1. At. Madrid - Barcelona: Illalla katseet kiinnittyvät Atletico Madridin ja Barcelonan välillä käytävään La Ligan kärkikamppailuun! Vastakkain ovat kaksi Espanjan tämän hetken kuuminta joukkuetta. Lähtökohdat otteluun ovat tasaiset: Barcelonalla on ehkä pienoinen materiaalietu puolellaan, mutta Atleticon kotietu tasoittaa vaakakupit. Tasainen ottelu tiedossa, eikä tasapeli kummallekaan olisi huono tulos.
  2. Bologna - Lazio: Kumpikaan joukkueista ei ole onnistunut voittamaan kuin yhden ottelun viimeisestä viidestä. Laziolla on materiaaliltaan kovempi kuin kotijoukkue, mutta viimeaikaiset näytöt eivät ole säväyttäneet suuntaan tai toiseen. Bologna tarvitsee pisteitä kipeästi säilyttääkseen paikkansa sarjassa ja se tulee varmasti taistelemaan niistä kynsin ja hampain.
  3. Elche - Sevilla:. Sevilla on viimeisen kohteen ennakkosuosikki. Se on pelannut hyvin viimeaikoina ja taisteleekin paikasta Eurooppa-liigaan ensikaudeksi. Suuresta kotiedusta ei voida Elchen kohdalla puhua, koska Sevilla on vähintään yhtä hyvä vierasjoukkue. Vierasvoitto.

 

Moniveto 2: Jalkapallo Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

At. Madrid - Barcelona

Koti

1,2,3

Vieras

0,1,2

2

Bologna - Lazio

Koti

1,2

Vieras

0,1,2

3

Elche - Sevilla

Koti

0,1

Vieras

1,3

Moniveto 2: panos 0,20e - hinta 43,20€