mainos

FastBet arvostelu

Päivitetty

Maailman nopeinta vedonlyöntiä - nyt ilman rekisteröitymistä!

Suomalaisia on jo vuosien ajan kutsuttu maailman nopeimmaksi kansaksi, ja näin ollen nimensä mukaisesti nopeasti toimiva Fastbet voisi sopia suomalaisvedonlyöjien näppeihin varsin mallikkaasti. Fastbet -vedonlyöntisivusto onkin siinä mielessä mielenkiintoinen nimi alan markkinoilla, sillä kyseinen yhtiö ehti lopettaa toimintansa hetkeksi loppukesästä 2018, kun se tiedotti yhdistyvänsä osaksi sisarsivustoaan Bethardia.

Nämä suunnitelmat kuitenkin näemmä muuttuivat, sillä marraskuussa 2018 Fastbet avasi taas ovensa kaikille nopeasta vedonlyönnistä diggaileville, sillä kyseessä onkin uudistumisen jälkeen täysin rekisteröitymisvapaa vedonlyöntisivusto! Voitkin siis aloittaa nyt Fastbetillä vetojen lyömisen suoraan verkkopankkitunnustesi avulla tehdyn, salamannopean talletuksen myötä. Tilin erillistä avaamista ei siis tarvita, ja koska myös kotiutukset hoituvat verkkopankkisiirtoina samaa rataa kuin talletuksetkin, napsahtavat kotiutukset suoraan pankkitilillesi ilman mitään turhia hämminkejä jopa vain 15 minuutin sisällä!

Paluu takaisin vedonlyöntimarkkinoiden hiekkalaatikolle onkin siis Fastbetilta erittäin väkevä. Lähdetäänpä siis tässä vaiheessa katsastamaan minkälaisia "maailman nopeimpia" betsejä Fastbetillä pääsee lyömään.

Fastbet vedonlyönti

Ensivaikutelma Fastbetistä on siis suomalaisen pelaajana kannalta ehdottomasti positiivinen, mutta mitäpäs itse vedonlyöntivalikoimasta voikaan käytännössä löytää? Pelikohteet tulevatkin Fastbetille samoja reittejä pitkin kuin sen "isoveljelle" Bethardille, joten valikoima onkin siis erittäin laaja - ja sehän meille kelpaa.

Pelikohteita tarjotaankin yhteensä jopa 32 erilaisen lajin parista, ja lähes jokaisen muun pohjoismaalaisille suunnatun vedonlyöntisivuston tapaan myös Fastbetin päälajeja ovat jalkapallo ja jääkiekko. Erityisesti futikseen onkin panostettu Fastbetillä lujaa, mutta löytyypähän kohteita aivan riittävästi myös pienempien lajien osalta. Muita suomalaisittain suosittuja lajeja ovatkin Fastbetillä myös kaikki talvilajit - kuten ampumahiihto ja maastohiihto, joissa pelivaihtoehtoja riittää läpi talven pakkasten. Myös sellaisten lajien kuin salibandyn ja jääpallon parista löytyy vetokohteita Suomen pääsarjojen tasolta. Eikä alati kasvavaa eSports -puoltakaan ole todellakaan Fastbetillä sivuutettu.

Pelikohteiden listauksista löytyy tietty myös kaikki tärkeimmät urheilutapahtumat, joten arvokisat, turnaukset ja muut urheiluspektaakkelit ovat tottakai vedonlyönnin piirissä mukana myös uudella Fastbetilla. Nuoren sivuston valikoima voi myös laajentua ajan myötä, mutta jo nytkin puhutaan ihan varteenotettavasta tapauksesta!

FastBet Kertoimet

Melkoisen laajan valikoiman ohella Fastbet pitää yllä positiivista kuvaa itsestään myös kertoimien osalta. Sivustolta voikin löytää kokoluokkaan nähden yllättävän kovaa vastinetta rahoilleen oikeastaan lajissa kuin lajissa, ja etenkin jalkapallon osalta olemme nähneet Fastbetillä jopa muutamia markkinatoppeja!

Kertoimet ovatkin samaa tasoa kuin suuresti tunnetulla Bethardilla, joten mitään valittamista ei näissä kerroinlukemissa siis todellakaan ole. Ja kun tarjolla on myös tasaiseen tahtiin erillisiä, erikoiskorkeita kerroinboosteja (Boosted Odds), on kokonaisuudessaan tämä osasto Fastbetillä erittäin maukkaassa kuosissa. Positiivinen arvosana on siis papereihin ylös kertoimien osalta - ehdottomasti.

FastBet Live-vedonlyönti

Jokaisen laadukkaan vedonlyöntisivuston tapaan myös Fastbet tarjoaa pelaajilleen live-puolen jossa betsejä pääsee asettamaan samaan aikaan kun itse kohde on käynnissä. Tavallisen vedonlyönnin ja live-betsien sujuva yhteistyö onkin nykyään sivustolle äärimmäisen tärkeää, joten on hyvä että se on hoidettu myös Fastbetillä kuntoon. Voit löytää Live Vedot -osaston Fastbetin vedonlyöntisivuston vasemmasta ylänurkasta päämenupalkin alta. Ainoa negatiivinen seikka tässä tapauksessa onkin se, että kyseinen painike on hieman piilossa, ja sen olisi kyllä voinut asettaa vähän selkeämminkin näkyville.

Live-vetojen osalta sivusto on tehnyt hyvää työätä tämän kokoluokan sivustoksi, sillä kohteita on saatavilla lähes yhtä paljon kuin kovimmillakin sivustoilla. Jokaisesta saatavilla olevasta live-kohteesta voi myös löytää paljon erilaista pelattavaa, joten tältä osin Fastbet selviää vähintäänkin puhtain paperein. 

Sivusto

Niin kuin aivan jutun alussa jo mainittiinkin, Fastbetin vahvuus on sen nimen mukaisesti nopeasti toimiva sivusto, joka toimii muun muassa Bethardilta tutulla alustalla. Mikään asia mitä sivustolla teet ei oikeastaan kestä kovinkaan kauaa joka on erittäin nopea tie mieluisaan pelikokemukseen. Nopean pelaamisen saitti on myös ilahduttavan yksinkertainen, ja kaikki informaatio joka on betsien lyömisen kannalta olennaista näkyy koko ajan silmiesi edessä. Eksymisestä ja suuresta hämmentymisestä ei siis ole vaaraa!

Suomalaisiin pelaajiin panostaminen näkyy myös kielivalikoimassa, ja voitkin nautiskella Fastbetistä sujuvasti kotimaisella. Perustajien kädennälki näkyy siinä että sivustoa ei selvästikään olla käännetty suomeksi jostain muusta kielestä joka on harvinaista vedonlyöntialalla. Suomen lisäksi kielivalikoimaan lukeutuvat muun muassa englanti, ruotsi ja saksa. Käyttäjäystävällisyyteen on muutoinkin panostettu, sillä rekisteröitymisvapaana sivustona sen kaikki toiminnot on rakenneltu kasaan johdonmukaisesti ja kaiken kaikkiaan yksinkertaiseen malliin. Helppokäyttöisyys onkin ollut selvästi sivuston ykköstavoite, ja tässä on onnistuttu.

Käytettävyyden lisäksi pelikokemukseen vaikuttaa totta kai myös sivuston tyyli. Tämä onkin onneksi Fastbetillä hyvällä mallilla taivaansinisen ja vaalean + tumman tyylikkäällä sekoituksella. Sivuston logon joka on tappiin asti vedetty kierroslukumittari voi myös löytää ympäriinsä siroteltuna. Mitään pahaa sanottavaa Fastbetistä ei lookin osalta ole vaikka modernimmankin näköisiä sivustoja totta kai löytyy.

FastBet Mobiili

Suomi on Nokian perustajamaana pyhä mitä kaikenlaiseen mobiili-tekemiseen tulee, ja tämä pätee ilahduttavasti myös suomalaistaustaiseen Fastbetiin. Voitkin nauttia sivuston lähes kaikista palveluista sulavasti myös mobiilissa ilman minkään sortin pakollista sovelluslatausta. Fastbetin responsiiviset mobiilisivut mukautuvat loistavasti näytön kuin näytön kokoon, joten pelasit sitten tabletilla, älypuhelimella tai tutulla ja turvallisella tietokoneella suomalaisvoimin perustettu saitti toimii kuin se kuuluisa junan vessa!

Betsien lyöminen mobiilissa onnistuu aivan yhtä helposti kuin pöytäkoneversiossakin ja kuten Fastbet-nimi velvoittaakin kaikki toimii myös äärimmäisen nopeasti. Jos sivuston lataaminen siis tökkii se johtuu sinun huonosta internet-yhteydestä! Vetojen lyömisen ohella mobiilissa luonnistuu kätevästi myös talletukset ja kotiutukset, ja rekisteröitymisvapaana sivustona rahansiirtojen helppous onkin sen ehdottomia vahvuusalueita.

Jos siis haluat tehdä talletukset ja kotiutukset nopeasti puhelimellasi tai muulla mobiililaitteella, on Fastbet ehdottomasti ykköspelipaikkoja juuri sinulle.

Maksutavat

Aiemmin Fastbetiltä löytyi vaikka kuinka suuri litanja erilaisia maksutapoja talletusten ja kotiutusten tekemiseen, mutta tällöin se ei toiminutkaan rekisteröitymisvapaana vedonlyöntisivustona. Comebackin myötä Fastbetiin tehdyt, suurimmat muutokset koskevatkin juuri talletusten ja kotiutusten -sektoria, sillä tässä tapauksessa tarjolla onkin vain verkkopankkisiirrot rahamäärien liikuttamiseen.

Fastbetillä talletukset ja kotiutukset hoituvatkin nyt vain ja ainoastaan Trustly-palvelun kautta, eli luottokortteja, nettilompakoita tai muita maksutapoja ei rahan liikuttamiseen voi siis enää käyttää. Joidenkin mielestä tämä voi olla jopa heikkous, sillä maailmasta löytyy tottakai monia vedonlyöjiä, jotka käyttävät vaikkapa Skrilliä ja Netelleriä pelitiliensa saldon hallinnassa. Urheiluveikkaus.com ei kuitenkaan näe tätä muutosta heikkoudeksi, vaan itseasiassa suureksi vahvuudeksi, jolla Fastbet nousee lukuisten kilpailijoidensa yläpuolelle.

Nimittäin, koska Fastbetillä käytetään talletusten tekemiseen verkkopankkitunnuksia, aukeaa sinulle oma pelitili sivustolle automaattisesti heti avaustalletuksen hyväksymisen jälkeen. Näin ollen tätä pelitili onkin linkitettynä suoraan sinun omaan verkkopankkitunnuksiisi, jolloin pääset tietty myös kirjautumaan myöhemmin takaisin Fastbet-tilillesi samoja verkkopankkitunnuksia käyttäen - samaan tapaan kuin vaikkapa vero.fi -palveluun sisäänkirjautuessa. Tämä verkkopankkitunnusten käyttö johtaakin myös sitten siihen, että kotiutukset hoituvat Fastbetiltä salamannopeina pankkisiirtoina suoraan verkkopankkitilillesi, eikä voittorahojen saapumista tarvitse odotella kuin noin 5-15 minuuttia!

Ja mitään henkilöllisyyden varmentamisia ei tarvitse kotiutusten lomassa suorittaa, koska verkkopankkitunnus käyttö hoitaa jo itsessään tämän henkilöllisyyden vahvistamisen automaattisesti kotiutusta pyytäessä. Kotiutukset ovatkin siis tässä tapauksessa sekä helppoja että helkutin nopeita!

Talletustavat:

- Trustly (verkkopankkitalletukset)

Kotiutustavat:

- Trustly (verkkopankkikotiutukset)

Asiakaspalvelu

Nopeuden lähes pakonomainen palvonta jatkuu Fastbetillä myös asiakaspalvelun osalta, ja vastauksia kaikkiin kasinolla kohtaamiisi kysymyksiin onkin saatavilla saman tien monella eri tapaa. Suomalainen tiimi on erittäin ammattitaitoinen ja osaa selvittää hieman kiperämmätkin pulmat varsin pikaisesti. 

Voit ottaa yhteyttä Fasbetin avuliaaseen asiakaspalveluun kolmella tapaa: sähköpostitse, puhelimitse tai live chat -palvelun välityksellä. Suomalainen asiakaspalvelutiimi on palveluvalmiina Fastbetillä joka arkipäivä klo 09:00-00:00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä aina klo 12:00-21:00 välisinä aikoina. Mikäli sinulla on tarvetta ottaa asiakastukeen yhteyttä näiden kellonaikojen ulkopuolella, on Fastbetin englanninkielinen asiakaspalvelutiimi tavoitettavissa joka päivä kellon ympäri.

Urheiluveikkauksella me suosittelemme lukijoillemme live-chatin käyttöä aina kun se vain mahdollista on, sillä se on useaan otteeseen huomattu nopeimmaksi ja käytännöllisimmäksi tavaksi saada jeesiä vedonlyöntisivustolla kuin sivustolla. Jos kuitenkin haluat kirjoittaa viestisi Fastbetin asiakastukeen sähköpostin muodossa, voit laittaa tuon viestin liikkeelle osoitteeseen [email protected].

Yhteenveto

Fastbetin paluu verdonlyöntikartalle oli Urheiluveikkaus.comille erittäin mieleinen yllätys, ja uskomme, että myös muutkin vedonlyönnin ystävät toivottavat sen näihin karkeloihin takaisin ilomielin. Kyseessä onkin SpeedyBetin ohella ehdottomasti laadukkain rekisteröitymisvapaa vedonlyöntisivusto, joten omassa kategoriassaan se heilahtaa heti aivan kärkijoukkoihin. Ja ainakin sivustomme arvostelutiimin mielestä se voidaan laskea ykköskorin vedonlyöntisivustoksi myös ihan kaikkien peliyhtiöiden vertailussa.

Ja juuri kilpakumppanistaan Speedybetistä uutuuttaan kiiltävä Fastbet onnistuu erottumaan sillä, että se tarjoaa yhtenä harvana rekisteröitymisvapaana vedonlyöntisivustona myös vedonlyöntibonuksia uusille pelaajilleen. Kaikki uudet pelaajat saavatkin aina 5 euroa käteistä rahaa pelitililleen (ilman kierrätysvaatimuksia) jokaisesta vedonlyönnissä vähintään 1.80 kertoimella kierrätetystä 100 eurosta. Voitkin suorittaa tämän kierrätysvaatimuksen läpi tässä tapauksessa yhteensä kymmenen kertaa, joten saat täten kerättyä pelkästään veikkaamalla 50 euron käteisraha-palautukset omalle tilillesi.

Voitkin nautiskella Fastbetillä edelleen loistavasta pelikohdevalikoimasta laadukkaiden kertoimien kera. Samalla sivusto onnistuu myös lunastamaan nimessä asettamansa lupauksen nopeudesta, ja puhtaan vauhdin lisäksi kehuja on annettava myös hyvin pelittävästä alustasta ja sivuston selkeydestä. Urheiluveikkauksen toimitukselta lähteekin Fastbetin suuntaan edelleen iso peukutus!

FastBet kommentit

Fastbetillä kaikki pelaajat saavat automaattisia 5€ käteispalautuksia vedonlyöntibonuksina, mikäli tehty ensitalletus on ollut vähintään 20 euroa.

Eli, tee alkuun rekisteröitymisvapaasti 20 euron ensitalletus, ja aloita vetojen lyöminen Fastbetillä. Heti, kun olet kierrättänyt yhteensä 100 euroa (1.80 minimikertoimella) vedonlyönnin parissa, saat Fastbetiltä tilillesi 5 euron rahaa - ilman kierrätysehtoja. Näitä 5 euron käteispalautuksia onkin tarjolla saman kaavan mukaisesti peräti 10 perättäistä, eli käteistä rahaa napsuu siis vedonlyönnin lomassa tilillesi yhteensä 50 euron edestä!

Näin lunastat FastBetin vedonlyöntibonukset:

  1. Siirry FastBetin verkkosivuille.
  2. Klikkaa "Talleta" -painiketta, ja tee vähintään 20€ ensitalletus verkkopankkitunnuksiasi käyttämällä.
  3. Saat ensimmäisen 5€ käteispalautukset heti, kun olet kierrättänyt 100 euroa Fastbetin vedonlyönnissä vähintään 1.80 kerrointasolla.
  4. Voit lunastaa tällä tavoin 5€ käteispalautuksia yhteensä 10 kertaa - eli 50 euron edestä!

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto FastBet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

FastBet Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole FastBet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei FastBet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää FastBet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän FastBet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat FastBet -vedonlyöntisivusta.

Palaute