Veikkaus tarjoaa jälleen neljän kohteen jääkiekkomonivetoon 200 000 euron takuupotin ainoalle osumalle!

  1. Blues – HIFK: IFK on materiaaliltaan parempi, mutta todella ailahtelevainen. Bluesin pelisapluunan ja taisteluilmeen kaikki tietävät. Paikalliskamppailu on aina oma maailmansa ja tässä ottelussa kaikki on mahdollista.

  2. Tappara – SaiPa: Tasainen vääntö luvassa! Tappara lähtee illan kärkikamppailuun materiaalin ja kotiedun puolesta suosikkina. SaiPa on kuitenkin sitkeä joukkue, eikä anna periksi.

  3. HPK – JYP: JYP on materiaalin puolesta edellä ja lähtee vieraissakin otteluun suosikkina. HPK on kärsinyt kalpamaisista maalinteko-ongelmista ja ennakkoon ottelu on todella vähämaalinen. JYP on kuitenkin muuttanut peliään aktiivisemmaksi ja joukkueen peleissä on nähty maaleja. Peliprosentit ja JYPin suosikkiasema pakottavat jättämään kotimenestykset kokonaan pois.

  4. Pelicans – Ilves: Molempien kuntokäyrät näyttää jyrkästi alaspäin. Pelicans lähtee kotiedun puolesta otteluun niukkana suosikkina, mutta Ilves pystyy haastamaan vieraissakin. Luvassa lienee vähämaalinen kamppailu, Pelicansin jäädyttäessä ottelun tapahtumat.

Supermoniveto 4: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Blues – IFK

Koti

1,2,3

Vieras

1,3,4,5

2

Tappara - SaiPa

Koti

2,3,5

Vieras

2,3

3

HPK - JYP

Koti

1,2

Vieras

3,4

4

Pelicans - Ilves

Koti

1,2,4

Vieras

1,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 86,40€