Eilisessä vakiovihjeessämme oli oikein 10 kohdetta – palautuksia tuli loppujen lopuksi 14,40€. Sekä Athleticin että Aberdeenin vierasmenestykset jäivät toteutumatta. Tänään vakiokupongin valtaa taas Mestarien liiga!

1. Celtic – Barcelona: Barcelona on monta luokkaa kotijoukkuetta vahvempi ja vieraissakin selvä suosikki. Alustavissa peliprosenteissa vieraita on pelattu jopa liian vähän ja kakkonen on loistava varmaidea. 2. Ajax – Milan:Milanilla on ollut loukkaantumishuolia ja nyt ne vain jatkuu: Stephan El Shaarawy on vuorostaan poissa. Silti joukkue on selvästi Ajaxia vahvempi ryhmä ja vieraissakin suosikki. Alustavissa prosenteissa Milan on jopa pari yksikköä alipelattu ja kelpaa varmaksi. 3. Steaua – Chelsea:Chelsea aloitti Mestarien liiga shokkitappiolla Baselille kotonaan. Äänen sitä ei sanota, mutta kaikki sen tietää: nyt on tultava voitto. Steaua aloitti tappiolla vieraissa Schalkelle, mutta se ei ole kiva kotijoukkue. Romanialainen ilta voi olla vaarallinen – tämän tietää myös Chelsea, joka koki viime kaudella 1-0 tappion Steaualle Eurooppa -liigassa. Chelsea on vieraissakin suosikki, mutta yllätykset mielessä haetaan vierasvoitolle maksava ristivarmistus.

4. Dortmund – Marseille:Kotijoukkue on otteluruuhkassa ja Marseille on esiintynyt viime aikoina hyvin. Silti Dortmund on materiaalin puolesta niin suuri suosikki otteluun, ettei sitä tee mieli varmistella.

5. Arsenal – Napoli: Arsenal lähtee otteluun niukkana suosikkina kotiedun puolesta, mutta Napoli on vaarallinen. Peliprosentit ovat liian kotimyönteiset ja lyödään kohde rohkeasti vierasmenestyksillä: x2.

6. FC Porto – Atletico MadridAtletico on hurjassa iskussa, joukkue on hävinnyt viimeksi (kesän ottelut poislukien) 12.5.2013 Barcelonalle La Ligassa. Myös Porto on edennyt kauden ilman tappioita. Varsinkin Atleticon puolustus on ollut hurjassa kunnossa, viimeksi joukkue nollasi Real Madridin lauantaina. Tuo peli painaa varmasti vielä vieraiden jaloissa. Porto perustaa pelinsä myös puolustukseen ja on kotonaan vahva. Otetaan vierassuosikille ristivarmistus.

7. Leverkusen – Real SociedadTasainen kohde: molemmat joukkueet perustavat pelinsä puolustukseen ja vastahyökkäyksiin. Ottelu on todella tärkeä, kun kummallakaan ryhmällä ei ole vielä pisteitä Mestarien liigassa. Leverkusen on ollut viime pelit kuumempi ja kotiedun puolesta suosikki. Peliprosenteissa kotivoitto on kuitenkin liikaa pelattu ja kohde lyödään tukkoon.

8. Shahtar Donetsk – Manchester United: Shahtar on todella vahva kotijoukkue. United on ollut viime ajat suurissa ongelmissa ja hävisi muun muassa lauantaina WBA:lle kotonaan. Joukkueen meno Valioliigassa ei vakuuta. Shahtar pystyy keskittymään Mestarien liigaan paremmin. Tasainen kohde, mutta vierasvoitto on saanut aivan liikaa peliä: 1x.

9. Real Madrid – FC Köbenhavn: Madrid on valtava suosikki kotonaan, eikä varmistuksia tarvita.

10. PSG – Benfica: Molemmilla joukkueilla on vahva jakso menossa. PSG on kuitenkin materiaalin puolesta parempi ja kotonaan selvähkö suosikki. Peliprosentit ovat lähellä oikeita ja kotivoitto kelpaa varmaksi.

11. Juventus – Galatasaray:Galatasaray erotti päävalmentajansa ja uudeksi käskijäksi saapui Roberto Mancini. Tämä piristää varmasti Istanbulilaisten peliä. Juventus ei ole vielä vakuuttanut tällä kaudella täysin, joten haetaan kohteessa yllätyksiä lyömällä kohde tukkoon.

12. Manchester City – Bayern München: Bayern vaikuttaa kaikilta osin tällä hetkellä maailman parhaalta joukkueelta. Manchesterista joukkueella saattaa kuitenkin riittää tasapelikin, joten varmistellaan niukka vierassuosikki ristillä.

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Celtic - Barcelona

 

 

2

2.

Ajax – Milan

 

 

2

3.

Steaua - Chelsea

 

X

2

4.

Dortmund - Marseille

1

 

 

5.

Arsenal - Napoli

 

X

2

6.

Porto – At. Madrid

 

X

2

7.

Leverkusen – Real Sociedad

1

X

2

8.

Shahtar D – Man U

1

X

 

9.

Real Madrid – FC Köbenhavn

1

 

 

10.

PSG - Benfica

1

 

 

11.

Juventus - Galatasaray

1

X

2

12

Man City – Bayern M'unchen

 

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 28,80€Minivakion kanssa yhteensä 30,40€