• Ajax - APOEL: Ajax ei nykykunnossa ole kummoisesti edes APOELia edellä. Kotietu tekee isännistä suosikin, mutta kyproslaisjoukkue pystyy hyvin venymään vieraissakin. APOELin ääridefensiivisen pelitavan vuoksi ottelusta voi odottaa hyvin vähämaalista. Ajax on kerroinmarkkinoilla törkeästi yliarvostettu ja vierasmenestykset kuuluvat peleihin!

  • FC Barcelona - PSG: Melko sairas pelikohde. Molemmat ovat todella runsasmaalisia joukkueita ja viime aikoina ollut todella kuumassa iskussa. Barca hakee tulisesti revanssia, sillä ensimmäisessä kohtaamisessa PSG oli parempi maalein 3-2. Barcelona on kotikentällä ottelun suosikki, mutta PSG:n venyminen ei yllättäisi. Yli 2,5 maalia on melkeinpä saletti kuin Moskovan baletti, mutta me haemme vieläkin isompia numeroita taululle!
  • Chelsea - FC Sporting: Chelsea olisi ottelun supersuosikki normaalioloissa. Nyt sillä ei kuitenkaan ole mitään panosta ottelussa ja Jose Mourinho saattaa kierrättää kokoonpanoaan todella rankalla kädellä. Sporting pelaa elämästä ja kuolemasta, sillä sillä on vielä mahdollisuudet jopa pudotuspeleihin! Huippumotivoitunut portugalilaisryhmä on valmis superyllätyksiin!
  • AS Roma - Man City: Superkamppailu! Lohkotilanne on äärimmäisen kimurantti, sillä jopa kolme joukkuetta on tasapisteissä. Näin ollen tasapelillä molemmat saattavat pudota jatkosta, jos CSKA venyy Bayernia vastaan. City on laadukkaampi, mutta AS Roman kotietu tasoittaa lähtökohtia selvästi. Lisäksi taivaansinisiä haittaa ykköstähti Sergio Agueron loukkaantuminen. Cityn pelaaminen muuttui heti heikompaan suuntaan, kun Aguero joutui jättämään kentän Everton-ottelussa. Näistä asetelmista Roma maistuu enemmän peleihin.
  • Bayern - TsSKA M: Bayernilla ei ole ottelussa panosta. Sen ammattiylpeys on kuitenkin niin korkealla, ettei kotiyleisön edessä hommaa laiteta ikinä läskiksi. Manuel Neuerin taakse ei noin vain tehdä maalia ja Bayern on panoksettomassakin ottelussa supersuosikki! Luultavasti saksalaiskone iskee vapautuneella pelillä rumat lukemat tauluun!

Pitkävetovihjeet 10.12.2014

Illan UCL-rekka

Pelataan "varmat" Bayern tasoituksella ja Barcelona-PSG overkohteet pankkiireiksi, joiden kautta suora revitys ja 4-foldit.

Lähde mukaan rekkaan tästä >> 

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.