1. Jokerit - Blues: Tänään Jokerit saavat vastaansa Bluesin. Narrilauman peli ei ole kukoistanut ja hyökkäyspelaamisessa on vieläkin paljon parannettavaa. Materiaalilta Jokerit ovat selvästi edellä, mutta Blues on ollut tunnetusti paha vastustaja Jokereille. Vierasjoukkue on parantanut koko ajan peliään. Hyökkäys tuntuu toimivan, eikä puolustuksessakaan ole mitään vikaa. Viimeisenä lukkona Jani Nieminen, joka antaa joukkueelleen mahdollisuuden voittaa illasta toiseen. Vierasmenestykset kiinnostavat.
  2. Lukko - Hifk: Lukko on ollut vahvassa vireessä kotikaukalossaan. Edellisestä kymmenestä pelistä on voittoja kertynyt kahdeksan. Joukkue saattaa saada illan otteluun takaisin nuorten maailmanmestari Joni Nikon, joka pelasi vahvan turnauksen Malmössä ja se varmasti nosti ”pojan” itseluottamusta. Joukkueet ovat materiaaliltaan aika tasoissa, mutta Lukon vahva kotietu nostaa sen ennakkosuosikiksi illan kamppailussa.
  3. Tappara - Kalpa: Tappara pystyi palaamaan voittojen tielle keskiviikkona voitettuaan Hifk:n vieraissa. Kotijoukkue on selkeästi vahvempi näistä kahdesta joukkueesta. Kalpan peli ei ole kulkenut tällä kaudella ja joukkueen kärsiessä loukkaantumisista Tapparan kotivoitto on lähellä. Tappara pelaa vähä maalisia otteluita, joten huomioidaan tämä lapulla.
  4. Hpk - Tps: Neljännessä kohteessa vastakkain ovat Hpk ja Tps. Hpk on pystynyt keräämään edellisestä viidestä ottelustaan vaivaiset kolme pistettä, eikä Tepsin saldokaan imartele: kuusi pistettä. Ympäripyöreässä ottelussa Hpk on kotietunsa turvin pienoinen ennakkosuosikki, mutta mitä vain voi tapahtua. Tasapeli ei ole kaukana.

Supermoniveto 4: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Jokerit – Blues

Koti

1,2,3

Vieras

1,3,4

2

Lukko – Hifk

Koti

3,4

Vieras

1,2,3

3

Tappara – Kalpa

Koti

2,3

Vieras

0,1,2

4

Hpk - Tps

Koti

2,3

Vieras

1,3

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80e