Veikkauksella on jälleen jaossa 300 000€ takuupotti ainoalle osumalle. Näillä kierroksilla onkin syytä laittaa rohkeat yllätysrivit sisään. 

  1. KalPa - HIFK: IFK on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista. Lisäksi se on yksi sarjan heikoimmista vierasjoukkueista. KalPaa osaa puolustaa kiekolla loistavasti ja ottelusta voi odottaa hyvin vähämaalista. IFK:n kokoonpano on syytä syynätä tarkkaan ennen vetojen lyömistä, mutta alustavasti kuopiolaisjoukkue on ottelun suosikki. 

  2. Kärpät - Lukko: Ottelussa on ehdottomasti syytä katsoa kokoonpanot ennen vetojen lyömistä, sillä Lukko on kärsinyt loukkaantumisista. Alustavasti kuitenkin Kärpät on kotiedun puolesta ottelun niukahko suosikki. Oululaiset pelasivat kuitenkin eilen Porissa, joten lepoetu on Lukolla. Raumalaiset ovat lisäksi pelanneet aina hyvin Kärppiä vastaan ja tälläkin kertaa vieraat tekevät varmasti ottelusta isännille vaikean. Vähämaaliset tulokset ja Lukon yllätykset kiinnostavan alustavan pelijakauman puolesta isosti! 
  3. Blues - Ässät: Blues on päässyt hurjaan vireeseen. Espoolaisilla on nyt ne tärkeimmät palaset kohdallaan: puolustus-, maalivahti- ja ylivoimapeli. Ässät pelasi eilen Kärppiä vastaan kotona, eikä lepoaikaa ole paljon. Lepo- ja kotiedun myötä huippukuntoinen Blues on ottelun selkeä suosikki, eikä varmistuksia kaivata. 
  4. Pelicans - HPK: Hyvin vaikeasti arvioitava kamppailu. Molemmat joukkueet osaavat ailahtelun jalon taidon. Materiaaliero on hyvin pieni ryhmien välillä ja Pelicans on kotiedun puolesta niukan niukka suosikki. HPK on jostain syystä pelattu peliprosenteissa törkeästi yli, joten haetaan rohkeasti vain kotivoittoja!   

Moniveto 1: JääkiekkoUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

KalPa - HIFK

Koti

1,2,4

Vieras

1,2,4

2

Kärpät - Lukko

Koti

1,3

Vieras

1,2,4

3

Blues - Ässät

Koti

3,5

Vieras

1,2

4

Pelicans - HPK

Koti

3,4

Vieras

1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 43,20€