Pystyykö Celtic haastamaan toistamiseen kiven kovan Barcelonan?

Celtic – FC Barcelona1.10.2013 kello 21:45Celtic Park – Glasgow, ScotlandMTV3 Max Sport 2

Viime vuonna Mestarien liigassa Celtic järjesti todellisen paukun Celtic Parkilla, kun FC Barcelona kaatui lukemin 2-1. Nyt vihertävä joukkue lähtee hakemaan uutta yllätystä. Celtic hävisi ensimmäisen Mestarien liigan kamppailun Milanille vieraissa 2-0. Barcelona sen sijaan on vakuuttavassa putkessa: kuudesta edellisottelusta on tullut voitto. Mestarien liigan avauskierroksella Blaugrana kaatoi Ajaxin kotona 4-0.

Nyt vierailta puuttuu kenties maailman paras pelaaja, Lionel Messi. Puolustuksesta puuttuu myös Jordi Alba, Javier Mascherano sekä Carles Puoyl. Barcelonan kokoonpano on tästä huolimatta täynnä maailman tähtiä ja tasoero joukkueiden välillä on valtava. Barcelonalla on laittaa Messin paikalla tuleva supertähti Neymar. Barcelonan ainoa heikkous on keskuspuolustus, joka on vuotanut jo pidemmän aikaa. Celticiltä mielenkiintoisin nimi suomalaismielessä on luonnollisesti Teemu Pukki, joka nähtänee kentällä viimeistään toisella puoliajalla.

Barcelona tulee pitää palloa vieraissakin kotijoukkuetta enemmän. Celticin mahdollisuudet lepäävät vastahyökkäyksissä. Jos Barcelona saa syöttömyllyllään rikottua isäntien puolustuksen aikaisessa vaiheessa ottelua, voidaan odottaa varsin runsasmaalista koitosta.

Celticin hurmosmainen kotiyleisö antaa voimaa kotijoukkueelle, mutta on vaikea uskoa, että salama iskisi kahta kertaa samaan puuhun. Barcelona tietää nyt, mihin he ovat joutumassa, eivätkä varmasti sorru aliarviointiin. Celtic ei ole tällä kaudella ollut omassa sarjassaan yhtä vakuuttava kuin viime vuosina ja kotivoitto on hyvin todennäköinen. Osuvin peli on Barcelonan voitosta tarjottu 1,40 bet365 .

Ottelun suosituimmat pelikohteet:

Pelimuoto:

Celtic

X

FC Barcelona

1X2

9,00 Bet365/ Unibet

5,10 Sportingbet

1,40 bet365/ William Hill

Celtic +1

3,02 Nordicbet

3,70 Nordicbet

2,10 William Hill

Yli/alle 2,5 maalia

Yli: 1,75 ComeOn

 

Alle: 2,20 Sportingbet

Valinta päivän parhaaksi pelikohteeksi: Barcelona 1,40 bet365/William Hill