Kiekkovakiossa 11 kohdetta NHL: stä. Peliprosenttien perusteella löytyy melko suuria suosikkeja, mutta NHL:ssä ei kaikki mene niin kuin useimmiten luullaan.

1.  Los Angeles-Buffalo 1x Los Angeles on ottelun suurehko suosikki materiaalin ja kotiedun puolesta. Los Angelesin peli ei kumminkaan ole ollut kovin vakuuttavaa ja Buffalo saattoi edellisestä San Josen vierasvoitosta saada hyvää boostia. Kotivoitto on lähtökohta, mutta varmistetaan ristillä ja näin saataisiin mukavaa rivin arvon nostoa. 2.  Washington-Minnesota x2 Molemmat joukkueet lähtevät otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Edellisessä ottelussa myös Minnesotan ykköstähdet saivat hanoja auki. Washington on ottelun niukka suosikki kotiedun turvin, mutta Minnesotan kokonaispaketti on parempi. Joten vierasvoitto on lähtökohta ja varmistetaan ristillä. 3. Ottawa-Montreal 1x Montreal on hyvän alkukauden jälkeen joutunut kolmen ottelun tappioputkeen. Ottawa puolestaan katkaisi edellisessä ottelussa oman tappioputkensa. Tasainen ottelu, jossa kotijoukkue suosikki.

4. Boston-Florida 1 Boston on ottelun suuren suuri suosikki. Materiaali on selkeästi parempi ja pelkkä maalivahti peli on Bostonilla ylivertainen verrattuna Floridaan. Boston on myös kotona erittäin vahva ja kotivoitto ei kaipaa varmistusta.

5. Carolina-Islanders 2 Carolina katkaisi edelliseen otteluun tappioputkensa. Carolina tuskailee maalinteon kanssa ja ykkös maalivahti Cam Wardin loukkaantuminen on näkynyt omassa päässä. Islanders on pelannut tasaisemmin ja heidän ykköstähtensä ovat olleet hyvässä tikissä. Otetaan Islandersista ideavarma.

6. Philadelphia-New Jersey 1 Molempien kauden alku on ollut todella vaikea. Varsinkin Philadelphia on odotuksiin nähden ollut todella vaisu. Pikkuisen on valoa tunnelin päässä näkyvissä. New Jersey on ollut vieraissa umpisurkea ja päästänyt miltei neljä maalia ottelua kohden. Philadelphia on joukkueista parempi ja kotiedun turvin ottaa voiton.

7. Columbus-Rangers 2 Rangersin nousu on viimeinkin alkanut ja joukkue on voittanutkin edellisestä viidestä ottelustaan neljä. Columbus on puolestaan ajautunut neljän ottelun tappioputkeen. Viime aikojen vireystilan ja paremman materiaalin turvin Rangersista saa suhteellisen vähän pelattuna, hyvän ideavarman.

8. Tampa Bay-Edmonton 1 Tampa Bay on ottelun selkeä suosikki ja joukkue on pelannut loistavan alkukauden. Tampa on Itäisen konferenssin toisena. Edmonton on puolestaan Läntisen konferenssin viimeisenä ja oma pää on vuotanut pahasti. Tampaa on pelattu paljon, mutta joukkue on hyvässä tikissä ja kotivoitto ei tarvinne varmistusta.

9. Detroit-Dallas 1x2 Detroit on ottelun suosikki paremman materiaalin ja kotiedun puolesta. Dallas on ollut viime ajat hyvässä vireessä ja pelannut paljon jatkoaikoja. Detroitin peliprosentit (63%) eivät houkuta jättämään varmaksi. Joten kohde tukkoon.

10. St.Louis-Calgary 1x St.Louis on ottelun selkeä suosikki. St.Louis on hyvä kotijoukkue ja on materiaaliltaan luokkaa parempi kuin Calgary. Calgary on ailahdellut ja välillä pystynyt venymisiin, kuten Chicagon vieraana otti voiton. Kotivoitto on lähtökohta, mutta varmistetaan ristillä, jolla saataisiin hyvä noste voittoihin.

11. San Jose-Vancouver 1x2 San Josen kauden alku oli huikaiseva, mutta nyt joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa. Vancouver on puolestaan pelannut tasaisen varmasti. San Jose on suosikki, mutta kaikki on mahdollista. Kohde reilusti tukkoon.

 Urheiluveikkauksen vihjerivi Kiekkovakio 3

 #

Kohde

1

X

2

1.

Los Angeles-Buffalo

1

X

 

2.

Washington-Minnesota

 

X

2

3.

Ottawa-Montreal

1

X

 

4.

Boston-Florida

1

 

 

5.

Carolina-Islanders

 

 

2

6.

Philadelphia-New Jersey

1

 

 

7.

Columbus-Rangers

 

 

2

8.

Tampa Bay-Edmonton

1

 

 

9.

Detroit-Dallas

1

X

2

10.

St.Louis-Calgary

1

X

 

11.

San Jose-Vancouver

1

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 28,80€ Minivakion kanssa yhteensä 30,40€