1. Juventus – Lyon: Juventus voitti avausosan 0-1, joten se on kotikentällään hyvin lähellä välieräpaikkaa. Vanha Rouva on selvästi vieraita laadukkaampi kokonaisuus ja kotonaan jättisuosikki voittamaan ottelun, vaikkakin isännille riittäisi tasapelikin jatkopaikkaan. Juven puolustus on ollut rautaa tällä kaudella ja Lyonin jääminen maaleitta on lähtökohta.

  2. Valencia – Basel: Basel teurasti peräti 3-0 lepakot kotikentällään. Näin ollen vieraille riittää kahden maalin tappiokin illan ottelusta. Laadukkaampi Valencia on kotonaan selvähkö suosikki, vaikkakaan otteet viime aikoina eivät ole millään lailla vakuuttaneet. Maalimäärällisesti ottelussa on kaikin puolin runsasmaalisia elementtejä.

  3. Benfica – AZ: Benfica ryösti avausottelusta 0-1 voiton ja on hyvin lähellä jatkopaikkaa. Portugalilaisjoukkue on varsinkin kotonaan äärimmäisen paha kaadettava ja lähtee otteluun jättisuosikkina.

  4. Sevilla – FC Porto: Porto onnistui pitämään Sevilla maaleitta kotonaan ja pääsee 1-0 johdossa Espanjan maaperälle. Vieraat tulevat varmasti jälleen puolustusvoittoisella taktiikalla otteluun, mutta jos portugalilaiset saavat vierasmaalin aikaiseksi, on isäntien pakko avata hanat niin, ettei runsasmaalinenkaan lopputulos olisi yllätys.

Supermoniveto 3: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Juventus - Lyon

Koti

1,2,3

Vieras

0

2

Valencia - Basel

Koti

1,2,3

Vieras

0,1,2

3

Benfica - AZ

Koti

1,2,3

Vieras

0

4

Sevilla - Porto

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

Järjestelmämoniveto, panos 0,05e - hinta 36,45€