Keskiviikon Mestarien liigan supermonivedossa on ennalta veikattuna selvät sävelet tiedossa. 1. Barcelona-Milan: Parivaljakon edellinen kohtaaminen parisen viikkoa sitten päättyi 1-1 tasapeliin Milanossa. Barcelona on ottelun suosikki ja hallinutkin parin aiempia kohtaamisia varsinkin kotikentällään. Milanin mahdolliset yllätykset, tai venyminen tasapeliin nostattaisi kertoimia.

2. Dortmund-Arsenal: Parisen viikkoa sitten joukkueet kohtasivat edellisen kerran ja Dortmund nappasi 1-2 vierasvoiton. Dortmund on materiaaliltaan joukkueista parempi ja todella vahva kotonaan. Saksa ei ole helppo paikka koskaan pelata ja kotivoiton kautta lähdetään.

3. Napoli-Marseille: Napoli lähtee selkeänä suosikkina otteluun ja voitti myös parin edellisen kohtaamisen Marseillessa 1-2. Materiaali ja kotietu on vahvasti Napolin puolella ja kotivoitot, jopa selkeät sellaiset ovat lähtökohta.

4.Chelsea-Schalke: Chelsean kone on viime aikoina puksuttanut eteenpäin vahvasti. Viikonloppuna tosin hävisi Valioliigassa Newcastlen vieraana, mutta joukkueella oli taatusti tämä ottelu mielessä. Edellinen kohtaaminen päättyi Chelsean 0-3 voittoon. Chelsean materiaali ja vahva kotietu tuovat kotivoiton, jopa useammalla maalilla.

Supermoniveto 5: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Barcelona-Milan

Koti

1,2,3

Vieras

0,2

2

Dortmund-Arsenal

Koti

2,3

Vieras

0,1

3

Napoli-Marseille

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

4

Chelsea-Schalke

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

Supermoniveto 5: panos 0,05e - hinta 43,20€