1. Manchester United – Shakhtar Donetsk x2Kotijoukkue on varmistanut jatkopaikan, kun taas vierailijat tulevat otteluun huippumotivoituneina. Kovassa kunnossa olevan Donetskin tulee hakea ottelusta voittoa. ManU:lle riittää tasapelikin varmistamaan lohkovoiton ja kun isännät kaiken lisäksi ovat ylipelattuja, ei tarvitse miettiä mitä lapulle laittaa!

 2. Real Sociedad – Leverkusen 1x2Leverkusenin on pakko voittaa ottelu. Kaikki paineet ovat vierailla ja kotijoukkue saa iskeä otteluun vapautuneesti. Isännät ovat myös huomattavasti levänneempiä, kun Leverkusenilla on Dortmund-ottelu lauantailta rasitteena. Vierasvoitto on ylipelattu, joten napataan kaikki mahdolliset merkit käyttöön.

 3. FC Kööpenhamina – Real Madrid 1x2Real on luonnollisesti materiaalin puolesta ylivertainen kamppailuun. Sillä ei kuitenkaan enää ole mitään panosta otteluun ja kokoonpanokierrätyksiä tulee varmasti. FCK pelaa vielä Euroopan liigan paikoista, joka olisi joukkueelle suuri voitto tästä lohkosta. Otetaan motivaatiotekijöiden vuoksi kaikki merkit käyttöön.

 4. Bayern München – Manchester City 1Ottelussa on panoksena lohkovoitto, johon Bayernille toki riittää maalin tappiokin. Saksalaisten pelkkä ammattiylpeys on niin korkealla tasolla, ettei se häviä otteluita kotonaan minkään maan Cityille... Kaiken lisäksi kotivoitto on julmasti alipelattu ja kelpaa varmaksi.

 5. Benfica – PSG 1Ensimmäisen ideavarman paikka! Benfica taistelee tiukasti jatkopaikasta, kun taas PSG:llä ei ole ottelussa enää mitään panosta. Portugalilaisjoukkue nauttii vahvaa kotietua ja jylhästi alipelattu kotivoitto isketään varmaksi!

 6. Galatasaray – Juventus x2Vanha Rouva lähtee otteluun huippuiskussa! Galatasaray on materiaalin puolesta selvästi jäljessä ja vaikka kotietu tasoittaa lähtökohtia, on Juve suosikki. Vieraille kelpaa ottelusta tasapelikin, joten napataan riville torinolaiset jatkoon vievät vaihtoehdot.

 7. Marseille – Dortmund 2Dortmundin on pakko voittaa ottelu mieliäkseen jatkoon, sillä joukkue ei voi luottaa Napolin kompastumiseen. Marseille on hävinnyt kaikki Mestarien liiga ottelunsa, eikä Ligue 1 ole kulkenut paljon sen paremmin. Vieraat ovat jättisuosikkeja otteluun, eikä motivoitunutta viime kauden finalistia aleta varmistelemaan.

 8. Napoli – Arsenal 1Napoli tarvitsee ottelusta ehdottomasti voiton, eikä sekään välttämättä riitä. Arsenalilla ei ole otteluun enää panosta. Valioliigassa on alkamassa todelliset härkäviikot, joten jos Arsene Wenger ei ole lopullisesti ajautunut seniiliyteen, on Tykkimiehillä tänään b-maajoukkue kentällä.

 9. Schalke – FC Basel 1x2Ottelussa pelataan jatkopaikasta! Schalke on materiaalin puolesta parempi ja se lähtee otteluun suosikkina, mutta ikävä kyllä Gelshenkirchenillä ollaan tiukoissa paikoissa todella usein nähty yli 50 000 katsojan purskahtavan epätoivoiseen itkuun. Schalken voittamisen kulttuuri on vähintään kyseenalainen, kun taas Basel on tottunut voittamaan omassa pääsarjassaan ja sai varmasti itseluottamusta, kun Chelsea on kaatunut jo kahdesti kauden aikana. Vaikka kotivoitto on peräti alipelattu, nostamme kaikki merkit käyttöön, sillä Schalken ”venymiskyky” tiedetään.

 10. Chelsea – Steuau 1Chelsea tarvitsee voiton varmistaakseen lohkovoiton ja sen se myös ottaa.

 11. Milan – Ajax 1Ottelussa pelataan myös jatkopaikasta! Milan on materiaaliltaan parempi ja lähtee kotiotteluun selvänä. En tiedä, mitä Niklas Moisander -lisää pelijakauma on kerännyt, mutta kotivoitto on julmasti alipelattu ja loistava varmaidea.

 12. Barcelona – Celtic 1x2Kummallakaan joukkueella ei ole ottelussa panosta. Barcelona on luonnollisesti jättisuosikki kotonaan voittamaan ottelun, mutta panokseton tilanne herättää kiinnostuksen jättiyllätyksiin!

Urheiluveikkauksen vihjeriviJalkapallovakio 4

#

Kohde

1

X

2

1.

Man U – Shakhtar D

 

X

2

2.

Sociedad - Leverkusen

1

X

2

3.

FC Kööpenhamina - Real

1

X

2

4.

Bayern – Man C

1

 

 

5.

Benfica - PSG

1

 

 

6.

Gala - Juve

 

X

2

7.

Marseille - Dortmund

 

 

2

8.

Napoli - Arsenal

1

 

 

9.

Schalke – FC Basel

1

X

2

10.

Chelsea - Steaua

1

 

 

11.

Milan - Ajax

1

 

 

12

Barcelona - Celtic

1

X

2

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 32,40€Minivakion kanssa yhteensä 36,00€