1. Manchester United – Bayern München: Bayern on jättisuosikki vieraissakin, sillä Unitedin otteet Old Traffordilla ovat olleet surkeita. Ottelun maalimäärä riippuu paljon avausmaalista. Mikäli Bayern osuu nopeasti, alkaa ilotulitus.

    Lue lisää ottelun asetelmista ja muista pelivihjeistä tästä ?UCL-ennakko & pelivihjeet: Teurastus saa jatkoa

  2. Barcelona – Atletico Madrid: Joukkueet ovat kohdanneet kolme kertaa tällä kaudella. Kahdesti on jääty maaleitta ja kerran 1-1 tasapeliin. Barcelona välttelee varmasti vierasmaalin päästämistä ja Atleticolle kelpaa luultavasti tasapelikin vieraissa, joten ei olisi yllätys, jos tänäänkin edettäisiin pitkään maaleitta. Vähämaalisista tuloksista löytyy aivan fantastisia peli-ideoita!

    Lue lisää ottelun asetelmista ja muista pelivihjeistä tästä ?UCL-ennakko & pelivihjeet: Atletico laittaa Barcelonan ahtaalle?

  3. Real Madrid – Dortmund: Real on selvästi laadukkaampi ja lähtee otteluun supersuosikkina. Dortmund ei ole tällä kaudella pystynyt aikaisempien kausien lentoon. Saksalaisten puolustus on ollut todella haparoivaa koko kauden, eikä Real peruuttele kotikentällään. Luvassa on todella runsasmaalinen koitos.

  4. PSG – Chelsea: Todella tasainen pari: Jose Mourinhon puolustus vastaan Zlatan Ibrahimovic. PSG ei varmasti halua päästää tärkeää vierasmaalia, joten tässäkin parissa saatetaan edetään pitkään maaleitta. Myös Mourinho tulee otteluun varmasti puolustus edellä ja kyttää vastaiskuja. Vähämaaliset tulokset ovat jopa alipelattuja!

Supermoniveto 3: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

ManU - Bayern

Koti

0,1

Vieras

1,2,3,4

2

Barcelona - Atletico

Koti

0,1

Vieras

0,1

3

Real - Dortmund

Koti

2,3,4,5

Vieras

0,1

4

PSG - Chelsea

Koti

0,1

Vieras

0,1

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 51,20€