Ässien eilinen kiri ei aivan riittänyt voittoon asti, mutta Moskovan Dinamo (2,70) toi onneksi tilin. Tiistaina on tarjolla laaja kattaus urheilua ja myös vetoideoita löytyy useampia! 

KalPa - HIFK: 

IFK on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista. Lisäksi se on yksi sarjan heikoimmista vierasjoukkueista. KalPaa osaa puolustaa kiekolla loistavasti ja ottelusta voi odottaa hyvin vähämaalista. IFK:n kokoonpano on syytä syynätä tarkkaan ennen vetojen lyömistä, mutta alustavasti kuopiolaisjoukkue on ottelun suosikki. Näillä kertoimilla KalPa on pakkopeli! 

Blues - Ässät: 

Blues on päässyt hurjaan vireeseen. Espoolaisilla on nyt ne tärkeimmät palaset kohdallaan: puolustus-, maalivahti- ja ylivoimapeli. Ässät pelasi eilen Kärppiä vastaan kotona, eikä lepoaikaa ole paljon. Lepo- ja kotiedun myötä huippukuntoinen Blues on ottelun selkeä suosikki, eikä varmistuksia kaivata. 

Bournemouth - Derby

Todellinen Championshipin helmi! Kahden sarjan parhaan joukkueen kohtaamisesta odotetaan kiihkeää. Tasapisteissä sarjan kärjessä majailevat ryhmät ovat takoneet tällä kaudella hurjat maalimäärät ja tästäkin kohtaamisesta voi odottaa viihdyttävää. 

Bournemouth ei ole koskaan historiansa aikana onnistunut voittamaan Derbyä. Kun joukkueet edellisen kerran kohtasivat, syyskuun lopulla, oli Derby parempi maalein 2-0. Bournemouth on pelannut sensaatiomaisen kauden, mutta paperilla vierasjoukkue on vahvempi. 

Tällaiseen superkamppailuun ei voi antaa normaalia kotietua ja Bournemouth on vain niukan niukka suosikki. Runsasmaalisuus laskee hieman tasapelin riskiä ja neljän ottelun voittoputkessa seilaava vierasjoukkue on kolmen ja puolen kertoimella kerrassaan fantastinen peli-idea!

 

Sunderland - QPR: 

QPR:n pakka on täysin sekaisin. Joukkue on viiden ottelun tappioputkessa ja lisäksi avainmiehistä on usea sivussa. Harvinaislaatuisesti myös joukkueen manageri Harry Redknapp jätti ryhmänsä loukkaantumiseen vedoten. 

Sunderland on parantanut peliään jatkuvasti ja varsinkin kotikentällä se on hankalasti kaadettavissa. Ärrien sekasortoinen tilanne sekä Black Catsin vahva kotietu tekevät isännistä ottelun selkeitä suosikkeja. Lähes kahden kertoimella Sunderland on loistava peli-idea! 

 

Pitkävetovihjeet 10.2.2015

Illan vedot

operaattori poistettu

KalPa - HIFK1x2

1

2,31

18:30

operaattori poistettu!

Blues - Ässät1x2

1

1,96

18:30

operaattori poistettu

Bournemouth - Derby1x2

2

3,50

21:45

operaattori poistettu!

Sunderland - QPR1x2

1

1,96

21:45

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Kertoimet on poimittu vihjeen kirjoitushetkellä ja saattavat muuttua.