1. Galatasaray – Juventus: Ottelu lähtökohdiltaan varsin runsasmaalinen. Tätä vain lisää se tosiasia, että kotijoukkueen on pakko voittaa ottelu ja pelata alusta asti aktiivisesti. Isäntien puolustaminen on ollut lähestulkoon surkeaa Euroopan kentillä, eikä Juventus jättäne paikkoja käyttämättä. Paremmalla materiaalillaan kovakuntoinen italialaisjoukkue on selvähkö suosikki vieraissakin.

  2. Real Sociedad – Leverkusen: Sociedad pääsee otteluun ilman panosta, vapautuneesti, pelistä nauttien. Leverkusenin on pakko voittaa ottelu ja hyökätä alusta asti. Tämä käy loistavasti vastahyökkäyksiin erikoistuneelle kotijoukkueelle. Vieraat ovat suosikkeja, mutta kotimenestykset eivät olisi jättiyllätyksiä.

  3. Man U – Shakhtar: ManU on jo varmistanut jatkopaikan, mutta tasapeli varmistaisi lohkovoiton. Shakhtar on esiintynyt viime ajat hyvin ja lähtee huippumotivoituneena otteluun – se tarvitsee kamppailusta luultavasti voiton. Vaikka ottelussa on repsahdusvaara, lähtökohdat kamppailuun ovat vähämaaliset.

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Galatasaray - Juventus

Koti

1,2

Vieras

1,2,3

2

Sociedad - Leverkusen

Koti

0,2

Vieras

0,1,2

3

Man U - Shakhtar

Koti

0,1

Vieras

1,2,3

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€