1. Hull - Chelsea: Iltapäivän monarin ensimmäisessä kohteessa Chelsea lähtee metsästämään vieraspisteitä Hullin vieraana.Chelsea lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja se on materiaaliltaan vastustajaansa valovuoden edellä. Myös viimeaikaiset otteet puoltavat vieraita, jotka ovat saaneet pelinsä kulkemaan hienosti, viidestä edellisestä ottelusta on napsahtanut neljä voittoa ja yksi tasapeli. Hullin kotietu tasoittaa lähtökohtia, mutta luotetaan Chelsean hakevan pisteet kotiin.
  2. Tottenham – Crystal P: Toisessa kohteessa vastakkain ovat Tottenham ja Crystal Palace. Tottenham on saanut pelinsä rullaamaan valmentajavaihdoksen jälkeen, eikä se ole liigassa hävinnyt kamppailuakaan Tim Sherwoodin alaisuudessa. Tottenhamilla on myös materiaali- että kotietu puolellaan. Crystal Palace on duunarijoukkue, mutta haetaan suuri maalista kotivoittoa.
  3. Manchester U - Swansea:. Manchester United saa revanssin vajaan viikon takaisesta FA-cupin ottelusta, jossa Swansea haki 1-2 vierasvoiton Old Traffordilta. Tuolloin Wilfried Bony ratkaisi ottelun Joutsenille aivan varsinaisen peliajan loppuhetkillä. Isännillä on nyt kasvojen pesun paikka, vai uusivatko Joutsenet voiton?

 

Moniveto 1: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Hull - Chelsea

Koti

0,1

Vieras

1,3

2

Tottenham – Crystal P

Koti

2,3,4

Vieras

0,1

3

Manchester U - Swansea

Koti

0,1,2

Vieras

0,1,2

Moniveto 1: panos 0,20e - hinta 43,20€