Runnooko Milan Ajaxia vieraissa siipirikkoisenakin?

Ajax - AC MilanTiistai 1.10.2013 kello 21:45Amsterdam Arena – Amsterdam, HollantiYLE TV2

Ajax aloitti Mestarien liigan 4-0 tappiolla Camp Noulla. Joukkueella ei ollut mitään sanottavaa Barcelonaa vastaan. Milan sen sijaan nappasi 2-0 voiton Celticistä kotonaan, mutta Serie A:ssa on ollut vaikeampaa. Joukkue on kärsinyt runsaasti erinäisistä loukkaantumishuolista. Nyt tilanne on helpottamaan päin, mutta edelleen joukkueesta on poissa muun muassa nuori hyökkääjä Stephan El Shaarawy.

Ajaxin tärkeimpiä yksittäisiä pelaajia on Suomen maajoukkueen, sekä seurajoukkueensa kapteeni, Niklas Moisander. Hyvin peliä lukevalla topparilla riittääkin tekemistä, sillä Shaarawyn poissaolosta huolimatta Milanista löytyy vaarallisia pelaajia. Yllättävin näistä on luonnollisesti Mario Balotelli, joka yksin pystyy kääntämään otteluita Milanille.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet läpikauden runsasmaalisia otteluita, eikä tuollainen tänäänkään olisi yllätys. Milan on materiaalilta runsaasti kotijoukkuetta parempi. Ajaxin peli ei ole vakuuttanut edes Hollannin liigassa. Vaikka loukkaantumiset painaa vieraita ja Ajaxin kotietu tasoittaa lähtökohtia, on Milan ottelun suosikki vieraissakin. Yleinen kerrointarjonta lupaa tasaväkistä ottelua, mutta omassa vaa'assa paino kääntyy Milanin puoleen: 2,70 bet365 on loistava pelikohde!

Pelimuoto:

Ajax

X

AC Milan

1X2

2,85 Sportingbet/ operaattori poistettu

3,45 operaattori poistettu

2,70 bet365

Ajax +1

1,56 operaattori poistettu

4,50 bet365

5,00 bet-at-home

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,88 operaattori poistettu

 

Alle: 1,97operaattori poistettu

Valinta parhaaksi pelikohteeksi: Milan 2,70 bet365