Torstain vakio koostuu Eurooppa-liigasta. Useampaa joukkuetta on peliprosenttien mukaan suosittu liikaa, joten haetaanpa rivin nostattajia.

1.  PSV-D.Zagreb 1 PSV on joukkueista laadukkaampi ja kotiedun turvin selkeä suosikki. Edellinen kohtaaminen päättyi 0-0 tasapeliin. Uskotaan kotihurmoksen siivittävän PSV voittoon ja näin ollen varmistusta ei tarvita. 2.  Standard-Salzburg 1x2 Salzburg on voittanut kaikki kolme otteluaan ja on lohkon kärkipaikalla. Standardin on voitettava tämä peli, jos mielii vielä taistella jatkopaikoista. Ympäripyöreä kohde, jossa Salzburgille ristikin olisi hyvä tulos. Kohde tukkoon. 3. Pandurii-Fiorentina x2 Fiorentina on selkeä suosikki ja voittanut kaikki kolme otteluaan. Fiorentinaa on pelattu peliprosenteissa sen verran paljon, ja Romania ei ole helppo paikka pelata, että varmistetaan yllätys ristillä.

4. MaccabiTA-Frankfurt 1x Frankfurt on voittanut kaikki kolme otteluaan, päästämättä maaliakaan. Tel Aviv ei ole helpoimpia paikkoja pelata ja Maccabi on kotona vahva. Lähdetään kotimenestyksen kautta ja varmistetaan ristillä.

5. Esbjerg-Elfsborg 1 2 Esbjerg voitti edellisen kohtaamisen vieraskentällä 1-2. Materiaaleissa ei isompaa eroa ole ja Esbjerg on kotietunsa takia suosikki. Elfsborgin on voitettava ottelu, jos mielii vielä jatkopaikasta taistella. Lähdetään siitä, että loppuun asti hyökätään ja ottelu ei pääty tasan.

6. St Gallen-Valencia x2 Valencia on ottelun selkeähkö suosikki ja voitti edellisen kohtaamisen kotonaan 5-1. St Gallenilla on varmasti näyttöhaluja murskatappion jälkeen. Vierasvoitto on kuitenkin lähtökohta, mutta varmistetaan ristillä, joka myös nostattaisi hyvin rivin arvoa.

7. Guimaraes-Betis 1 Ottelussa melko tasaiset lähtökohdat. Betis voitti edellisen kohtaamisen kotonaan 1-0 ja johtaa näin ollen lohkoa. Kotietu on näissä on tärkeä ja kun peliprosentit on melko tasan, saa kotivoitosta hyvän ideavarman.

8. Sevilla-Slovan L 1x Sevilla on materiaalin ja kotiedun puolesta selkeä suosikki. Edellinen kohtaaminen Tsekeissä päättyi tasapeliin. Liberec pystynee puolustamaan tiukasti, ja kotivoittoa kun on pelattu yli 70%, varmistetaan ristillä isomman rahan toivossa.

9. Estoril-Freiburg 1 Kumpikaan joukkue ei ole voittanut vielä otteluakaan. Freiburg on kahdesti pelannut tasan, Estoril kerran. Tässäkin ottelussa peliprosentit suhteellisen tasaiset, joten kotivoitosta saa hyvän ideavarman.

10. NK Rijeka-Lyon x2 Edellinen ottelu päättyi Lyonin voittoon 1-0 Ranskan maaperällä. Lyon taistelee lohkon voitosta ja on materiaaliltaan parempi. Vieraiden peliprosentit ovat sen verran korkealla, ja kun Lyonilla on ollut maalinteko vaikeuksia, varmistetaan vierasvoitto ristillä.

11. Tottenham-Sheriff 1 Tasoero joukkueiden välillä todella suuri Tottenhamin hyväksi. Kotietukin takaa Tottenhamin voiton. Ei varmistusta.

12. Lazio-ApollonFC 1x  Lazio on ottelun selkeä suosikki. Apollonilla on ollut tiukka puolustus ja Laziokin on sortunut tasapeleihin. Molemmilla on ottelussa panosta, ja kun Laziota on pelattu yli 70%, varmistetaan kohde ristillä.

Urheiluveikkauksen vihjerivi Jalkapallovakio 6

 #

Kohde

1

X

2

1.

PSV-D.Zagreb

1

 

 

2.

Standard-Salzburg

1

X

2

3.

Pandurii-Fiorentina

 

X

2

4.

MaccabiTA-Frankfurt

1

X

 

5.

Esbjerg-Elfsborg

1

 

2

6.

St Gallen-Valencia

 

X

2

7.

Guimaraes-Betis

1

 

 

8.

Sevilla-Slovan L

1

X

 

9.

Estoril-Freiburg

1

 

 

10.

NK Rijeka-Lyon

 

X

2

11.

Tottenham-Sheriff

1

 

 

12

Lazio-ApollonFC

1

X

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 38,40€ Minivakion kanssa yhteensä 43,20€