1. Swansea – Man C: Swansean ote on lähtenyt raiteiltaan, eikä vähiten loukkaantumissuman vuoksi. Kovassa otteluruuhkassa loukkaantumisilla on suurempi merkitys. Myös City kärsii poissaoloista, mutta laaja materiaali kestää tämän. Materiaaliltaan vieraat ovat huomattavasti edellä ja ottelun suursuosikkeja.

  2. Southampton – Chelsea: So'ton kärsii myös lukuisista loukkaantumista, joka näkyy eniten haparoivassa puolustuksessa. Chelsea on päässyt huippuiskuun juuri oikeaan aikaan. Vieraissakin siniset ovat selvähköjä suosikkeja kamppailuun.

  3. Arsenal – Cardiff: Cardiffin tilanne on surkuhupaisa: omistaja Vincent Tan hankkii pelaajakoordinaattoreita saunakavereista ja käskee heidän valita pelaajia syntymäajan perusteella. Päävalmentajan kyseenalaiset potkun ja Tanin sekoilu ei voi olla näkymättä myös kentällä. Arsenal on materiaalin puolesta monta luokkaa edellä ja ottelun supersuosikki.

  4. Man U – Tottenham: ManU on saanut pelinsä todella uomiin, mutta myös Spurs on piristynyt Andre Villas-Boasin potkujen jälkeen! Sunnuntain Stoke-ottelu oli parasta Spursia koko kaudelta. ManU on kotonaan suosikki, mutta voitoista huolimatta se ei vielä täysin vakuuta – se ei ole sama ManU mihin totuimme Sir Alex Fergusonin aikoina – nyt ManU voi myös hävitä kotonaan. Isännät ovat ottelun suosikkeja, mutta vierasmenestykset eivät olisi jättipaukku.

Supermoniveto 5: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Swansea – Man C

Koti

0,1

Vieras

2,3

2

Southampton - Chelsea

Koti

0,1,2

Vieras

1,2,3

3

Arsenal - Cardiff

Koti

3,4

Vieras

0,1

4

Man U - Tottenham

Koti

0,1,3

Vieras

0,2,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e