1. Tappara – SaiPa 1Tappara on sarjan paras kotijoukkue ja lähtee otteluun materiaalin puolesta suosikkina. Kohde on pelattu oikein ja kotivoitto kelpaa varmaksi.

  2. HPK – JYP 1x2JYP lähtee otteluun vieraissakin suosikkina, mutta ei missään niin suurena, mitä peliprosentit antaa ymmärtää: merkkimeri.

  3. Pelicans – Ilves 1 Pelicans on kotonaan niukka suosikki. Ilveksen käyrä on ollut pahasti alaspäin viime ajat ja peliteknisistä syistä tähän paikkaan napataan kotivoitto.

  4. Blues – HIFK 1x2HIFK on ailahteleva ryhmä, mutta lähtee niukkana suosikkina kamppailuun vieraissakin. Peliprosentit ovat kuitenkin hieman ylikuumentuneet (49%), joten vedetään paikallisottelu tylysti tukkoon.

  5. Jukurit – Jokipojat 1Jukureilla on ollut vaikeaa: edellinen puhdas voitto on jo viiden ottelun päässä. Kotonaan joukkue lähtee kuitenkin selvänä suosikkina myös Jokipoikia vastaan, joten jokohan joukkue nyt heräisi!

  6. Sport – TUTO 1x2Sarjan kärkikamppailussa marginaalit ovat pienet. Sportin kotietu tekee siitä vain niukan suosikin. Kohde on pelattu oikein ja vaatii merkkimeren.

  7. KooKoo – HCK 1KooKoo on vahvassa iskussa ja kovatkin vastustukset ovat kaatuneet viime aikoina. Kotonaan joukkue on aina vahva ja lähtee selvänä suosikkina keravalaisia vastaan.

  8. JYP-Akat. - K-Vantaa 1Tasainen kamppailu, jossa JYP-Akatemian kotietu tasoittaa K-Vantaan materiaaliedun. Kotijoukkue pystyy kamppailemaan joukkuetta kuin joukkuetta vastaan voitosta, mutta nuoren joukkueen peli ailahtelee pahasti. Peliprosentit ovat aivan vinksallaan ja vain 21% pelattu kotivoitto on mahtava ideavarma!

  9. LeKi – Peliitat 12LeKin käyrä on ollut viime ajat alaspäin. Syynä tähän on lähinnä Liiga-apujen menettäminen. Kotonaan joukkue on kuitenkin suosikki Peliittoja vastaan, mutta otetaan maistuva vierasvoitto (15%) mukaan lapulle.

  10. Hokki – SaPKo 12Hokki on suosikki kotonaan, mutta kahden ottelun tappioputkessa matkaavat kajaanilaiset saavat nousukiidossa olevan SaPKon vastaan. Peliprosentit ovat lähteneet kotivoiton osalta käsistä (75%) ja vierasvoitto on pakko ottaa mukaan lapulle!

Urheiluveikkauksen vihjeriviKiekkovakio 3Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 21,60€Minivakion kanssa yhteensä 27,00€