Keskiviikon supermonivedossa on neljä ottelua Valioliigasta. Ennakolta otteluissa on selviä suosikkeja ja murskavoitotkin ovat mahdollisia. 1. Manchester U-Everton: Unitedin kausi ei ole totutulla tavalla edennyt ja joukkue onkin vasta sarjassa kahdeksantena. Everton on sarjan viidentenä ja hävinnyt ainoastaan kerran tällä kaudella. United on kotona ottelun selkeähkö suosikki. Tasainen ottelu on tiedossa.

2. Arsenal-Hull: Arsenal on hyvässä iskussa ja johtaa Valioliigaa. Joukkueen puolustus on ollut loistava ja ovat päästäneet ainoastaan kymmenen maalia. Hull otti viikonloppuna kotivoiton Liverpoolista ja saa tästä varmasti virtaa. Arsenal on kuitenkin kotonaan todella selvä suosikki ja joukkue voittanee pelin vähintään parilla maalilla.

3. Sunderland-Chelsea: Sunderlandin kausi on ollut surkea ja joukkue on sarjan viimeisenä. Maalien tekeminen tuntuu olevan vaikeaa ja omissakin soi liikaa. Chelsea on sarjan parhaita joukkueita ja joukkue tekee maaleja ja päästää vähän. Chelsea on vieraissakin selkeä suosikki ja todennäköisesti voittaa ottelun.

4.West Bromwich-Manchester C: Manchester City on tehnyt hurjan määrän maaleja otteluissaan ja ollut hyvässä iskussa. Joukkue on sarjan suosikkeja ja tämän ottelun selkeähkö suosikki. West Bromwich on kotonaan hyvä ja joukkue on pystynyt useasti venymään isompia vastaan. Cityn voitot ovat kuitenkin lähtökohdat.

Supermoniveto 5: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

ManU-Everton

Koti

1,2,3

Vieras

0,1,2

2

Arsenal-Hull

Koti

2,3,4

Vieras

0

3

Sunderland-Chelsea

Koti

0,1

Vieras

2,3,4

4

West Bromwich-ManC

Koti

1,2,

Vieras

1,2,3

Supermoniveto 5: panos 0,05e - hinta 48,60€