Tarjolla on 10 kohteen kiekkovakio joka koostuu yön NHL-peleistä. Haastava rivi tiedossa, kuten NHL:ssä yleensä on tapana.

  1. Pittsburgh-San Jose 1x2 Kaksi sarjan huippujoukkuetta kohtaavat ja molemmat ovat kovassa iskussa. Pittsburgh on ottelun suosikki kotiedun turvin, mutta tämä kohde on aivan ympäripyöreä ja jatkoaika ei ole kaukana. Lyödään kohde tukkoon. 2.  Buffalo-Rangers x2 Rangers on materiaaliltaan selkeästi parempi ja vieraissakin selvä suosikki. Buffalon kausi on ollut karmea ja joukkue on pystynyt normaalilla peliajalla nappaamaan ainoastaan kaksi voittoa. Rangersin peli ailahtelee ja sitä on pelattu miltei 70% joten varmistetaan vierasvoitto ristillä.

3. Toronto-Dallas 1 Toronto on joukkueista materiaalin puolesta parempi ja kotona selkeähkö suosikki. Toronton peli ei ole viime aikoina ollut aivan uomissaan, Dallas on puolestaan neljän ottelun pisteputkessa. Peliprosentit ei ole kotivoitolla kovinkaan korkeat, joten tästä saa hyvän kotivarman.

4. Montreal-Boston x2 Boston on sarjan parhaimpia joukkueita ja päästää äärettömän vähän maaleja tiukan puolustuksen ja Tuukka Raskin ansiosta. Montreal on pelaa hyvää kautta ja on nyt viiden ottelun voittoputkessa. Boston on kuitenkin vieraissa lievä suosikki ja takuuvarma suorittaja. Lähdetään vierasvoiton kautta ja varmistetaan ristillä.

5. Florida-Winnipeg 1 2 Molemmat joukkueet kuuluvat sarjan häntäpäähän. Winnipeg ei ole ollut erikoinen vierailija, eikä Florida erikoinen kotonaan. Ympäripyöreä ottelu, jossa Winnipeg on lievä suosikki viime aikojen paremman vireen ansiosta. Otetaan kotivoitto mukaan ja tällä saataisiin rivin arvoon hyvä noste.

6. Tampa Bay-Ottawa 1 2 Tampa on loistavan kauden alun jälkeen ajautunut lievään alamäkeen. Joukkueen tärkein lenkki ja ykköstykki Steven Stamkosin loukkaantumisen myötä joukkue menetti maalinteko voimaa mielettömästi. Ottawan peli ailahtelee, mutta joukkueella on huippuyksilöitä. Tampa on ottelun suosikki, mutta peliprosentit ovat lähempänä 70%, joten vierasvoitosta saataisiin oiva lisä rivin arvoon.

7. Nashville-Carolina 2 Kummankaan joukkueen peli ei ole vakuuttanut. Nashvillellä oli hyvä vaihde menossa, mutta nyt on kolmen ottelun tappioputki päällä. Carolina voitti edellisessä ottelussaan vieraissa Washingtonin 1-4 ja sai tästä varmasti virtaa. Otetaan reilu 20% pelatusta Carolinasta rohkea ideavarma.

8. Minnesota-Chicago x2 Chicagon meno on ollut melko vakuuttava ja joukkue on mättänyt maaleja reilusti yli kolmen maalin keskiarvolla. Minnesotan peli oli hyvässä uomissa, mutta sitten joukkue ajautui tappioputkeen, jonka saivat edellisessä ottelussa katkaistua. Chicago on materiaaliltaan parempi ja vieraissakin suosikki. Varmistetaan vierasvoitto ristillä.

9. St.Louis-Islanders 1 St.Louis on sarjan parhaimpia kokonaisuuksia ja kotonaan äärimmäisen kova. Vaikka peliprosentit kotivoitolle ovat suuret, en näe Islandersilla ottelussa mahdollisuuksia.

10. Edmonton-Colorado x2 Colorado jatkaa hyvässä vireessä ja edellisestä viidestä ottelusta se on voittanut neljä. Edmonton kulkee melkoista vuoristorataa, eikä hommaa meinaa lähteä toimimaan. Kotona Edmonton on ollut umpisurkea. Vierasvoitto on lähtökohta ja se varmistetaan ristillä.

Urheiluveikkauksen vihjerivi Kiekkovakio 4

 #

Kohde

1

X

2

 

Pittsburgh-San Jose

1

X

2

 

Buffalo-Rangers

 

X

2

 

Toronto-Dallas

1

 

 

 

Montreal-Boston

 

X

2

 

Florida-Winnipeg

1

 

2

 

Tampa Bay-Ottawa

1

 

2

 

Nashville-Carolina

 

 

2

 

Minnesota-Chicago

 

X

2

 

St.Louis-Islanders

1

 

 

 

Edmonton-Colorado

 

X

2

Rivin hinta 0,20€ - järjestelmärivi 38,40€ Minivakion kanssa yhteensä 48,00€