Torstain supermonivedossa on neljä kohdetta Liigasta ja lisärahaa jaossa, joten kertoimet normaalia suuremmat. Jatkuuko SaiPan lento? Entä jatkuuko Pelicansin alamäki? 1. Ilves-SaiPa: Ilveksen loistava kauden alku on kääntynyt syöksyyn ja joukkue onkin neljän ottelun tappioputkessa. SaiPan lento on jatkunut edelleen ja joukkueen suoritustaso on illasta toiseen hyvä. Saipa lähtee otteluun nykyvireisenä myös vieraissa suosikkina.  

2. KalPa-Pelicans: Kummallakaan joukkueella ei ole tällä hetkellä helppoa. KalPa on paremmassa vireessä, mutta maalien teko tuntuu olevan edelleen vaikeaa. Pelicansin huikea alku kausi on kääntynyt melkoiseen syöksyyn. KalPa on ottelun suosikki kotonaan ja ottelussa ei varmasti montaa maalia nähdä.

3. JYP-HPK: JYP alkaa hiljalleen pääsemään kunnolla vireeseen ja pelitapa alkaa toimimaan, tästä osoituksena tiistainen ottelu Raumalla, jossa joukkue oli selvästi parempi. HPK:lla on kaksi niukkaa voittoa alla, mutta maalien tekeminen on tervanjuontia. JYP on joukkueista selvästi laadukkaampi ja kotonaan suvereeni suosikki.

4.Ässät-HIFK: HIFK on vaikean kauden alun jälkeen äitynyt hyvään iskuun ja onkin nyt viiden ottelun voittoputkessa. Viimeiseen kuuteen otteluun joukkue on päästänyt ainoastaan 10 maalia, tiivistyneen puolustuksen ja varsinkin maalivahti Ville Husson ansiosta. Ässien paletti on sekaisin ja joukkuetta vaivaa loukkaantumiset. Varsinkin maalien teko tuntuu olevan Porilaisille tällä hetkellä liian vaikeaa.

Supermoniveto 6: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Ilves-SaiPa

Koti

1,2

Vieras

2,3,4

2

KalPa-Pelicans

Koti

1,3

Vieras

0,1,2

3

JYP-HPK

Koti

3,4,5

Vieras

0,2

4

Ässät-HIFK

Koti

1,2

Vieras

1,2,4

Supermoniveto 6: panos 0,05e - hinta 64,80€