[caption id="attachment_6747" align="alignnone" width="637"]Toni ajelee 240 Volvolla[/caption]

Peliyhtiö operaattori poistettu.com kertoo blogissaan tuoreesta suomalaisesta suurvoittajasta joka ei pröystäile voitollaan.

Marraskuun alussa suomalaisvedonlyöjä Tonilla oli kaikki tähdet oikeissa asennoissa ja mies poisti operaattori poistettuiltä yli 100 000€ kahdella lapullaan. 50€ ja 100€ panoksella lyödyt 10- ja 9- kohteen rekat napsahtivat molemmat kassaan. (katso kuvat lapuista jutun alta)

Tonin voitot osuivat erittäin hyvään saumaan sillä hän oli jäännyt työttömäksi vain pari päivää ennen jackpottia. operaattori poistettu.com kysyi miehen mietteitä, kun hän tajusi voittaneensa:

-  Viimeinen ottelu oli jääkiekkoa ja tilanne neljä minuuttia ennen loppua 0-0. Siinä kohtaa jo mietin, että taas niin lähelle, mutta ei kuitenkaan. Hetki sen jälkeen tuli vapauttava 0-1 johtomaali. Sen jälkeen ajatuksen kulku päässä oli uskomattoman nopeaa ja kylmät väreet löivät koko kroppaan. Minuutti oli kellossa aikaa ja kaveri soittaa.. Jouduin vastaamaan todeten “Nyt on hieman paha paikka.. On meinaan minuutin päässä 108 000e” Kaveri oli kuitenkin siinä vaiheessa jo oven takana, joten juoksujalkaa avaamaan ovi. Heti koneelle päästyä peli oli ratkennut.. 0-2 maali.. Voitto oli tosiasia.. Yksi unelma täynnä.. En keksinyt mitään muuta kuin että otin tuolista kiinni ja aloin heittelemään sitä ja kai siinä tarzanhuutojakin tuli. Onneksi asun omakotitalossa. Kerrostalossa olisi varmaan poliisit tullut ovelle.

Perisuomalaiseen tapaan Toni ei aio kuitenkaan pröystäillä voitollaan. operaattori poistettu kysyi mitä hän aikoo tehdä voittorahoillaan?

- Autosta olen kuullut kuittia. Monen kaverin ensimmäiset sanat olivat voittoni jälkeen tyyliä ” Osta ny jo uus auto”. Omistan kuitenkin 240 Volvon. On se niin tykki peli että pakko se on pitää. Katsellaan uutta autoa joskus.. Ehkä.

Mitä Toni pelasi? Katso kuvat operaattori poistettu.com voittoriveistä:

Rivi1:

Rivi 2: