Syyskuun vihjeissä jäätiin voitolle ja lokakuun vihjeetkin avaa pelin räväkästi - tarjontaa löytyy!

Kärpät – Ässät: Kärpät on pelannut alle odotetun, mutta ei kotona kuitenkaan huonosti. Ässät on ollut todella huono vierasjoukkue ja lähtee otteluun selvänä altavastaajana.

Ajax – AC Milan: Ajax on kotiedusta huolimatta tässä ottelussa altavastaaja. Milanilla on loukkaantumishuolia, mutta materiaali on silti Ajaxia vahvempi. Kerroin on sen verran kova vieraissa, että nostamme sen rohkeasti varmaksi saakka.

Celtic – Barcelona: Materiaaliero joukkueiden välillä on valtava. Celtic on paha kotijoukkue, mutta ei yksinkertaisesti omaa paljon mahdollisuuksia Blaugranaa vastaan. Pienemmälläkin kertoimella todella osuva vierasvoitto kannattaa pelata.

Dyn. Moscow – Cherepovets: Dynamo on SKA:n ohella KHL:ssä aivan omalla tasollaan. Cherepovetsin vieraspelaaminen on ollut todella vaikeaa ja kotona Dynamo on jättisuosikki.

Lukko – Pelicans: Molemmat joukkueet ovat pelanneet todella vähämaalisia otteluita, eikä mikään viittaa, että tänään homma muuttuisi. Joukkueiden maalivahdit ja pelitavat suosivat vähämaalisuutta. Lukko on ottelun niukka suosikki, mutta kärsinyt valtavista maalinteko-ongelmista.

TPS – SaiPa: TPS:n käyrä osoittaa alaspäin. SaiPa sen sijaan on ollut tasaisen vahva koko alkukauden. Materiaaleissa ei ole suurta eroa ja TPS on kotiedun puolesta vain marginaalinen suosikki. Vieraskerroin riittää loistavasti peleihin!

Pitkävetovihjeet tiistai 1.10.2013

Illan varmat

Kärpät - Ässät

1

1,82

18:30

Ajax – Milan

2

2,70

21:45

Celtic - Barcelona

2

1,40

23:00

Dyn. Moscow – Cherepovets

1

1,50

18:30

Lukko – Pelicans yli/alle 5,5 maalia

alle

1,57

18:30

Illan pommit

TPS – SaiPa

2

3,30

18:30

 

Vihjeiden seurantamerkit:

 = Kohteen tulos ei vielä selvillä

 = Kohde meni väärin

 = Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.