Ensimmäisestä pronssipelistä napattiin heti osuma (1,95) kun Joensuu juhli voittoa supervuoroparissa Rännärillä! Tänään Mehtimäellä juhlitaan pronssijuhlia, eikö niin?

Joensuu haki supervuoroparissa voiton Rännäriltä tiukan taistelun ja upean toisen jakson nousun jälkeen. Maila sai voitosta valtavan määrän lisää virtaa sekä itseluottamusta. Raahe sen sijaan menetti jo varmalta vaikuttaneen voiton viime hetkillä ja ottaen huomioon Vimpeli- sarjan rasitus, voi tämän illan vierailijoiden taivalta pitää vähintäänkin rankkana. Heti hävityn pelin jälkeen joukkue lähti bussilla Kuopioon, jossa aamulla harjoitukset, josta bussilla Joensuun Mehtimäelle. Vaikka JoMalla matka ei ole sen lyhyempi, on selvää että kotona nukuttu yö tekee vähän vaiheeseen hyvää. Joensuu on kotikentällään oman kotiyleisön tukemana ottelussa voittamassa pronssimitalia, kun taas Raahe on paikalla välttämässä pronssimitalin menettämisen. Tämä on tyly lähtökohta ottelulle.

Pelillisesti Raahe palasi takaisin normaaliin päiväjärjestykseen: Jussi Kemilä numerolle kolme lyömään pomppua ja Antti Korhonen numerolle kuusi kakkoskärkeen. Kärki onnistui Raahelta kohtalaisesti, mutta Joensuu oli yksinkertaisesti lujempi. Tuomas Jussila iski järkyttävät tehot 1+2/3 ja kärkilyönnit 11/13 tauluun, joten ottelun parhaasta ei jäänyt epäselvyyttä.

Mehtimäellä pomppu ei nouse Rännärin tavoin, mutta nousee kuitenkin. Tilanteita molemmat joukkueet saavat varmasti paljon ja kimmoisa kenttä on myös otollinen läpilyönneille. Ottelun juoksuodotusarvo on suuri ja kun vielä muistetaan, että katkaisuotteluissa ratkeamisvaara on suuri, en voi ymmärtää operaattori poistettuin tarjousta yli 11,5 juoksusta. 1,72 on pakko ottaa lapulle! Myös kotikerroin 1,80 sopii loistavasti peleihin. En usko että kumpikaan joukkue haluaa odottaa viikkoa ja pelata ensi lauantaina pronssista Rännärillä.

Lue myös dramaattiset käänteet saaneen Sotkamo-Vimpeli finaalisarjan ennakko tästä!

Pelimarkkinoiden pääkohteet:

Pelimuoto

JOENSUU

 X

RAAHE

1X2 

1,80 operaattori poistettu

2,70 operaattori poistettu

5,70 operaattori poistettu

Moneyline

1,30 operaattori poistettu

 

3,20 operaattori poistettu

Under/over:

Under 11,5: 2,00 operaattori poistettu

Over 11,5: 1,72 operaattori poistettu

 

Toimituksen valinta päivän parhaaksi kohteeksi: Joensuu 1,80 ja Over 11,5 1,72 operaattori poistettu