Keskiviikon Minivakio kattaa kahdeksan ottelua Mestarien liigasta. Ennakolta rivi vaikuttaa suhtellisen selkeältä, mutta haetaan pari yllätystä mukaan.

1.  Zenit-Porto 1x2 Tärkeä ottelu molemmille tiedossa, sillä nämä kaksi taistelevat toisesta jatkopaikasta Atletico Madridin takana. Zenit on kotiedun puolesta suosikki ja Pietari ei varmasti ole helppo paikka pelata. Tasainen ottelu tiedossa, jossa on kaikki mahdollista. Kohde tukkoon. 2.  Barcelona-Milan 1x Barcelona selkeä suosikki otteluun, mutta Milan pystyy venymään. Edellinen kohtaaminen Milanossa päättyi tasan 1-1. Barcelonan peliprosentit ovat sen verta korkeat, että varmistetaan kotivoitto ristillä.

3. Ajax-Celtic 1x2 Nämä kaksi taistelevat lohkon kolmospaikasta ensisijaisesti. Edellisen ottelun Celtic voitti kotonaan niukasti 2-1. Ajax kotiedun turvin lievä suosikki. Kaikki mahdollista, joten lyödään kohde tukkoon.

4. Basel-Steaua 1x2 Baselilla on pieni mahdollisuus taistella lohkon toisesta sijasta. Edellinen kohtaaminen parin välillä päättyi 1-1. Basel on ottelun suosikki, mutta yli 60% pelattuna ei kelpaa varmaksi. Haetaan rohkeasti yllätystä mukaan ja lyödään kohde tukkoon.

5. At.Madrid-AustriaW 1 Atletico Madrid on ottelun niin suuri suosikki, ettei kohde kaipaile varmistuksia.

6. Chelsea-Schalke 1 Chelsea on ottelun selkeä ennakkosuosikki materiaalin ja kotiedun puolesta. Edellinen kohtaaminen päättyi Chelsean 0-3 vierasvoittoon. Kotivoitto ei kaipaa varmistuksia.

7. Napoli-Marseille 1 Tässäkin ottelussa kotijoukkue selkeä suosikki. Materiaali ja kotietu puoltaa Napolia paljon. Kotivoitto ei varmistuksia kaipaa.

8. Dortmund-Arsenal 1 Tässä on loistava varman paikka. Dortmundia ei ole pelattu kuin 42%, ja on kumminkin ottelun selkeähkö suosikki. Parempi materiaali ja kotietu ovat vahvasti Dortmundin puolella. Kotivoitto kelpaa varmaksi.

Urheiluveikkauksen vihjerivi Minivakio 4

 #

Kohde

1

X

2

1.

Zenit-Porto

1

X

2

2.

Barcelona-Milan

1

X

 

3.

Ajax-Celtic

1

X

2

4.

Basel-Steaua

1

X

2

5.

At.Madrid-AustriaW

1

 

 

6.

Chelsea-Schalke

1

 

 

7.

Napoli-Marseille

1

 

 

8.

Dortmund-Arsenal

1

 

 

Rivin hinta 0,50€ - järjestelmärivi 27,00€