Ennakolta rivi vaikuttaa suhteellisen selvältä, ja peliprosentit ovat korkealla. Pari yllätystä haetaan mukaan.

1.  Ukraina-Puola 1x Ottelussa on suuret panokset. Ukrainalla mahdollisuudet lohkovoittoon, ja suoraan kisalippuun. Puolalla mahdollisuudet ainakin jatkokarsintaan. Edellinen ottelu maiden kesken päättyi Ukrainan 1-3 voittoon. Tässäkin Ukraina on selvä suosikki, mutta varmistetaan kumminkin ristillä. 2.  Tanska-Italia 1x Italia on varmistanut jo kisapaikan häviämättä otteluakaan. Tanskalla puolestaan on isot panokset. Vain piste erottaa heidät Bulgariasta, ja jatkokarsintaan oikeuttavasta paikasta. Panoksiin nojaten, pelaamme enemmän Tanskan puolelle ottelua. 3. Viro-Turkki 2 Ottelussa Virolla on ainoastaan kiusaajan roolia tarjolla. Turkki on pisteen päässä Unkarista, ja jatkokarsintoihin oikeuttavasta paikasta. Turkki on luokkaa kovempi maa ja pistetarve kova, joten pelaamme vierasvoittoa.

4. Hollanti-Unkari 1x2 Tässä kohteessa olisi pommin paikka. Hollanti on toki selkeä suosikki, mutta he ovat jo varmistaneet kisapaikkansa. Unkari puolestaan kamppailee tosissaan jatkokarsintapaikasta. Yli 70% pelatusta Hollanista ohipeli, olisi maistuva rivien nostattaja.

5. Albania-Sveitsi x2 Sveitsi lähtee otteluun lohkon kärkipaikalta, ja piste varmistaisi kisapaikan. Albania ei ole helpoimpia paikkoja pelata. Sveitsi varmistaa kisapaikan tänään, ja vierasvoitto varmistetaan ristillä.

6. Saksa-Irlanti 1 Saksa on ottelun suursuosikki, eikä tähän oikein syytä löydy miksei voittaisi. Saksa on varmistanut kisapaikkansa, eikä ottelussa sen kummempaa panosta ole. Kotiyleisön riemuksi Saksa ottanee useamman maalin voiton.

7. Kreikka-Slovakia 1 2 Kreikka lähtee otteluun suosikkina, ja lohkon toiselta tilalta. Kreikalla on mahdollisuudet vielä suoraan kisapaikkaan, ja jatkokarsijan paikka on jo varma. Slovakialla ei käytännössä ole mitään panoksia. Pelataan kumminkin vierasvoitto mukaan, jos Kreikka yrittää väkisin peliä voittaa, ja Slovakialle avautuu mahdollisuudet.

8. Ruotsi-Itävalta 1 Ruotsi on ottelun suosikki, ja voitolla lopullisesti varmistaa jatkokarsintapaikan. Itävalta on pelannut hyvät karsinnat, ja vaani kolmen pisteen päässä Ruotsista. Uskotaan kuitenkin Ruotsin hoitavan homman kotiyleisön edessä.

9. Slovenia-Norja 1 2 Isojen panoksien ottelu. Molemmilla on mahdollisuus vielä jatkokarsintaan, ja lohko on äärimmäisen tiukka. Slovenia ei ole pelannut yhtään tasapeliä karsintojen aikana. Luotetaan siihen ettei pelaa tänäänkään, ja jompikumpi ottelun tulee voittamaan.

10. Englanti-Montenegro 1x Tässäkin kohteessa on suuret panokset. Molemmat voivat vielä ottaa suoran kisapaikan. Englanti on lohkon kärkipaikalla, ja lähtee pisteen erolla Ukrainaan ja Montenegroon illan otteluun. Montenegro puolustaa varmasti tiiviisti, ja tasapeli pitäisi heidän toivoaan vielä yllä. Muutenkin risti olisi loistava osuuksien nostattaja. Eli varmistetaan kotivoitto ristillä.

11. Portugali-Israel 1 Portugali on ottelun selkeä suosikki, ja taistelee vielä suorasta kisapaikasta. Toinen sija on heille jo käytännössä varma. Israelin ero on viisi pistettä Portugaliin, kun tämän ottelun jälkeen enää yksi jäljellä. Portugali hoitaa ottelun, ja pitää mahdollisuudet yllä suoraan kisapaikkaan.

12. Espanja-Valko-Venäjä 1  Espanja on kierroksen suurin suosikki. Eikä tähän kohteeseen kannata enempää merkkejä laitella.

Urheiluveikkauksen vihjerivi Jalkapallovakio 4

 #

Kohde

1

X

2

1.

Ukraina-Puola

1

X

 

2.

Tanska-Italia

1

X

 

3.

Viro-Turkki

 

 

2

4.

Hollanti-Unkari

1

X

2

5.

Albania-Sveitsi

 

X

2

6.

Saksa-Irlanti

1

 

 

7.

Kreikka-Slovakia

1

 

2

8.

Ruotsi-Itävalta

1

 

 

9.

Slovenia-Norja

1

 

2

10.

Englanti-Montenegro

1

X

 

11.

Portugali-Israel

1

 

 

12

Espanja-Valko-Venäjä

1

 

 

Rivin hinta 0,10€ - järjestelmärivi 19.20€ Minivakion kanssa yhteensä 21,60€