Perjantain pelikohteina eurofutista ja MM-lätkää

Norrköping - Elfsborg: IFK Norrköping  on seitsemän ottelukierroksen jälkeen sarjassa seitsemäntenä saldolla 3-1-3. Joukkue on ollut tällä kaudella sarjan runsasmaalisin joukkue, sillä hyökkäyspeli kulkee, mutta samalla puolustuspelin kanssa on isoja ongelmia. Ottelukohtainen maalikeskiarvo seitsemästä avausottelusta on 3,4. Elfsborg on viime kevään mestari ja tälläkin kaudella yksi mestariehdokkaista. Joukkue on esiintynyt alkukaudesta pirteästi ja seitsemän ensimmäisen ottelun saldo on tappioton 3-4-0. Isäntien tapaan myös vierasjoukkue kuuluu sarjan runsasmaaliseen osastoon. Odotettavissa on perjantai-illan maali-iloittelua Idrottsparkenilla ja over-kertoimet ovat loistavia pelikohteita.

Venäjä - Suomi: Venäjä floppasi eilen häviten Ranskalle 2-1, joten näyttöhalut ovat varmasti tapissa. Joukkueen hyökkäyskalusto on turnauksen tulivoimaisinta, mutta maalivahti- ja puolustuspelissä on ollut parannettavaa, vaikka omissa on neljän avausottelun aikana soinutkin vasta kuudesti. Suomen maalilla aloittava Antti Raanta osoittautui USA-ottelussa tavalliseksi kuolevaiseksi ja Suomen puolustuspeli on muutenkin ollut ailahtelevaa. Perjantai-ilta sekä täpötäysi Hartwall Areena täynnä suomalaisia ja venäläisiä enteilee kuumaa kiekkoiltaa. Ottelussa nähdään varmasti runsaasti erikoistilanteita, jotka nostavat ottelun maaliodotusarvoa. Yli 5,5 maalista tarjottu kerroin kelpaa pelikohteeksi otteluun. 

Levante - Zaragoza: Levante keikkuu turvallisesti sarjan keskikastissa eikä loppukauden otteluihin ole panosta. Panoksettomuus on näkynyt joukkueen otteissa viime aikoina ja viiden edellisen ottelun saldo on surkea 0-1-4 maalierolla 2:12. Zaragoza taistelee putoamisviivan tuntumassa sarjapaikastaan ja joukkue on varmasti huippumotivoitunut ottelun alla. Alla on kaksi maukasta kotivoittoa Vallecanosta (3-0) sekä Mallorcasta (3-2), joten vire on nousussa. Zaragozan voittokerroin ansaitsee pienen panostuksen.

Pitkävetovihjeet perjantai 10.5.2013

Päivän Varmat.
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Norrköping - ElfsborgAlle / Yli 2.5 maalia Yli 1,95 20:00
Päivän Pommit
# Kohde Merkki Kerroin Klo
Norrköping - ElfsborgAlle / Yli 3.5 maalia Yli 3,45 20:00
Venäjä - SuomiAlle / Yli 5.5 maalia Yli 2,35 20:15
Levante - Zaragoza 2 2,56 22:00

Vihjeiden seurantamerkit:

= Kohteen tulos ei vielä selvillä

= Kohde meni väärin

= Kohde meni oikein

Veikkauksella on pitkävedossa oikeus kerroinmuutoksiin.