1. West Ham – Swansea: West Ham taisteli soturihengellä Chelsean kanssa 0-0 tasapelin. Joukkue hävisi maalintekoyritykset 38-1, mutta uhrautuva puolustus ja upeasti maalilla torjunut Adrian toivat joukkueelle pisteen. Tasapeli suurseurasta antoi varmasti uskoa tulevaan. Swansea on takerrellut pahasti viime aikoina, eikä joukkueiden välillä ole suurta tasoeroa. Hammersin kotietu tekee lähtökohdista todella tasaiset ja ottelusta muodostuu todennäköisesti hyvin vähämaalinen.

  2. Newcastle – Sunderland: Kuuma Tyne-Wearin derby! Newcastle teki rankan päätöksen ja kauppasi joukkueen tärkeimmän pelaajan, Yohann Cabayen PSG:hen. Tämän lisäksi joukkueelta puuttuu kapteeni Fabricio Coloccini ja paras maalintekijä Loic Remy. Tasoltaan kotijoukkue on parempi, mutta derbyyn ei voi antaa normaali kotietua. Isäntien poissaolojen ja Sunderlandin tehottomuuden vuoksi ottelusta voi odottaa vähämaalista ja peliprosenttien puolesta vierasyllätykset sekä vähämaalisuus ovat loistavia ideoita!

  3. Stoke – Manchester United: Stoke ei ole saanut maalia aikaiseksi kolmessa edellisottelussaan. ManU:n peli piristyi selvästi Juan Matan siirron myötä. Ilmeisesti myös tähtihyökkääjä Robin Van Persietä kiinnostaa taas pelaaminen, kun joukkueeseen saapui tähtistatuksen pelaaja. Tauolta palannut Persie iski heti Cardiffia vastaan maalin. Vieraissakin ManU on selvä suosikki heiveröistä Stokea vastaan. Lue myös uusimmat uutiset Valioliiga.fi -sivustolta! 

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

West Ham - Swansea

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

2

Newcastle - Sunderland

Koti

0,1,2

Vieras

1,2

3

Stoke – Man U

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€