Tarjolla on 10 kohteen kiekkovakio joka koostuu yön NHL-peleistä. Todella isot peliprosentit on muutamalla kotijoukkueella, joten näihin tarkoitus ottaa yllätyksiä mukaan ja ison rahan hakuun!

1.  Boston-Colorado 1x Boston on materiaaliltaan selkeästi parempi, ja vielä kun maalista löytyy tulikuuma Tuukka Rask. Vierailija Colorado on aloittanut Patrick Royn alaisuudessa loistavasti, voittaen 3 ensimmäistä otteluaan. Bostonilla on melkein viikon tauko otteluista, joten tämä voi näkyä pienenä hakemisena. Tästä johtuen varmistetaan selkeä kotisuosikki ristillä. 2.  Buffalo-Columbus 2 Buffalon kausi ei ole alkanut hyvin. Joukkue on pelannut 4 peliä ja tehnyt ainostaan 4 maalia. Columbuksella on voitto alla, ja viime kauden lopusta alkaen on nousua ollut näkyvissä. Tasaisesti pelattu kohde ja pelataan tähän rohkeasti varmaa vierasvoittoa.

3. Washington-Carolina 1x Tässä kohteessa pelattu aivan liikaa Washingtonia(67%). Washington on toki suosikki, mutta ei niin suuri kuin prosentit näyttää. Carolinalla on potentiaalia ja hyökkäyksestä pitäisi löytyä taitoa ratkoa pelejä. Ovechkin on kumminkin sen verran hurjassa iskussa, että Carolinan suoraan voittoon en usko, joten varmistetaan kohde ristillä.

4. Tampa Bay-Florida 1 Tampa Bay on kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kirjannut tililleen kaksi 2 pisteen voittoa. Florida puolestaan voitti kauden ensimmäisen ottelun, mutta kahteen seuraavaan peliin ei pistepussi ole karttunut. Kotiedun ja materiaalin puolesta uskon Tampa Bayn hoitavan, eikä prosentitkaan vielä liian isot ole.

5. Detroit-Phoenix 1x Detroit on materiaalin ja kotiedun turvin selkeä suosikki otteluun.  Phoenixin kaksi ensimmäistä vieraspeliä on mennyt aivan vihkoon, joten nyt kasvojen pesun paikka. Yli 70% pelattu kotivoitto ei houkuta jättämään varmaksi, joten varmistus ristillä.

6. Minnesota-Winnipeg 1 2 Minnesotan kauden avausvoitto on vielä antanut odottaa itseään. Winnipeg puolestaan voitti kaksi kauden ensimmäistä peliään, mutta viime ottelussa oli Anaheim vahvempi. Minnesota lähtee suosikkina otteluun, mutta yli 50% pelattuna, haemme myös Winnipegin voittoa lapulle.

7. Nashville-Toronto x2 Toronto on kohteen suosikki materiaalin puolesta, ja ovat pelanneet kaksi peliä vieraissa ja molemmista voitot. Nashville on kotona ollut yleensä hyvä, ja tämä tasoittaa puntteja, sekä Pekka Rinne maalissa. Tasainen mittelö luvassa, jossa jatkoaika ei ole kaukana.

8. Edmonton-Montreal 1 2 Ympäripyöreä kohde. Edmonton kotiedun turvin suosikki, ja hyökkäystaitoa löytyy. Montrealilla puolestaan parempi maalivahti, sekä tulikuuma Lars Eller. Luotetaan siihen, että jommankumman yksilöt ratkaisee ottelun normaali peliajalla.

9. Vancouver-San Jose 2 Viime kausien kestomenestyjät, varsinkin runkosarjan osalta. Molemmat aloittaneet pisteiden valossa hyvin, ja San Jose on voittanut kaikki kauden kolme otteluaan. San Jose on päästänyt ainoastaan 4 maalia ensimmäiseen 3 peliin, sekä tehnyt peräti 17 maalia. Tasaisesti pelattu kohde, jossa luotetaan San Josen vireeseen.

10. Anaheim-Rangers 1x Rangersin peli ailahtelee pahasti, ja viime peli oli kaiken huipentuma. Peräti 9-2 tukkaan San Josea vastaan. Joukkueen materiaali on kumminkin sen verran hyvä, että huomattavasti parempaan pitää pystyä. Anaheim on saanut vaikean alun jälkeen juonesta kiinni. Silti yli 60% pelattuna varmistetaan kotivoitto ristillä.

Urheiluveikkauksen vihjerivi Kiekkovakio 3

 #

Kohde

1

X

2

1.

Boston-Colorado

1

X

 

2.

Buffalo-Columbus

 

 

2

3.

Washington-Carolina

1

X

 

4.

Tampa Bay-Florida

1

 

 

5.

Detroit-Phoenix

1

X

 

6.

Minnesota-Winnipeg

1

 

2

7.

Nashville-Toronto

 

X

2

8.

Edmonton-Montreal

1

 

2

9.

Vancouver-San Jose

 

 

2

10.

Anaheim-Rangers

1

X

 

Rivin hinta 0,20€ - järjestelmärivi 25,60€ Minivakion kanssa yhteensä 28,80€