Tarjolla on kuuden kohteen minivakio EHT-otteluista ja jännitettävää on kolmelle illalle. Lähdetään Leijonien menestyksen kautta hakemaan riviä kotia.

1.  Venäjä-Suomi x2 Tsekin turnauksessa Suomi yllätti Venäjän 2-0. Nyt Suomella on huomattavasti kovempi nippu kasassa ja suosikki kotiturnauksen voittajaksi. Venäjä on aina vaarallinen ja yksilötaitoa löytyy. Varmistetaan Suomen voitto ristillä. 2.  Ruotsi-Tsekki 1x2 Ruotsi voitti Tsekin turnauksen kohtaamisen 3-0. Ruotsi lähtee tähänkin otteluun suosikkina ja saa kotiedun, kun ottelu pelataan Ruotsissa. Ruotsilla on kuitenkin poisjääntejä ja Tsekki on aina vaarallinen kun peli päälle sattuu. Ohipeli Ruotsin voitosta nostaisi rivin arvoa. Kohde tukkoon.

3. Ruotsi-Venäjä 1 2 Venäjä on ottelun suosikki, mutta sen esitykset EHT:ssa on ailahdelleet. Ympäripyöreätä on ja Ruotsin voitto nostattaisi arvoa.

4. Suomi-Tsekki 1 Suomi on ottelun selkeä suosikki. Suomen materiaali on parempi ja kotietu vahva. Kohde ei kaivanne varmistuksia.

5. Tsekki-Venäjä x2 Tämä on aina kiihkeä pari, jossa voi sattua ja tapahtua. Venäjä lähtee otteluun suosikkina, mutta Tsekki ei myy nahkaansa halvalla. Lyödään tukkoon.

6. Suomi-Ruotsi 1 Tsekin turnauksessa Suomi murskasi Ruotsin peräti 5-0. Nyt joukkue on vielä vahvempi ja kotiturnaus, jossa ei anneta Ruotsille saumoja yllättää. 

Urheiluveikkauksen vihjerivi Kiekkovakio 6

 #

Kohde

1

X

2

1.

Venäjä-Suomi

 

X

2

2.

Ruotsi-Tsekki

1

X

2

3.

Ruotsi-Venäjä

1

 

2

4.

Suomi-Tsekki

1

 

 

5.

Tsekki-Venäjä

 

X

2

6.

Suomi-Ruotsi

1

 

 

Rivin hinta 0,50€ - järjestelmärivi 18,00€