100€ talletus pelitilillesi ja valitse "VEDONLYÖNTIBONUS" ennen kuin vahvistat talletuksen.
  4. Saat täten ensimmäiseen talletukseesi 100% bonusta aina 100€ saakka.
  5. Maksimaalisen edun 100 euron ensitalletuksella, jolloin saat kasaan 200 euron pelikassan. Minimitalletus bonuksen lunastamiseen on 20 euroa.

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 10.00x talletus ja bonus vähimmäiskertointasolla 1,90.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 2000 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto SvenBet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

SvenBet Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole SvenBet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei SvenBet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää SvenBet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän SvenBet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat SvenBet -vedonlyöntisivusta.

Palaute