Perjantain supermonivetoon lähdetään hakemaan isoa pottia! 1. Saipa-Tappara: Molemmilla joukkueilla on kaksi voittoa alla. Tappara on ruvennut parantamaan peliään, mutta vieraista on ollut tuomisina ainoastaan kaksi pistettä. Saipa puolestaan on pelannut jälleen pirteän syksyn, ja ollut Liigan paras kotijoukkue, voittaen kaikki viisi peliään. Saipa tulee viikon tauolta, joten Tappara yrittää iskeä alkuun. Maaleilla ei mässäillä.

2. HPK-Ilves: HPK lähtee otteluun neljän ottelun tappioputkessa. Joukkueessa ei ole kaikki kohdallaan, ja Ville Viitaluoma sai väistyä kapteenin paikalta. HPK on tehnyt ainostaan neljä maalia, neljään edelliseen otteluun. Ilves on edelleen ollut pirteä, joten lähdetään hakemaan tähän vieraiden voittoa.

3. JYP-Kalpa: Rakkaat viholliset kohtaavat. JYP on hallinnut viime vuosina otteluparia melko suvereenisti. JYP sai edellisessä pelissä tappioputkensa poikki, ja joko viimeinkin kapteeni Eric Perrininkin hanat aukesivat. Kalpa ei ole loistanut vieraissa, ja heidän maalinteko on ollut tukkoista. Uskotaan, että kotijoukkue sai viime ottelusta piristysruiskeen. Pieni maalisista kotivoitoista lähdetään.

4.Pelicans-Ässät: Pelicans kärsi eilen kauden ensimmäisen tappionsa normaali peliajalla. Alkaisiko tästä pienoinen alamäki? Ässät on ollut vieraissa umpisurkea, mutta jossain vaiheessa myös vieraissa on ruvettava ottamaan pisteitä. Materiaaliltaan Ässät on Liigan keskikastia. Lähdetään siitä, että Ässät pääsee huilanneena iskemään otteluun,  ja nappaa kauden ensimmäisen voiton vieraissa.

Supermoniveto 1: Jääkiekko Urheiluveikkaus.com vihjerivi:

Nro

Ottelut

1

Saipa-Tappara

Koti

1,2,4

Vieras

1,3

2

HPK-Ilves

Koti

1,3

Vieras

2,3,5

3

JYP-Kalpa

Koti

2,4

Vieras

0,1

4

Pelicans-Ässät

Koti

1,2,4

Vieras

2,4,5

Supermoniveto 1: panos 0,05e - hinta 64,80€