Viiden kohteen supermoniveto on hyvin vaikea saada kiinni. Oikeastaan niin vaikea, että sitä ei ole edes mielekästä pelata. Kun tarjolla kuitenkin on peräti 300 000€ takuupotti, täytyy pienet kimppalaput laittaa liikkeelle!

  1. Ajax - APOEL: Ajax ei nykykunnossa ole kummoisesti edes APOELia edellä. Kotietu tekee isännistä suosikin, mutta kyproslaisjoukkue pystyy hyvin venymään vieraissakin. APOELin ääridefensiivisen pelitavan vuoksi ottelusta voi odottaa hyvin vähämaalista ja Ajaxin runsasmaaliset voitot ovat törkeästi ylipelattuja!

  2. FC Barcelona - PSG: Melko sairas pelikohde. Molemmat ovat todella runsasmaalisia joukkueita ja viime aikoina ollut todella kuumassa iskussa. Barca hakee tulisesti revanssia, sillä ensimmäisessä kohtaamisessa PSG oli parempi maalein 3-2. Barcelona on kotikentällä ottelun suosikki, mutta merkkejä on pakko käyttää runsaasti. 
  3. Chelsea - FC Sporting: Toinen sairas pelikohde. Chelsea olisi ottelun supersuosikki normaalioloissa. Nyt sillä ei kuitenkaan ole mitään panosta ottelussa ja Jose Mourinho saattaa kierrättää kokoonpanoaan todella rankalla kädellä. Sporting pelaa elämästä ja kuolemasta, sillä sillä on vielä mahdollisuudet jopa pudotuspeleihin! Huippumotivoitunut portugalilaisryhmä on valmis superyllätyksiin!
  4. AS Roma - Man City: Superkamppailu! Lohkotilanne on äärimmäisen kimurantti, sillä jopa kolme joukkuetta on tasapisteissä. Näin ollen tasapelillä molemmat saattavat pudota jatkosta, jos CSKA venyy Bayernia vastaan. City on laadukkaampi, mutta AS Roman kotietu tasoittaa lähtökohtia selvästi. Lisäksi taivaansinisiä haittaa ykköstähti Sergio Agueron loukkaantuminen. Cityn pelaaminen muuttui heti heikompaan suuntaan, kun Aguero joutui jättämään kentän Everton-ottelussa. Näistä asetelmista Roma maistuu enemmän peleihin, mutta Cityn kokoonpanotilannetta on syytä tarkkailla lähempänä ottelua.
  5. Bayern - TsSKA M: Bayernilla ei ole ottelussa panosta. Sen ammattiylpeys on kuitenkin niin korkealla, ettei kotiyleisön edessä hommaa laiteta ikinä läskiksi. Manuel Neuerin taakse ei noin vain tehdä maalia ja Bayern on panoksettomassakin ottelussa supersuosikki! Luultavasti saksalaiskone iskee vapautuneella pelillä rumat lukemat tauluun!

Moniveto 5: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Ajax - APOEL

Koti

0,1,2

Vieras

1

2

Barcelona - PSG

Koti

1,2,3

Vieras

1,2,3

3

Chelsea - Sporting

Koti

1,2

Vieras

1,2

4

AS Roma - Man City

Koti

1,2

Vieras

1,2

5

Bayern - TsSKA M

Koti

3,4,6

Vieras

0

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 64,80€