Kolme huippukohdetta tarjolla!

HPK – IlvesSarjassa yhdeksäntenä majaileva HPK on neljän ottelun tappioputkessa. Kerho on tehnyt neljässä edellisottelussa vain maalin per peli. Päävalmentaja Kai Rautio teki omat johtopäätöksensä asiasta ja siirsi Joonas Vihkon ykköskentällisestä ulos. Ville Viitaluoman peli-ilo on kadonnut totaalisesti syksyn kamppailuissa ja päävalmentaja Rautio vei Viitaluomalta kapteenin natsat pois. Tämä kertonee olennaisen päävalmentajan sekä ykköshyökkääjän luottamuspulasta. Pidemmän päälle on selvää, ettei joukkue voi menestyä, jos ykkössentteri ja päävalmentaja ei ole samalla sivulla..

Ilves on myös ajautunut kahden ottelun tappioputkeen. Joukkue menetti Pelicansia kahden maaln johdon ja koki tappion voittomaalilaukauskilpailussa. Ilveksen materiaali on sarjan huonoimpia, mutta loistava maalivahtipeli sekä voitoista tarttunut itseluottamustila on vienyt joukkueen sarjataulukon toiselle sijalle.

Tänään luvassa on vähämaalinen ja tasainen kamppailu. Kerho on parempi joukkue ja kotonaan suosikki, mutta joukkueen henkinen tila ei lupaa hyvää tuleviin otteluihin. Ilveksen kertoimet ova laskusuunnassa, mutta Sportingbet tarjoaa vielä huippukerrointa 3,05 joka kelpaa peleihin!

JYP – KalpaJYP haki maukkaan vierasvoiton Ilmalasta maalein 1-3 tiistaina. Jokereiden maalivahti Joonas Korpisalo lahjoitti kaikki kolme maalia hurrikaanipaidoille. Vaikka osumat tulivat puoli-ilmaiseksi, nostaa tehomerkinnät varmasti ykkösmiesten itseluottamusta. Jos suurimmat apinat putosivat tiistai-iltana muun muassa Eric Perrinin harteilta, ei Kalpalle tule tänään helppo ilta.

Kuopiolaisten peli huutaa maalintekijää – aivan liikaa on nyt nuoren Artturi Lehkosen harteilla. Pekka Tuokkola on maalillaan erinomainen, mutta ei otteluita voiteta pidemmän päälle, jos saadaan 1-2 maalia per peli aikaiseksi.

JYP on ollut viime ajat paha vastustaja Kalpalle ja kotonaan se on tänäänkin selvä suosikki. Kotietu nostaa traktoriryhmän osakkeita lisää ja kotivoitto kelpaa peleihin. Parhaan kertoimen tarjoaa kotimainen Veikkaus: 1,80.

Pelicans – ÄssätPelicans koki ensimmäinen puhtaan tappionsa eilen Tapparan vieraana 3-2. Ässät pelasivat viimeksi tiistaina, joten vierailla on lepoetu puolellaan. Porilaisten vieraspelaaminen on kuitenkin ollut todella synkkää, eikä voittoja ole kertynyt vielä lainkaan vieraskaukaloissa.

Pelicans on kotonaan voittanut kaikki ottelunsa ja lähtee tänäänkin suosikkina kamppailuun. Lahtelaisten viisas puolustaminen sekä tehokas ylivoima antavat joka ottelussa mahdollisuudet voittoon. Materiaaliltaan Ässät on kuitenkin parempi ja operaattori poistettuin tarjous 3,50 riittää ylikertoimena peleihin.

Saipa – TapparaSaiPa on ollut todella vakuuttava kotonaan ja voittanut kaikki ottelunsa Lappeenrannassa. Tappara sai helpotusta tilanteeseensa voittamalla sekä Bluesin että Pelicansin kotonaan. Täyttä luottoa kirvesrintoihin ei vielä kuitenkaan löydy, sillä viime kaudella vakuuttanut ylivoimapeli on aivan tukossa. Tänään kirvesrinnat saavat kuuman maalivahdin, Jussi Markkasen vastaansa, eikä maalit synny ilmaiseksi.

SaiPa on ollut todella pirteä sekä aktiivinen koko kauden. Markkanen sekä hyökkääjä Patrick Davis kuuluvat joukkueen parhaimmistoon, mutta todellinen ase on neljän kentällisen aktiivinen liike sekä tiukka puolustuskonsepti.

Tappara on materiaaliltaan parempi, mutta SaiPan kotietu tasoittaa lähtökohdat. Luvassa lienee (jälleen kerran) vähämaalinen ottelu, mutta kertoimet eivät houkuta pelaamaan mitään.

 

Pelimuoto:

Kohde:

Merkki:

Kerroin:

1X2

HPK - Ilves

2

3,05 Sportingbet

1X2

JYP - Kalpa

1

1,80 Veikkaus

1X2

Pelicans - Ässät

2

3,50operaattori poistettu