Todellinen herkkupala pelataan Lontoossa, kun tulikuumat Arsenal ja Napoli ottaa mittaa toisistaan. Kykeneekö Napoli haastamaan Tykkimiehet vieraissakin?

Arsenal – NapoliTiistaina 1.10.2013 kello 21:45Emirates Stadium – Lontoo, Iso-BritanniaMTV3 Max Sport 1

Illan herkkupala pelataan Lontoossa! Kaksi todella kuumaa joukkuetta kohtaa, kun Arsenal ja Napoli iskee vastakkain. Kotijoukkue on kaikki sarjat huomioon ottaen hurjassa yhdeksän ottelun voittoputkessa, kun taas Napoli on voittanut yhdeksästä ottelusta seitsemän. Mestarien liigan molemmat joukkueet avasivat voitolla, kun Arsenal kaatoi vieraissa Marseillen ja Napoli kukisti kotikentällään viime kauden finalistin Dortmundin.

Gunnersin iloisimpia yllätyksiä tällä kaudella on ollut Aaron Ramsey. Fanien inhokki on lyönyt lisää vettä myllyyn latomalla maaleja liukahihnalta. Napolin vaarallisimpiin nimiin kuuluu Slovakiaa edustava Marek Hamsik.

Molemmat joukkueet pelaavat viihdyttävää palloa nopeasti eteenpäin vievää jalkapalloa. Napolin päävalmentaja Rafael Benitez tuo luultavasti joukkueensa hieman puolustusvoittoisemmalla taktiikalla Emiratesille, mutta silti ottelusta voi odottaa maalirikasta.

Arsenal on ollut hurjassa vireessä ja kotietunsa puolesta suosikki, mutta Napoli ei missään nimessä ole aseeton. Voitto Dortmundista osoitti, mihin italialaisjoukkue kykenee.