1. Sunderland – Manchester City 1x2Sunderlandin peli on mennyt valmentajan vaihdoksen myötä eteenpäin, mutta voitot ovat edelleen tiukassa: muutokset eivät tapahdu nopeasti. City on materiaaliltaan monta luokkaa edellä ja vieraissakin selvä suosikki. Peliprosentit ovat kuitenkin lähteneet käsistä, joten pelataan kohde tukkoon.

 2. Manchester United – Arsenal 1x2Arsenal on ollut alkukauden ylivoimainen ilmestys ja kaatoi jopa Dortmundin vaikeassa vierasottelussa Mestarien liigassa. Myös United on kuitenkin parantanut peliään ja kotietu tekee isännistä suosikin. Peliprosenteissa ei ole suurta vääristymää, joten pelataan tasainen kohde tukkoon.

 3. Swansea – Stoke 1Swansea nauttii suurta kotietu, eikä Stoken vieraspeli ole millään tapaa vakuuttanut: koossa on vain kolme pistettä vieraista. Isännät ovat materiaaliltaan vahvempia ja peliprosenttien ollessa kohdallaan pelataan suosikin voitto varmaksi.

 4. Parma – Lazio 1Lazio on ollut vieraissa todella huono: viidestä ottelusta on vain kaksi pistettä koossa. Parman peli on ollut kotikentällä aivan toista luokkaa kuin vieraissa ja vain 39% pelattu kotivoitto kelpaa mukavasti varmaksi asti.

 5. Roma – Sassuolo 1Materiaaliero on valtava ja kotivoitto on kierroksen todennäköisin osuma.

 6. Chievo Verona – Milan 1x2Milan on materiaaliltaan selvästi vahvempi ja kun Rossonerit ovat saaneet myös loukkaantumishuolet helpottamaan, on Milan vieraissakin suosikki. Peliprosenttien puolesta vierasvoitto on kuitenkin liikaa pelattu (59%), joten lyödään kohde tukkoon.

 7. Cagliari – Torino 1Materiaaleissa ei ole valtavaa eroa ja kotietu tekee isännistä suosikin. Kotivoitto on pelattu julmasti alle (36%) ja ykkösmerkki on kierroksen paras idea!

 8. Atalanta – Bologna 1xAtalanta on pelannut kotonaan todella vahvasti ja vaikka materiaaleissa ei ole suurta eroa lähtee isännät otteluun suosikkina. Kotivoitto on kuitenkin liikaa luotettu, joten otetaan maksava tasapeli mukaan riveihin.

 9. Mainz – Frankfurt 2Kuumaan Derbyyn ei kotivoitolle voi antaa normaalia arvoa. Frankfurt on materiaaliltaan vahvempi, vaikka pisteitä ei olekaan sarjan aikana kertynyt odotetulla tavalla. Peliprosenttien puolesta vierasmerkki on lähes unohdettu (21%) ja loistava ideamerkki lyödään julmasti varmaksi asti!

 10. Freiburg – Stuttgart x2Stuttgart on materiaaliltaan vahvempi ja lähtee otteluun vieraissakin suosikkina. Vierailla on kuitenkin ollut vaikeuksia kääntää ottelut voitoiksi ja turhan usein ollaan päädytty pistejakoon. Tänäänkin suosikin voitolle otetaan ristivarmistus.

 11. Valencia – Valladolid 1Valencia on materiaaliltaan selvästi vahvempi ja ottelun suursuosikki. Vaikka pelikäyttäytyminen on ollut liian isäntävoittoista, pelataan osuva kotivoitto varmaksi.

 12. Marseille – Sochaux 1x2Marseille on parempi ja lähtee otteluun suosikkina, mutta ei isäntien peli ole tällä kaudella missään nimessä vakuuttanut. Haetaan päätöskohteeseen julmia pommeja!

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 2

#

Kohde

1

X

2

1.

Sunderland – Man C

1

X

2

2.

Man Utd - Arsenal

1

X

2

3.

Swansea - Stoke

1

 

 

4.

Parma - Lazio

1

 

 

5.

Roma - Sassuolo

1

 

 

6.

ChievoV - Milan

1

X

2

7.

Cagliari - Torino

1

 

 

8.

Atalanta - Bologna

1

X

 

9.

Mainz - Frankfurt

 

 

2

10.

Freiburg - Stuttgart

 

X

2

11.

Valencia - Valladolid

1

 

 

12

Marseille - Sochaux

1

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 32,40€Minivakion kanssa yhteensä 35,10€