1. Osasuna – Malaga: Malaga on laadukkaampi joukkue, mutta sen kausi on ollut täysi pannukakku. Päävalmentajan potkut ovat hyvin lähellä, eikä joukkue puhalla yhteen hiileen. Varsinkin hajanaisen ryhmän vierasottelut ovat olleet synkkää katsottavaa. Osasuna venyy aina kotiotteluissaan ja on pelannut viime ajat vahvasti. Selvän kotiedun puolesta isännät lähtevät otteluun suosikkeina.

  2. Vfl Bochum – Greuther Fürth: Vieraat ovat selvästi laadukkaampi kokonaisuus ja taistelevat tiukasti suorasta noususta. Putoamista vastaan taisteleva Bochum tarvitsee kuitenkin epätoivoisesti pisteitä, eikä varmasti anna kotonaan tuumaakaan periksi. Fürth taipui syksyllä Bochumilla kotonaan 0-2, joten kotijoukkue saanee tästä pienen ripauksen kaivattua itseluottamusta tekemiseensä.

  3. Real Sociedad – Rayo Vallecano: Sociedad kaatui viime kierroksella Sevillan vieraana 1-0. Ottelusta muodostui täysi ulospuhallus upean Barcelona-voiton jälkihuumassa. Rayo kaatoi Valencian kotonaan 1-0. Sen puolustuspään pitävyyttä ei kuitenkaan voi millään muotoa vieläkään kehua. Kotonaan Sociedad on selvästi laadukkaamman materiaalin puolesta jättisuosikki. Vallecanon kunniaksi on sanottava, että se ei passivoidu, jos vastustaja iskee avausmaalin, vaan hyökkää härkänä jahtaamaan tasoitusmaalia. Näin ollen, jos isännät saavat nopeasti avausmaalin aikaiseksi, voi ottelusta Sociedadin vastahyökkäyspelin taidonnäyte aka teurastus.

Moniveto 6: JalkapalloUrheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Osasuna - Malaga

Koti

0,1,2

Vieras

0,1

2

Bochum – Fürth

Koti

0,2

Vieras

0,1,2

3

Sociedad - Vallecano

Koti

2,4,5

Vieras

0,1

Moniveto 6: panos 0,20e - hinta 43,20€