Kierroksen varmat: Arsenal

Arsenal on osoittanut taistelevansa todella tänä vuonna Valioliigan mestaruudesta. Varsinkin kotonaan, joukkue on äärimmäisen vahva. Supersuosikkina on turha varmistella.

Ideavarmat: Sunderland

Sunderlandin ottelu Cardiffia vastaan sai katastrofialun, mutta joukkue taisteli itsensä silti vierastasapeliin. Joukkue on selvästi piristynyt viime aikoina ja lähtee kotonaan otteluun suosikkina. Aston Villa sen sijaan on hukannut pelinsä täysin, eikä se osaa enää kääntää otteluita kotona, saati sitten vieraissakaan. Muutaman prosenttiyksikön alipelattu kotivoitto on loistava idea varmaksi.

Yllättäjät: Hull, Huddersfield

Liverpoolilla on raastavat vierasottelut Chelseata ja Cityä vastaan takana, molemmista tuli 2-1 tappiot. Hull on pelannut viime ajat loistavasti: kolmen tasapelin jälkeen ManU-ottelussa joukkue taisteli loppuun asti pisteistä ja seuraavana kotona kaatui Fulham peräti 6-0. Joukkueet kohtasivat joulukuun alussa, jolloin Hull oli 3-1 parempi. Kotonaan 'Pool on toki jättisuosikki, mutta valtavassa otteluruuhkassa, useista loukkaantumisista (Steven Gerrard, Daniel Sturridge..) kärsivällä joukkueella on suurempi riski kompastua. Haetaan hurjaa pommia Uudenvuodenpäivän kunniaksi!

Burnleyn suunta alkaa näyttämään pahasti alaspäin ja suuressa otteluruuhkassa ottelut ovat alkaneet kääntyä tappioiksi. Huddersfield ei ole paljon perustasoltaan perässä ja rumasti ylipelattu kotivoitto jätetään kokonaan riveistä pois.

Lue myös uusimmat Brittifutiksen uutiset Valioliiga.fi -sivustolta!

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Liverpool - Hull

1

X

2

2.

Stoke - Everton

 

X

2

3.

Crystal P - Norwich

1

 

 

4.

Sunderland – Aston Villa

1

 

 

5.

Fulham – West Ham

1

X

2

6.

Arsenal - Cardiff

1

 

 

7.

Southampton - Chelsea

 

 

2

8.

WBA - Newcastle

1

X

2

9.

QPR - Doncaster

1

 

 

10.

Burnley - Huddersfield

 

X

2

11.

Reading - Nottingham

 

 

2

12

Millwall - Leicester

1

 

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 21,60€Minivakion kanssa yhteensä 23,40€